Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Växjö, Kronobergs län

Vill du hyra en bil billigt i Växjö, Kronobergs län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Mon 24/6
Mon 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Växjö, Kronobergs län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Växjö, Kronobergs län
Ekonomi344 kr per dag
Kompakt355 kr per dag
Mini330 kr per dag
Minibuss1 042 kr per dag
Kompakt SUV403 kr per dag
Kompakt kombi454 kr per dag
Mellanstor kombi568 kr per dag
Medelstor SUV613 kr per dag
Standard-SUV701 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Växjö

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Växjö

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Växjö?

De billigaste hyrbilarna i Växjö hittas generellt genom Sixt. När du bokar med Sixt kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 260 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Växjö är 957 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Växjö?

För ett genomsnittspris på 431 kr/dag (och så lite som 276 kr/dag), är hyrbilar av modellen Skoda Fabia i Växjö de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Volkswagen Multivan i Växjö för 1 171 kr/dag i genomsnitt (714 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Erbjudanden på hyrbilar i Växjö, Kronobergs län

Hitta rätt hyrbil för dig i Växjö

Liten bilar

513 kr - 660 kr

Alla biltyper

675 kr - 948 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Växjö, Sverige är 573 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Växjö, Sverige är december. Då är priset 11% lägre än under resten året och ligger på bara 513 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 32 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Växjö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Växjö kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Växjö av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Växjö, Sverige är 817 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Växjö, Sverige är november. Då är priset 14% lägre än under resten året och ligger på bara 706 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 2 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Växjö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Växjö kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Växjö, Sverige är 1 431 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Växjö, Sverige är oktober. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 818 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 42% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Växjö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Växjö kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Växjö, Sverige är 909 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Växjö, Sverige är mars. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 626 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 9% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Växjö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Växjö kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Växjö av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Växjö, Sverige är 1 453 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Växjö, Sverige är maj. Då är priset 17% lägre än under resten året och ligger på bara 1 218 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 43% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Växjö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Växjö kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Växjö av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Växjö, Sverige är 1 190 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Växjö, Sverige är augusti. Då är priset 10% lägre än under resten året och ligger på bara 1 083 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 31% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Växjö. Genomsnittspriset för en hyrbil i Växjö kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Ford Ka
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

330 kr/dag

(26 Jul - 27 Jul)
Ford Ka
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

344 kr/dag

(9 Jul - 19 Jul)
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

355 kr/dag

(9 Jul - 19 Jul)
Toyota Corolla

Hyrbilsleverantörer i Växjö

Alla större biluthyrningsfirmor i Växjö, Kronobergs län

Sixt

4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Ace

2 platser

Avis

2 platser

Budget

2 platser

MABI

2 platser

GREEN MOTION

1 plats

Europcar

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Hertz

3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Växjö

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Växjö.

Mest populära uthyrningsföretag

Avis

Populära biltyper

Economy, Compact, Wagon

Billigaste hyrbilen

312 kr

Mest populära modellen

Skoda Fabia
Den mest populära biluthyrningsfirman i Växjö som hittats på momondo den här månaden är Avis. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Budget och Sixt
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Växjö under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Wagon.
Det lägsta priset för en hyrbil i Växjö är 312 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 603 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Växjö under de senaste 7 dagarna är av modellen Skoda Fabia. Våra användare föredrar också Volkswagen Multivan som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Växjö – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Växjö och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Växjö, Sverige i juli?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i juli i Växjö kan förvänta dig att betala cirka 488 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 363 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Växjö. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Växjö i juli hittade ett genomsnittspris på 655 kr - men priser så låga som 377 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Vad är hastighetsgränsen i Växjö, Sverige?

Om du hyr ett fordon i Växjö tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Växjö ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Växjö ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volkswagen Golf i Växjö?

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Växjö?

Priserna för bilar i Växjö uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Växjö?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Växjö är 25 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Växjö?

Bland olika länder, inklusive Växjö, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Växjö?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Växjö. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Växjö?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Växjö. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Växjö?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Växjö genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Växjö med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Växjö och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Växjö på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Växjö.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Växjö som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Växjö med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Växjö med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Växjö på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Växjö

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Mon 24/6
12:00
Mon 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Växjö

Populära hyrbilstyper i Växjö