Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Adana, Adana provins

Vill du hyra en bil billigt i Adana, Adana provins? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 22/7
mån 29/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa en för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Adana, Adana provins

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Adana, Adana provins
Ekonomi355 kr per dag
Kompakt345 kr per dag
Medelstor416 kr per dag
Kompakt SUV400 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Adana

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Adana

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Adana?

De billigaste hyrbilarna i Adana hittas generellt genom CarWiz. När du bokar med CarWiz kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 269 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Adana är 287 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Adana?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Adana är Renault Symbol, följt av modellen Opel Insignia. Våra användare har hittat erbjudanden för Renault Symbol i Adana för i genomsnitt 413 kr per dag, och så billigt som 196 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 1 438 kr per dag att hyra modellen Opel Insignia i Adana, även om du kan hitta priser för så lite som 1 412 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Adana, Adana provins

Hitta rätt hyrbil för dig i Adana

Liten bilar

221 kr - 496 kr

Alla biltyper

237 kr - 803 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Adana, Turkiet är 335 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Adana, Turkiet är januari. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 221 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 24 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Adana. Genomsnittspriset för en hyrbil i Adana kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Adana av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Adana, Turkiet är 416 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Adana, Turkiet är november. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 225 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Adana. Genomsnittspriset för en hyrbil i Adana kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Adana av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Adana, Turkiet är 873 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Adana, Turkiet är juni. Då är priset 69% lägre än under resten året och ligger på bara 277 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 50% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Adana. Genomsnittspriset för en hyrbil i Adana kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Adana, Turkiet är 466 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Adana, Turkiet är februari. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 277 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Adana. Genomsnittspriset för en hyrbil i Adana kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Adana av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Adana, Turkiet är 622 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Adana, Turkiet är januari. Då är priset 65% lägre än under resten året och ligger på bara 219 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 30% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Adana. Genomsnittspriset för en hyrbil i Adana kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

345 kr/dag

(22 jul - 29 jul)
Volkswagen Golf
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

355 kr/dag

(21 sep - 19 okt)
Mini Hatch
Skoda Rapid
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

361 kr/dag

(21 sep - 19 okt)
Skoda Rapid

Hyrbilsleverantörer i Adana

Alla större biluthyrningsfirmor i Adana, Adana provins

Europcar

3 platser

Enterprise Rent-A-Car

3 platser

GREEN MOTION

2 platser

Alamo

2 platser

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

6,0

Cizgi Rent A Car

2 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Nissa Car Rental

4 platser

Nokta Rent A Car

4 platser

Bra att veta om hyrbilar i Adana

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Adana.

Mest populära uthyrningsföretag

Windycar

Populära biltyper

Compact, Economy, Intermediate

Billigaste hyrbilen

341 kr

Mest populära modellen

Renault Symbol
Den mest populära biluthyrningsfirman i Adana som hittats på momondo den här månaden är Windycar. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Avec Car Rental och CarWiz
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Adana under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, Intermediate.
Det lägsta priset för en hyrbil i Adana är 341 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 374 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Adana under de senaste 7 dagarna är av modellen Renault Symbol. Våra användare föredrar också Opel Insignia som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Adana – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Adana och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vad är hastighetsgränsen i Adana, Turkiet?

Hastighetsgränsen i Adana är 50 km/t om inget annat anges. Adana har en hastighetsgräns på 90 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Adana ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

Hur är vädret i Adana, Turkiet i juli?

Vanligtvis ligger temperaturen i Adana under juli månad på 27 °C och den förväntade nederbörden är 0 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Adana representativt för resten av Adana provins?

Om du letar efter en hyrbil i Adana för en bilresa till närliggande områden under juli månad är det viktigt att veta att resten av Adana provins vanligtvis har en temperatur på 27 °C och en nederbörd på omkring 0 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Adana?

Priserna för bilar i Adana uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Adana?

Från och med juli 2024 finns det 98 bolag att välja mellan för bilar i Adana.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Adana?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Adana. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Adana?

För att få hyra en bil i Adana måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Adana?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Adana om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Adana?

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Adana. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Adana med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Adana eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Adana på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Adana.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Adana som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Adana med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Adana med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Adana.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Adana

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 22/7
12:00
mån 29/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Adana

Populära hyrbilstyper i Adana