Biluthyrning i Adana, Turkiet

Vill du hyra en bil billigt i Adana, Turkiet? Sök och jämför priser här

Adana, Turkiet
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
Adana, Turkiet
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Adana, Turkiet

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

149 kr - 242 kr

Alla biltyper

155 kr - 521 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Adana, Turkiet är 171 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Adana, Turkiet är april. Då är priset 14 % lägre än andra tider på året och kostar bara 149 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 30 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Adana. Genomsnittspriset för en hyrbil i Adana kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Adana av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Adana

Alla större biluthyrningsfirmor i Adana, Turkiet
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

6,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

4,0

Valuta för pengarna

8,0
2 platser
Översikt

Renlighet

3,3

Comfort

7,3

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

6,0
2 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0
4 platser
4 platser
3 platser
3 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Adana, Turkiet

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Adana flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Adana

Hittills i oktober har det gjorts 18 sökningar på momondo efter hyrbilar i Adana.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Adana för att motverka spridningen av COVID-19?

Förhöjd rengöring är en av alla fördelar du kan ta del av när du hyr bil i Adana. Använd vårt sökfilter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring för din resa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Adana har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i Adana med Pandora Car Hire på deras uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 160 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 254 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Adana, Turkiet?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Adana erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Budget, CIRCULAR och Avis har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Adana under november månad?

De flesta resenärer väljer att hyra en mindre, ekonomisk bil då de reser till Adana i november månad. Dess snåla bensinförbrukning och förmåga att hantera våta vägförhållanden gör dessa mindre bilar till ett bra val då nederbörden i genomsnitt ligger på 110 mm och temperaturerna kring 11 °C. Att hyra en Ekonomi i Adana kommer i genomsnitt kosta dig 165 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har CIRCULAR i Adana?

CIRCULAR är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Adana, Turkiet. Med 2 uthyrningskontor i Adana, Turkiet kan du förvänta dig få betala ett uthyrningspris på 273 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Adana, Turkiet?

Hastighetsgränsen i Adana är 50 km/t om inget annat anges. Adana har en hastighetsgräns på 90 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Adana ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

Hur är vädret i Adana, Turkiet i oktober?

Vanligtvis ligger temperaturen i Adana under oktober månad på 21 °C och den förväntade nederbörden är 40 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Med tanke på att temperaturerna i Adana typiskt är högre under oktober och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Adana representativt för resten av Adana provins?

Om du letar efter en hyrbil i Adana för en bilresa till närliggande områden under oktober månad är det viktigt att veta att resten av Adana provins vanligtvis har en temperatur på 21 °C och en nederbörd på omkring 40 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Adana

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Adana

Börja planera din resa till Adana