Biluthyrning i Pontevedra, Spanien

Vill du hyra en bil billigt i Pontevedra, Spanien? Sök och jämför priser här

Pontevedra, GA, Spanien
7 dec — 14 dec
Samma avlämingsplats
Pontevedra, GA, Spanien
tis 7/12
12:00
tis 14/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Pontevedra

Alla större biluthyrningsfirmor i Pontevedra, Spanien
2 platser
Översikt

Renlighet

4,6

Comfort

4,6

Övergripande

4,6

Upphämtning/avlämning

4,6

Valuta för pengarna

4,6
2 platser

Avstånd till populära hotell från Pontevedra, Spanien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Santiago de Compostela flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Pontevedra

26 personer har letat efter hyrbilar i Pontevedra i november.

Vad är hastighetsgränsen i Pontevedra, Spanien?

Resenärer som hyr bil i Pontevedra bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Pontevedra ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken bil väljer flest att hyra i Pontevedra?

De flesta av momondos användare hyr modellen Opel Zafira Tourer i Pontevedra, även om typen Nissan Qashqai är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Opel Zafira Tourer ligger priserna generellt på 509 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Opel Zafira Tourer i Pontevedra för så lite som 302 kr per dag. Hyrbilar av modellen Nissan Qashqai i Pontevedra kostar i genomsnitt 472 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 218 kr per dag.

Hur är vädret i Pontevedra, Spanien i november?

Vanligtvis ligger temperaturen i Pontevedra under november månad på 12 °C och den förväntade nederbörden är 198 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Klimatet i Pontevedra under november bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Pontevedra. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Pontevedra tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Citroen Berlingo och Hyundai i10.

Är vädret i Pontevedra representativt för resten av Galicien?

Den som vill hyra en bil i Pontevedra för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Galicien under november månad vanligtvis ligger runt 10 °C med en nederbörd på omkring 183,3 mm.


Börja planera din resa till Pontevedra