Hyrbilar i Nyköping, Södermanlands län

Vill du hyra en bil billigt i Nyköping, Södermanlands län? Sök och jämför priser här!

Nyköping, Sverige
16 dec — 23 dec
Samma avlämingsplats
Nyköping, Sverige
fre 16/12
12:00
fre 23/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Nyköping, Södermanlands län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Nyköping, Södermanlands län
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

33 kr/dag

(24 feb - 6 mar)
Toyota Corolla
Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

30 kr/dag

(2 jan - 31 jan)
Citroen C3
Mercedes-Benz C-Class Wagon
eller liknande Stor kombi
Upp till 5 passagerare

43 kr/dag

(2 jan - 31 jan)
Mercedes-Benz C-Class Wagon
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

37 kr/dag

(2 jan - 31 jan)
Mercedes-Benz A-Class
Kia Cee'd SW
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

39 kr/dag

(24 feb - 6 mar)
Kia Cee'd SW
Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

31 kr/dag

(24 feb - 6 mar)
Fiat Panda
Mercedes-Benz B-Class
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

39 kr/dag

(24 feb - 6 mar)
Mercedes-Benz B-Class
Audi A6 Avant
eller liknande Kombi premium
Upp till 5 passagerare

61 kr/dag

(24 feb - 6 mar)
Audi A6 Avant
Volkswagen Sharan
eller liknande Minibuss
Upp till 5 passagerare

94 kr/dag

(2 jan - 31 jan)
Volkswagen Sharan

Viktig information om hyrbilar i Nyköping

Om du bor i trakten och vill kunna köra utomlands finns det firmor som erbjuder biluthyrning i Nyköping som även tillåter att man kör utomlands med bilen. Men det är viktigt att du informerar firman i förväg om vilka länder du tänker köra till. Olika företag har olika regler och hyrbilserbjudanden, men det brukar gå bra att köra utomlands om man betalar en extra avgift. Det brukar vara billigare att köra inom Norden än om du ska köra bilen i andra länder. Det kan också finnas länder som det inte är tillåtet att köra till. Tänk också på att det är ditt eget ansvar att betala för eventuella tullavgifter, broavgifter och liknande.

Det måste inte tvunget vara just ett kreditkort som används för bokningen men många som erbjuder biluthyrning i Nyköping föredrar det, och det kan även vara det mest praktiska alternativet för dig som kund. När du hyr bilen tas oftast en deposition ut som betalas tillbaka när du har lämnat tillbaka bilen, och därför kan det vara smidigt att den dras från ditt kreditkort i stället för från ditt bankkonto. Men i regel går det bra att använda ett vanligt bankkort när man bokar hyrbilar i Nyköping. Det brukar inte gå att betala kontant, delvis beroende på att det ökar rånrisken för dem som arbetar på hyrbilskontoren. Om du vill betala på något annat sätt än med kort så är det bäst att höra av sig till företaget du vill anlita som erbjuder biluthyrning i Nyköping och kontrollera vilka betalmedel de godkänner, eftersom det kan skilja från firma till firma. Om du hyr en bensin- eller dieselbil så står du för bränslekostnaderna, och om du hyr en elektrisk hyrbil så behöver du ladda den.

Att köra bil i Nyköping skiljer sig inte från övriga Sverige. Oavsett om du kör din egen bil eller hyrbilar i Nyköping är det viktigt att du följer trafikreglerna och tar hänsyn till andra trafikanter. Om du skulle få fortkörningsböter eller parkeringsböter är det fortfarande du som har ansvaret för att se till att de blir betalda i tid. Var noga med att följa hastighetsbegränsningen, släppa fram bilar som kommer från höger där högerregeln gäller, och att alla som sitter i bilen har bälte på sig. Kör aldrig bil efter att du har druckit alkohol, då det både utgör en fara i trafiken och kan ge dig höga böter eller i värsta fall leda till att du får körkortet indraget. Ha gärna med dig en P-skiva så du kan parkera där detta krävs, då det inte är säkert att det finns en i hyrbilen.

För dig som har svenskt eller europeiskt körkort är det enkelt att hyra bil på ett av flera ställen som erbjuder billig biluthyrning i Nyköping. Körkortet är det enda du behöver visa för att få köra bilen. När det gäller krav på ålder och hur länge du har haft körkort så kan det variera lite vad som gäller. Enligt lag måste du ha fyllt 18 år, men många firmor kräver även att du ska ha fyllt 21 år och haft körkort i minst två år. Om ni är flera stycken i sällskapet som vill kunna köra bilen så är det viktigt att ange alla som kommer att köra för att försäkringen ska gälla ifall något händer.


Erbjudanden på hyrbilar i Nyköping, Södermanlands län

Hitta rätt hyrbil för dig i Nyköping

Bilar i Liten

298 kr - 855 kr

Alla biltyper

527 kr - 1 613 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Nyköping, Sverige är 586 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Nyköping, Sverige är januari. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 298 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 40 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nyköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nyköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Nyköping som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Nyköping, Sverige är 827 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Nyköping, Sverige är oktober. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 495 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 16 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nyköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nyköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Nyköping som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Nyköping, Sverige är 1 232 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Nyköping, Sverige är december. Då är priset 59% lägre än under resten året och ligger på bara 515 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 21% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nyköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nyköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Nyköping som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Nyköping, Sverige är 686 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Nyköping, Sverige är mars. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 423 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 30 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nyköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nyköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Nyköping, Sverige är 1 354 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Nyköping, Sverige är april. Då är priset 17% lägre än under resten året och ligger på bara 1 131 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 28% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nyköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nyköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Nyköping som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Nyköping, Sverige är 1 114 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Nyköping, Sverige är oktober. Då är priset 52% lägre än under resten året och ligger på bara 545 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 13% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Nyköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nyköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Lyxigt i Nyköping som hittats på momondo under den senaste veckan.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

30 kr/dag

(2 jan - 31 jan)
Opel Corsa
Chevrolet Spark
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

31 kr/dag

(24 feb - 6 mar)
Chevrolet Spark
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

33 kr/dag

(24 feb - 6 mar)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Nyköping

Alla större biluthyrningsfirmor i Nyköping, Södermanlands län

Budget

1 plats
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Hertz

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Sixt

4 platser
Översikt

Renlighet

6,8

Comfort

6,8

Övergripande

6,6

Upphämtning/avlämning

6,6

Bäst

6,6

keddy by Europcar

3 platser

MABI

3 platser

Ace

2 platser

Europcar

2 platser

Sunnycars

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Nyköping

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Nyköping.

Mest populära uthyrningsföretag

Sixt

Populära biltyper

Compact, Mini, Economy

Billigaste hyrbilen

308 kr

Mest populära modellen

Mercedes-Benz A-Class
Den mest populära biluthyrningsfirman i Nyköping som hittats på momondo den här månaden är Sixt. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Hertz och Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Nyköping under de senaste 72 timmarna: Compact, Mini, Economy.
Det lägsta priset för en hyrbil i Nyköping är 308 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 434 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Nyköping under de senaste 7 dagarna är av modellen Mercedes-Benz A-Class. Våra användare föredrar också Mini Hatch som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Nyköping

Nedan visas de mest populära hotellen i Nyköping

Att köra med hyrbil i Nyköping – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Nyköping och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Generellt sett har Hertz de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 398 kr per dag för hyrbilar i Nyköping. Det absolut billigaste priset som hittats på deras 3 uthyrningskontor i Nyköping är 276 kr per dag.

Hertz har 3 uthyrningskontor. Användare på momondo kan förvänta sig få betala i genomsnitt 398 kr per dag om de hyr från ett av dessa kontor.

Om du hyr ett fordon i Nyköping tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Nyköping ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Nyköping ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Nyköping

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Nyköping

Hyrbilstyper som är extra populära i Nyköping

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Nyköping

Börja planera din resa till Nyköping


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Nyköping eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Nyköping genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Nyköping som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Nyköping.

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Nyköping.

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Nyköping med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.