Biluthyrning i Nashville, Tennessee

Vill du hyra en bil billigt i Nashville, TN? Sök och jämför priser här

Nashville, TN, USA
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
Nashville, TN, USA
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Nashville, Tennessee

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Medel

283 kr - 670 kr

Alla biltyper

272 kr - 1 299 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Nashville, USA är 276 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Nashville, USA är april. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 283 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 44 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nashville. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nashville kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nashville av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Nashville, USA är 340 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Nashville, USA är september. Då är priset 15 % lägre än andra tider på året och kostar bara 290 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 31 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nashville. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nashville kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nashville av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Nashville, USA är 301 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Nashville, USA är maj. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 317 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 39 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Nashville. Genomsnittspriset för en hyrbil i Nashville kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Nashville av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Nashville

Alla större biluthyrningsfirmor i Nashville, TN
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,7

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

8,5

Valuta för pengarna

8,4
8 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,6

Övergripande

8,4

Upphämtning/avlämning

8,2

Valuta för pengarna

8,3
2 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,2

Övergripande

7,9

Upphämtning/avlämning

7,8

Valuta för pengarna

7,6
3 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

8,2

Övergripande

7,9

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

7,9
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,6

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

7,2
Översikt

Renlighet

7,4

Comfort

7,3

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

6,9

Valuta för pengarna

7,2
4 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,0

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,1

Valuta för pengarna

6,5
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,7

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,6

Valuta för pengarna

7,6

Avstånd till populära hotell från Nashville, TN

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Nashville Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Nashville

I oktober har vi genomfört 4 sökningar efter hyrbilar i Nashville för momondo-användare.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Nashville för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Nashville har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på uthyrningskontor som Alamo, Enterprise och Thrifty. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Nashville. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Nashville har lägst priser för hyrbilar?

Du kan förvänta dig att hitta de bästa erbjudandena från Dollar när du besöker Nashville. Med en genomsnittskostnad på 357 kr per dag från deras uthyrningskontor är Dollar ett bra företag att hyra din bil från.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Nashville, TN?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Nashville erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Alamo, Enterprise och Thrifty har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Nashville under november månad?

Vi rekommenderar att hyra en ekonomisk, mindre bil när du besöker Nashville i november månad. Även om en mindre bil som denna inte hanterar is och snö särskilt bra är det en bra bil för milda temperaturer och regn. I november ligger temperaturerna i Nashville oftast kring 5 °C med en nederbörd på 112 mm – perfekta förhållanden för att hyra en lite mindre bil. Att hyra en Ekonomi i Nashville kommer i genomsnitt kosta dig 273 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Thrifty i Nashville?

Nashville, TN har 2 uthyrningskontor från Thrifty med ett genomsnittligt dagspris på 327 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Nashville, TN?

Hastighetsgränsen i Nashville är 40 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Nashville är 120 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken bil väljer flest att hyra i Nashville?

När du hyr en bil i Nashville väljer de flesta av våra användare modellen Hyundai Elantra för 544 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Hyundai Accent för ett genomsnittspris på 532 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Hyundai Elantra i Nashville för så lite som 69 kr/dag och modellen Hyundai Accent för så lite som 107 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A4 i Nashville?

Dollar hyr ut modellen Audi A4 (och andra liknande bilar i klassen Lyx) i Nashville. Du kan förvänta dig att kunna hyra modellen Audi A4 i Nashville från Dollar för i genomsnitt 541 kr/dag.

Hur är vädret i Nashville, TN i oktober?

Den som letar efter en hyrbil i Nashville under månaden oktober kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 16 °C och en nederbörd på cirka 71 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Vädret i Nashville under oktober kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Nashville. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Nashville tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai Accent, Ford Focus och Class Compact SUV.

Är vädret i Nashville representativt för resten av Tennessee?

Om du letar efter en hyrbil i Nashville för en bilresa till närliggande områden under oktober månad är det viktigt att veta att resten av Tennessee vanligtvis har en temperatur på 16 °C och en nederbörd på omkring 76 mm.


Börja planera din resa till Nashville