Flyg till Nashville

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Nashville (BNA)
fre 7/5
fre 14/5
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Nashville. Nuvarande restriktioner för Nashville baseras på reserestriktioner för USA.

Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Nashville

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Nashville från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Nashville

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Nashville

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Nashville (BNA)

Vanligtvis är flyg till Nashville från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Nashville Intl, vilket i genomsnitt kostar 5 146 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NASHVILLE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj13% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Nashville kostar i genomsnitt bara 4 497 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NASHVILLE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti28% dyrareDet kostar omkring 6 567 kr för flyg till Nashville från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NASHVILLE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober231% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Nashville från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Nashville?

Flyg till Nashville mellan april och juni för att få ett så behagligt klimat som möjligt under din vistelse i staden. Under denna tid ligger gradtalet på mellan 20-25 °C vilket gör det utmärkt att upptäcka staden. Allra mest populärt är det dock att boka flyg mellan juni och augusti då Nashville har sin högsäsong och allra flest besökare lockas till staden. Under denna tid ligger dock temperaturerna på över 30 °C. Under vintern sjunker gradtalen ner mot 5 °C vilket gör vintermånaderna till stadens lågsäsong. Trots det är det mysigt att besöka staden i december då julpyntningen är i full gång.

När är det billigast att boka flyg till Nashville?

Billiga flyg till Nashville hittar du under vinterns lågsäsong, med undantag för december då priserna på flygstolar är något högre. Även under hösten kan du hitta billiga flygbiljetter till Nashville då hösten är mycket regnig vilket gör att färre väljer att boka flygresor. Dyrast är det att resa under sommaren då flygbiljetter till Nashville stiger i pris i och med högsäsongen. Hos momondo kan du jämföra flyg mellan olika säsonger för att hitta flyg till Nashville med bra priser.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Nashville?

november är generellt den billigaste månaden att flyga till Nashville från Sverige med priser runt 4 471 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Nashville i november är det också billigt att flyga i februari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 4 633 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Nashville?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Nashville från Sverige är större om du bokar 55 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Nashville för ungefär 5 364 kr om du gör din sökning 55 dagar innan.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Nashville?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Nashville är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 4 893 kr. Och andra sidan är lördag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 6 060 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Nashville?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Nashville är på kvällen. Flyg från Sverige till Nashville kan då kosta så lite som 5 121 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Nashville på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 5 578 kr.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Nashville?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Nashville. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du redan planerar att resa till Nashville inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Nashville Intl

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Nashville Intl
Iberia
11 sep.
ARN03:15Stockholm Arlanda
17t 40m
1 stopp
BNA20:55Nashville Intl
14 sep.
BNA16:20Nashville Intl
13t 35m
1 stopp
ARN05:55Stockholm Arlanda
7 373 kr
Hitta liknande
Iberia
11 sep.
ARN03:15Stockholm Arlanda
17t 40m
1 stopp
BNA20:55Nashville Intl
14 sep.
BNA16:20Nashville Intl
13t 35m
1 stopp
ARN05:55Stockholm Arlanda
7 382 kr
Hitta liknande
Iberia
11 sep.
ARN03:15Stockholm Arlanda
18t 40m
2 stopp
BNA21:55Nashville Intl
14 sep.
BNA16:20Nashville Intl
13t 35m
1 stopp
ARN05:55Stockholm Arlanda
7 424 kr
Hitta liknande
American Airlines
11 sep.
ARN04:25Stockholm Arlanda
17t 30m
2 stopp
BNA21:55Nashville Intl
14 sep.
BNA10:00Nashville Intl
15t 20m
2 stopp
ARN01:20Stockholm Arlanda
6 864 kr
Hitta liknande
Finnair
11 sep.
ARN03:15Stockholm Arlanda
17t 40m
1 stopp
BNA20:55Nashville Intl
14 sep.
BNA10:00Nashville Intl
15t 20m
2 stopp
ARN01:20Stockholm Arlanda
8 748 kr
Hitta liknande
Delta
11 sep.
ARN05:35Stockholm Arlanda
17t 37m
2 stopp
BNA23:12Nashville Intl
14 sep.
BNA13:59Nashville Intl
17t 46m
2 stopp
ARN07:45Stockholm Arlanda
6 567 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Nashville?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Nashville

När du flyger till Nashville behöver du mellanlanda under resans gång då det inte går några direktflyg från Sverige. Du kan bland annat hitta Nashville-flyg med SAS som mellanlandar i Chicago eller i New York. Du kan även resa med United Airlines och Lufthansa. Med en smidig mellanlandning kan du klara av restiden på 12 och en halv timme. Jämför olika flygbolag hos momondo för att hitta en bra rutt.


Hur tar man sig från flygplatsen i Nashville till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Nashville plus avståndet till centrum

Flyg till Nashville landar på Nashville International Airport som är en av USA:s största flygplatser. Därför ska du räkna med att det tar lite tid att ta dig genom flygplatsen efter din ankomst. Flygplatsen är belägen ungefär 15 km öster om Nashvilles centrum. För att resa till Nashville billigt från flygplatsen kan du ta buss 18 in till centrum. Med buss tar resan ungefär 50 min in till centrum och detta kostar 1,7 USD (16 SEK). Allra snabbast tar du dig in till Nashville med bil och du hittar flera hyrbilsföretag på flygplatsen. Med bil följer du motorvägen I-40 W in mot Nashville vilket tar ungefär en halvtimme. Du hittar även taxibilar utanför ankomsthallen och ofta tar dessa ut ett fast pris på 25 USD (235 SEK) in till city.


Hur tar man sig runt i Nashville?

För att ta dig runt i Nashville kan du använda dig av kollektivtrafiken som består av bussar. Dessa kostar 1,7 USD (16 SEK) per enkelresa och tar dig runt hela regionen. Inne i själva centrum är avstånden inte särskilt stora och du kan ta dig fram till många platser till fots. Dessutom finns en gratis buss, Music City Circuit, som går längs med två rutter i centrum var 10:e till 15:e minut. Till de stora shoppingcentren och outletområden går en buss som stannar specifikt vid dessa shoppingområden. Denna kostar 20 USD (188 SEK) per person för ett dagspass som innebär att du kan använda bussen obegränsat antal gånger under dagen.


Kan man resa till Nashville utan pass eller visum?

Du behöver inte något visum när du reser till USA för en turistresa kortare än 90 dagar. Däremot behöver du ett inresetillstånd, ESTA, som du ansöker om och betalar för på nätet senast 72 timmar innan avresa. Detta kostar 14 USD och du visar upp kvittot vid inresa i landet tillsammans med en returbiljett, ditt pass och en adress där du kommer att befinna dig under resan.


Tips och råd om Nashville

Vad ska man se i Nashville?

Nashville är en musikstad så missa inte Country Music Hall of Fame som ligger inne i centrum. Även Cumberland Park och Ryman Auditorium hör till stadens sevärdheter.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Ta med barnen till Nashville Zoo eller till Adventure Science Center med interaktiva utställningar.

Ska man köpa reseförsäkring?

När du reser till USA är det viktigt att du har en reseförsäkring som täcker sjukvårdskostnader då dessa är mycket höga i USA.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet i Nashville.

Ska man lämna dricks?

I USA ska du alltid lämna 20 % i dricks för all service.

Var ska man shoppa?

Några av de mest unika butikerna hittar du i området East Side. För större kedjor och butiker är det annars köpcentren Opry Mills och The Mall at Green Hills som gäller.
(Priser kontrollerade 06/06/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass