Hitta billiga flyg till Knoxville

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 25/3
lör 1/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Knoxville

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Knoxville och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Knoxville?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Knoxville för 1 729 kr/person, vilket är 78 % billigare än för genomsnittsflyget till Knoxville. För att hitta de billigaste priserna till Knoxville från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Knoxville?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Knoxville är en måndag. Resenärer som väljer att resa till Knoxville på en måndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 4 475 kr. Undvik att boka avgångar för en tisdag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Knoxville för flygningar en tisdag på 7 944 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Knoxville?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Knoxville från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 6 317 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Knoxville på kvällen då priserna ligger på omkring 8 099 kr.

Vanliga frågor om att flyga till Knoxville

När du ska flyga till Knoxville, Tennessee från Göteborg eller Stockholm kan du räkna med 14 till 18 timmars resa. Om du reser från någon annan ort i Sverige kan du räkna med ytterligare någon timme eftersom du troligtvis kommer behöva mellanlanda i Stockholm eller Göteborg på din resa. För att ta dig till Knoxville kommer du behöva tillbringa runt 12 timmar i luften, resterande resetid är väntetid vid mellanlandningar. De flesta rutterna mellanlandar två gånger och då blir restiden ofta runt 17 timmar. Det finns många olika flygerbjudanden som ligger på den ungefärliga resetiden.

Du kan för tillfället inte flyga direkt till Knoxville från Sverige. De flesta flygrutterna har två mellanlandningar, en mellanlandning i centrala Europa såsom i Amsterdam eller på Paris Charles de Gaulle. Därifrån kan du sedan flyga till en större stad i USA, ofta blir mellanlandningen på Atlanta Hartsfield Jackson men det finns rutter som mellanlandar på Detroit Metropolitan Wayne County och på Chicago O’Hare International. Därifrån går det sedan flyg till Knoxville och flygplatsen McGhee Tyson. Det finns rutter med bara en mellanlandning där du flyger direkt till USA från Stockholm Arlanda men dessa rutter har ofta långa väntetider vid mellanlandningen. Om du inte åker från Stockholm eller Göteborg så kan du behöva mellanlanda på någon av dessa platser först innan du flyger vidare.

Om du inte har möjlighet att flyga till Knoxville i november är oktober ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Knoxville under oktober ligger i genomsnitt på 4 505 kr.

Asheville Regional flygplats, Blountville Tri Cities TN/VA flygplats eller Chattanooga Lovell Field flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Knoxville.

Med ett genomsnittspris på 5 727 kr per person, är Asheville Regional flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Knoxville. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Andra kabinklasser för flyg till Knoxville

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Knoxville

Vilka bolag flyger till Knoxville?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Knoxville

Vilka bolag flyger till Knoxville?

För flygresor till Knoxville från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med en av dessa populära flygbolag: American Airlines eller British Airways. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med American Airlines till Knoxville

American Airlines är ett populärt val för användare som reser till Knoxville. De flyger 39 flyg i veckan till Knoxville, oftast från Charlotte Douglas. Biljettpriserna för American Airlines beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 5 278 kr (från Göteborg Landvetter). Bland 2 055 omdömen har momondos användare betygsatt American Airlines med ett genomsnittligt betyg på 7,2/10.

Flyg med British Airways till Knoxville

Ett annat populärt val för flyg till Knoxville är British Airways (6,4/10, 1 291 omdömen). De flesta flyg med British Airways som landar i Knoxville anländer från Philadelphia Intl, men det finns 7 flyg med British Airways till Knoxville från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med British Airways på momondo den här veckan låg på 5 224 kr (Göteborg Landvetter till Knoxville, tur och retur).


Visumkrav för att besöka Knoxville

För att resa till Knoxville, USA behöver du ha ett giltigt pass. Svenska medborgare behöver oftast inte ha något visum när de ska besöka landet i mindre än 90 dagar. Det finns undantag så det är alltid bra att dubbelkolla i god tid innan ni åker. Du behöver dock ha ett ESTA (Electronic System for Travel Authorization) som är ungefär som ett elektroniskt visum som du kan ansöka om via nätet. Tänk också på att USA har hårda regler på vad som får föras in i landet, till exempel får du inte ta med alla typer av mat.


Börja planera din resa till Knoxville


De bästa sakerna att se och göra i Knoxville

Om du gillar naturrelaterade upplevelser så är Knoxville en stad för dig. De har en stor park vid namn World’s Fair Park som är ett populärt besöksmål under sommarhalvåret för promenader och picknick. För en mer äventyrlig promenad så kan du besöka Ijams Nature Centre där du hittar vandringsleder, bergsklättring och kajakpaddling med mera. Om du inte tycker att du har sett tillräckligt många djur under dina promenader så kan du besöka Knoxvilles zoo, och har du ett historiskt intresse så kan du besöka James White’s Fort. James White grundade staden och detta fort är platsen där den grundades. Knoxville erbjuder även ett konstmuseum, ett naturhistoriskt museum och en botanisk trädgård. Efter dina utflykter kan du gå in till stadskärnan och Knoxville’s Market Square. Det är här du hittar butiker, restauranger, fik och barer där du kan slappna av med en bit mat efter dagens äventyr.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Knoxville när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Knoxville, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Alla flyg till Knoxville ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Knoxville genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Knoxville på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.