Hyrbilar i Taipei

Vill du hyra en bil billigt i Taipei? Sök och jämför priser här!

Taipei, Taiwan
9 jun — 16 jun
Samma avlämingsplats
Taipei, Taiwan
fre 9/6
12:00
fre 16/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Taipei

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Taipei

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Taipei?

De billigaste hyrbilarna i Taipei hittas generellt genom Hertz. När du bokar med Hertz kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 726 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Taipei är 726 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Taipei?

CarPlus har flest uthyrningskontor i Taipei med 16 komtor.

Viktig information om hyrbilar i Taipei

Taipei, Taiwans huvudstad, ligger i norra delen av ön med Xindian-floden i söder och Tamsuie-floden i väster. Som ett stort östasiatiskt centrum finns det två flygplatser som tar hand om resenärer till och från Taipei - Taoyuan och Song Shan. I denna livliga stad finns många historiska platser och kulturella sevärdheter, inklusive museer, scenkonsthallar, marknader, tempel med mera. Trafiken i staden är tung och lite kaotisk, så kollektivtrafik är att föredra för de flesta invånare och besökare. Ingen resa till Taipei är komplett utan att uppleva den naturliga skönheten och de små städerna som ligger strax utanför stadens gränser. Att hyra bil i Taipei är det bästa sättet att nå dessa platser. Med nästan 20 hyrbilsställen runt om i staden kan du enkelt hitta en hyrbil i Taipei som passar dina behov, oavsett om du är ute efter en ekonomibil eller en lyxbil. Billiga hyrbilar i Taipei finns det gott om, så du kan hitta en bil som passar alla budgetar.

I Taipei är kollektivtrafik det bästa transportmedlet. Det finns tåg och bussar som tar dig överallt dit du vill åka, och det är en mycket promenadvänlig stad. Men för att få en komplett upplevelse kan du med en hyrbil i Taipei ta dig utanför staden och ut i de omgivande områdena. I landskapet utanför stadens gränser finns nationalparker, varma källor, livliga småstäder och historiska platser som berikar din resa med kulturella upplevelser från regionen som helhet. Bara cirka en timme från Taipei ligger den gamla japanska gruvstaden Jiufen, som är ett måste på en dagsutflykt. Inom en timme från staden ligger också Yehliu Geopark och Yangmingshan National Park som erbjuder äventyr i naturen. Om du besöker Yangmingshan rekommenderar vi att du åker en vardag när alla vägar är öppna och parken är som mest tillgänglig. Det finns kollektivtrafik som går till många av dessa platser, men om du är ute efter flexibilitet i dina planer är en hyrbil i Taipei det bästa alternativet.

I Taiwan kör man på höger sida av vägen. Trafikreglerna liknar dem som gäller i de flesta andra industrialiserade länder; säkerhetsbälten är obligatoriska och det är förbjudet att köra bil när man dricker alkohol. Se till att kolla skyltarna för lokala hastighetsgränser och andra trafikregler. Det är olagligt att svänga höger vid rödljus i Taiwan. När du förbereder dig för din hyrbil i Taipei bör du kolla med lokala myndigheter för att få en fullständig och uppdaterad lista över trafikregler och bestämmelser.

Alla utländska förare måste ha ett giltigt internationellt körkort (IDP), som ger dig rätt att köra i 30 dagar i hela Taiwan. I USA kan IDP fås via American Automobile Association (AAA). Om du vill fortsätta köra efter de första 30 dagarna måste du kontakta Motor Vehicles Office i Taipei för att förlänga ditt IDP eller för att skaffa ett permanent taiwanesiskt körkort. Utlänningar behöver också ett giltigt pass för att hyra bil i Taipei.


Erbjudanden på hyrbilar i Taipei

Hitta rätt hyrbil för dig i Taipei

Biltyp: Liten

601 kr - 1 237 kr

Alla biltyper

606 kr - 1 132 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Taipei, Taiwan är 547 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Taipei, Taiwan är december. Då är priset 9% lägre än under resten året och ligger på bara 601 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 11 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Taipei. Genomsnittspriset för en hyrbil i Taipei kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Taipei

Alla större biluthyrningsfirmor i Taipei

Budget

6 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

CarPlus

16 platser

Chailease

11 platser

Avis

8 platser

Dollar

5 platser

Sunnycars

5 platser

Thrifty

5 platser

IWS

4 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Taipei

Nedan visas de mest populära hotellen i Taipei

Att köra med hyrbil i Taipei – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Taipei och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Taipei under juli månad. Med en genomsnittstemperatur på 29 °C och en nederbörd på omkring 276 mm i juli innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Taipei kommer i genomsnitt kosta dig 873 kr per dag.

Hastighetsgränsen i Taipei är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Taipei är 80 km/t och för motorvägen går gränsen vid 110 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.


Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Taiwan

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Taiwan

Börja planera din resa till Taipei


Varför använda momondo?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Taipei om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Taipei genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.