Hitta billiga flyg till La Paz

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till La Paz

Utforska inblicksdata för ditt flyg till La Paz och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till La Paz?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till La Paz för 361 kr/person, vilket är 93 % billigare än för genomsnittsflyget till La Paz. För att hitta de billigaste priserna till La Paz från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:


Vanliga frågor om att flyga till La Paz

Resan till La Paz, Mexiko tar ganska lång tid eftersom det krävs flera mellanlandningar på vägen. Från Stockholm kan du räkna med att resan tar åtminstone 30 timmar och från Göteborg är det möjligt att göra samma resa på ungefär 26 timmar. Tiden det tar att flyga från Köpenhamn Kastrup brukar ligga på cirka 28 timmar, men ofta tar det längre tid att flyga. Det beror på hur länge du behöver vänta mellan dina flyg och i vilka städer du mellanlandar.

Det finns tyvärr inga flygerbjudanden med direktflyg från Sverige till El Alto International Airport, La Paz. Oavsett om du flyger från Stockholm Arlanda, Köpenhamn Kastrup eller Göteborg Landvetter kan du resa med Air France hela vägen och du mellanlandar då först i Paris och sedan i Mexiko City. Det finns andra kombinationer också, men detta är en av de snabbare rutterna som finns tillgängliga. Jämför gärna olika dagar för att hitta flygningar som passar med dina planer.

De som flyger till La Paz kan potentiellt hitta bättre priser för San José del Cabo Los Cabos flygplats(125 km från stadskärnan i La Paz) beroende på månad och avgångsflygplats.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till La Paz La Paz Leon flygplats med ett genomsnittspris på 4 844 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till La Paz

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till La Paz

Vilka bolag flyger till La Paz?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till La Paz

Vilka bolag flyger till La Paz?

KLM, American Airlines, Aeromexico och British Airways är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till La Paz enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till La Paz med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära La Paz

Nedan hittar du alla flygplatser i La Paz tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från La Paz flygplats till centrum?

Det lättaste sättet att ta sig från La Paz flygplats in till stadens centrum är att ta en taxi. Det är billigt och de flesta hotell brukar skicka en taxi som hämtar dig på flygplatsen. Då väntar föraren med en skylt med ditt namn på. Det kostar fortfarande pengar att åka även om hotellet har skickat taxin, vilket kan vara bra att känna till. Det går också att ta en minibuss in till staden och företaget Go TransTurs bussar väntar utanför flygplatsen bredvid taxibilarna. De går var fjärde minut från tidig morgon till mitt på kvällen, och du kan till exempel kliva av på Plaza San Francisco eller på La Paz huvudgata Avenida 16 de Julio. Minibussarna blir oftast fulla och har du mycket bagage är det enklare att ta en taxi.


Visumkrav för att besöka La Paz

När du ska resa till La Paz är det viktigt att du ser till att ditt pass är giltigt under hela resan. Det brukar gå bra att vistas i Mexiko i upp till 180 dagar utan visum för svenska medborgare som reser dit som turister. Innan passkontrollen får du fylla i ett så kallat turistkort som sedan stämplas och som visas upp när du ska resa hem igen. Se till att inte tappa bort det då det kan leda till böter. Var också noga med att inte stanna längre i landet än det står på kortet att du får.


Börja planera din resa till La Paz


De bästa sakerna att se och göra i La Paz

La Paz är ett riktigt semesterparadis och är den perfekta destinationen för dig som vill njuta av ledigheten på stranden, där stränderna har kristallklart vatten och kritvit sand. En av Mexikos finaste stränder ligger i närheten och heter Balandra Beach. Det går också att göra en båtutflykt till ön Isla Espiritu Santo. Ön har häftiga klippor och grottor som man kan simma in i och det finns sjölejon att titta på och fotografera samt många sorters fåglar. Du kan också få se delfiner och valar om du har tur. Ett annat roligt ställe att göra en utflykt till är El Serpentario de La Paz. Det är ett reptilhus som har allt från spännande ormar till gulliga kaniner. Om du känner för att gå på museum kan du se många intressanta föremål på Museo de Antropologia e Historia de Baja California Sur. Där kan du lära dig mer om Baja California, som är delstaten som La Paz ligger i. Museet är uppdelat i olika utställningar som behandlar olika tidsperioder i delstatens historia.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Alla flyg till La Paz ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till La Paz genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du inte är redo att boka ett flyg till La Paz just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till La Paz och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.