Hitta billiga flyg till Canberra

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 3/12
lör 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Canberra

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Canberra och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Canberra?

mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Canberra från Sverige med priser runt 13 967 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Canberra i mars är det också billigt att flyga i maj. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 16 132 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Canberra?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Canberra från Melbourne för 862 kr. Detta är 94 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Canberra. För att hitta de billigaste priserna till Canberra från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Canberra?

Vår data visar att torsdag är den billigaste dagen att flyga till Canberra. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 15 552 kr. För en avgång en onsdag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 20 178 kr från Sverige till Canberra.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Canberra?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Canberra är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Canberra kan då kosta så lite som 14 807 kr. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 18 185 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Billigaste flygen till flygplatser i Canberra

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Canberra från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Canberra

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Canberra

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Canberra (CBR)

Vanligtvis är flyg till Canberra från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Canberra, vilket i genomsnitt kostar 16 902 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CANBERRA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars10% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Canberra kostar i genomsnitt bara 13 967 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CANBERRA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember25% dyrareDet kostar omkring 19 358 kr för flyg till Canberra från Stockholm Arlanda flygplats i september
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CANBERRA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari575% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Canberra från Stockholm Arlanda flygplats i februari än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Canberra

Du kan flyga från Sverige till Canberra, Australien på mellan 36 och 43 timmar. Resan har långa flygsträckor vilket gör att resan tar tid, men du behöver också göra flera mellanlandningar vars längd påverkar restiden. Från Sverige behöver du göra minst två stopp när du flyger till Canberra. Du hittar bland annat flygerbjudanden från Stockholm Arlanda flygplats som tar runt 43 timmar. Från Arlanda avgår flygningar till Canberra med bland annat Qatar Airways och Quantas Airways, och från Stockholm hittar du också rutter med Virgin Australia. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du flyg till Canberra vars restid ligger på ungefär 36 timmar. Du hittar då flyg med bland annat KLM, Etihad airways, och Qantaslink. Om du ska resa från Malmö till Canberra får du använda närliggande Kastrup flygplats utanför Köpenhamn. Från Kastrup tar det drygt 42 timmar till Canberra och du hittar bland annat flyg med Emirates, Qantaslink och Qantas Airways.

Du hittar inte några direktflyg till Canberra från de svenska flygplatserna, och för att resa till Canberra från Sverige behöver du göra flera mellanlandningar under resans gång. Från Arlanda kan du bland annat ta Qatar Airways flygningar till Melbourne via ett stopp i Doha, och från Melbourne hittar du sedan direktflyg till Canberra med Qantas Airways. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du flygningar till Canberra med KLM som har rutter till Amsterdam. Från Amsterdam kan du sedan flyga med Etihad Airways till Melbourne via Abu Dhabi och från Melbourne kan du sedan flyga vidare med bland annat Virgin Australia som har direktflyg till Canberra. Om du reser från Malmö får du ta Öresundståget över Öresundsbron till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn. Tågresan tar runt 20 minuter, och från Kastrup hittar du sedan flyg med Emirates till Brisbane via ett stopp i Dubai. Från Brisbane hittar du direktflyg till Canberra med Qantas Airways.

Moruya flygplats eller Wagga Wagga Forrest Hill flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Canberra.

Wagga Wagga Forrest Hill flygplats har ett genomsnittspris på 14 083 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Canberra. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka bolag flyger till Canberra?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Canberra

Vilka bolag flyger till Canberra?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Canberra från Sverige Qatar Airways, Singapore Airlines, Qantas Airways och Emirates. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med Qatar Airways till Canberra

Qatar Airways är ett populärt val för användare som reser till Canberra. De flyger 17 flyg i veckan till Canberra, oftast från Melbourne Tullamarine. Biljettpriserna för Qatar Airways beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 8 334 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 335 omdömen har momondos användare betygsatt Qatar Airways med ett genomsnittligt betyg på 7,9/10.


Flygplatser nära Canberra

Nedan hittar du alla flygplatser i Canberra tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Canberra centrum från flygplatsen?

När du flyger till Canberra landar du på Canberra Airport som ligger inte långt sydväst om stadens centrum. Från flygplatsen är det enkelt att ta sig in till centrum. Billigast är att ta buss men du hittar även taxi och hyrbil vilket är snabbare alternativ. Utanför flygplatsens ankomsthall hittar du Canberra Airports busstation. Härifrån avgår buss 3 mot Spence och bussen tar dig till den centrala stationen Legislative Assembly London Cct. Vilket tar drygt 20 minuter. Vid flygplatsens busstation hittar du även en taxistation, med taxi tar du dig in till centrum på drygt 10 minuter. Du kan även hämta upp din hyrbil på flygplatsen och då kör du längs med Pialligo Ave och Morshead Dr för att ta dig in till centrum.


Visumkrav för att besöka Canberra

Du behöver ett resevisum för att resa till Canberra. För kortare vistelser i staden än 90 dagar räcker det med att söka ett turistvisum på nätet innan din resa.


Börja planera din resa till Canberra


De bästa sakerna att se och göra i Canberra

En av de största sevärdheterna i Canberra är stadens National Gallery of Australia. Detta konstmuseum har landets nationella konstsamling och här hittar du bland annat kända verk av Jackson Pollock, Monet och Hockney. Du hittar också en samling australiensisk konst och en utställning av ursprungsbefolkningens hantverk. Ett annat populärt besöksmål är sjön Lake Burley Griffin som anlades under 60-talet. Det är populärt att cykla eller springa runt sjön, men du hittar även kortare promenadsträckor. För en fin utsikt över Canberras centrum rekommenderas ett besök till Red Hill och dess utkiksplats Red Hill Lookout. Härifrån får du inte bara vackra panoramavyer över staden, du hittar även flera vandringsleder genom det tillhörande naturreservatet.


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Canberra. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Canberra så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Canberra låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Canberra erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Canberra och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.