Hitta billiga flyg till Canberra

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tors 7/12
tors 14/12

Trender för flygresor till Canberra

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Canberra och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Canberra?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Canberra är på morgonen. Flyg från Sverige till Canberra kan då kosta så lite som 16 861 kr. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 22 207 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Vanliga frågor om att flyga till Canberra

Hur lång tid tar det att flyga till Canberra?

Du kan flyga från Sverige till Canberra, Australien på mellan 36 och 43 timmar. Resan har långa flygsträckor vilket gör att resan tar tid, men du behöver också göra flera mellanlandningar vars längd påverkar restiden. Från Sverige behöver du göra minst två stopp när du flyger till Canberra. Du hittar bland annat flygerbjudanden från Stockholm Arlanda flygplats som tar runt 43 timmar. Från Arlanda avgår flygningar till Canberra med bland annat Qatar Airways och Quantas Airways, och från Stockholm hittar du också rutter med Virgin Australia. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du flyg till Canberra vars restid ligger på ungefär 36 timmar. Du hittar då flyg med bland annat KLM, Etihad airways, och Qantaslink. Om du ska resa från Malmö till Canberra får du använda närliggande Kastrup flygplats utanför Köpenhamn. Från Kastrup tar det drygt 42 timmar till Canberra och du hittar bland annat flyg med Emirates, Qantaslink och Qantas Airways.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Canberra?

Du hittar inte några direktflyg till Canberra från de svenska flygplatserna, och för att resa till Canberra från Sverige behöver du göra flera mellanlandningar under resans gång. Från Arlanda kan du bland annat ta Qatar Airways flygningar till Melbourne via ett stopp i Doha, och från Melbourne hittar du sedan direktflyg till Canberra med Qantas Airways. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du flygningar till Canberra med KLM som har rutter till Amsterdam. Från Amsterdam kan du sedan flyga med Etihad Airways till Melbourne via Abu Dhabi och från Melbourne kan du sedan flyga vidare med bland annat Virgin Australia som har direktflyg till Canberra. Om du reser från Malmö får du ta Öresundståget över Öresundsbron till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn. Tågresan tar runt 20 minuter, och från Kastrup hittar du sedan flyg med Emirates till Brisbane via ett stopp i Dubai. Från Brisbane hittar du direktflyg till Canberra med Qantas Airways.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Canberra?

Vår data visar att fredag är den billigaste dagen att flyga till Canberra. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 15 756 kr. För en avgång en måndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 22 194 kr från Sverige till Canberra.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Canberra?

Moruya flygplats eller Wagga Wagga Forrest Hill flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Canberra.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Canberra flygplats?

Priserna för flyg till Canberra flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Canberra flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Canberra flygplats är 1 från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Canberra flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Canberra flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Canberra flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Canberra flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Canberra flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Visumkrav för att besöka Canberra

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Canberra?

Du behöver ett resevisum för att resa till Canberra. För kortare vistelser i staden än 90 dagar räcker det med att söka ett turistvisum på nätet innan din resa.


De bästa sakerna att se och göra i Canberra

Vad kan du se och göra i Canberra?

En av de största sevärdheterna i Canberra är stadens National Gallery of Australia. Detta konstmuseum har landets nationella konstsamling och här hittar du bland annat kända verk av Jackson Pollock, Monet och Hockney. Du hittar också en samling australiensisk konst och en utställning av ursprungsbefolkningens hantverk. Ett annat populärt besöksmål är sjön Lake Burley Griffin som anlades under 60-talet. Det är populärt att cykla eller springa runt sjön, men du hittar även kortare promenadsträckor. För en fin utsikt över Canberras centrum rekommenderas ett besök till Red Hill och dess utkiksplats Red Hill Lookout. Härifrån får du inte bara vackra panoramavyer över staden, du hittar även flera vandringsleder genom det tillhörande naturreservatet.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Canberra?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Canberra. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Canberra ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Canberra så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Canberra?

När du väl ser alla flygalternativ för Canberra låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Canberra ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Canberra erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Canberra och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Canberra

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.