Hitta billiga flyg till Cairns

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 17/8
ons 24/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Cairns

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Cairns

Bästa priset för enkelresa

11 695 kr

Snabbast flygtid

43t 25m
Det bästa priset för enkelflyg till Cairns från Sverige under de senaste 72 timmarna är 11 695 kr (Stockholm Arlanda till Cairns).
Det snabbaste flyget till Cairns från Sverige tar 43t 25m (Stockholm Arlanda till Cairns).

När är den bästa tiden att flyga till Cairns?

Du hittar billiga flyg till Cairns mellan december och februari som är stadens lågsäsong. Då är det som allra varmast i staden med en genomsnittlig temperatur på 32 °C. Detta är även de regnigaste månaderna och du kan därför hitta billiga flygbiljetter till Cairns. Även under våren går det att hitta flygstolar med lägre priser. Allra dyrast är det att boka flygbiljetter till Cairns mellan juni och augusti då staden har sin högsäsong.

Om du inte har möjlighet att flyga till Cairns i december är augusti ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Cairns under augusti ligger i genomsnitt på 11 383 kr.

Vår data visar att lördag är den billigaste dagen att flyga till Cairns. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 12 911 kr. Och andra sidan är fredag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 16 900 kr.

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Cairns då du kan hitta flygpriser för så lite som 11 864 kr. Att flyga till Cairns på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Cairns är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 15 937 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Cairns. Om du planerar att flyga till Cairns, överväg då även att boka flyg till Bloomfield flygplats(126 km från stadskärnan i Cairns).Hitta billiga flygbiljetter till Cairns

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Cairns
Emirates
ARNStockholm Arlanda
35t 10m
CNSCairns

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Cairns

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Cairns, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
4 sep.
ARN15:50Stockholm Arlanda
53t 15m
3 stopp
CNS21:05Cairns
11 695 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
4 sep.
ARN10:15Stockholm Arlanda
43t 25m
2 stopp
CNS05:40Cairns
12 659 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Cairns?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Cairns

Vilka bolag flyger till Cairns?

Singapore Airlines, Emirates och Lufthansa är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Cairns enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Cairns med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.

Flyg med Emirates till Cairns

Emirates flyger till Cairns omkring 21 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Emirates, men priser så låga som 9 523 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Cairns. Emirates har fått ett betyg på 8,4/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med Singapore Airlines till Cairns

Ett annat populärt val för flyg till Cairns är Singapore Airlines (7,8/10, 83 omdömen). De flesta flyg med Singapore Airlines som landar i Cairns anländer från Brisbane, men det finns 30 flyg med Singapore Airlines till Cairns från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Singapore Airlines på momondo den här veckan låg på 12 113 kr (Göteborg Landvetter till Cairns, tur och retur).


Flygplatser nära Cairns

Nedan hittar du alla flygplatser i Cairns tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Cairns landar på Cairns Airport som ligger strax norr om stadens centrum. För att resa till Cairns billigt från flygplatsen finns bussar som snabbt tar dig in till city. Du kan antingen förboka din biljett till bussen eller köpa en biljett i automaterna inne i ankomsthallen. Bussen stannar vid båda terminalerna och avgår varje halvtimme. En biljett kostar 6 AUD (39 SEK) men du kan även köpa en tur och returbiljett för 8 AUD (53 SEK). Det snabbaste sättet att ta dig in till city är med bil vilket tar ungefär 12 min. En taxifärd från flygplatsen in till Cairns kostar ungefär 30 AUD (197 SEK). Ute på flygplatsen hittar du även flera hyrbilsalternativ om du vill ha en egen bil under din vistelse.


Populära flygresor till Cairns

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Cairns som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Cairns
Snabbaste flygtid35t 10m
Billigaste pris13 463 kr

Så tar du dig runt i Cairns

Det är mycket populärt att cykla i Cairns och detta är ett utmärkt sätt att ta sig runt i staden på. Cairns är full av cykelvägar som är både säkra och trevliga. Flera tar dig förbi sevärdheter och besöksmål som Botanic Gardens och Centenary Lakes som är att rekommendera för den som vill ge sig ut på en cykelutflykt. Kollektivtrafiken i Cairns består av Translinks bussar som har ett stort nätverk av linjer. En enkelbiljett kostar 2,95 AUD (19 SEK). Du kan även köpa ett dagspass för 10,25 AUD (67 SEK) vilket lönar sig om du ska resa flera gånger under en dag.


Visumkrav för att besöka Cairns

Du behöver ha ett visum för flyg till Cairns men för kortare turistresor går det bra att ansöka om viseringen elektroniskt vilket gör processen enkel. Du behöver ha med dig ditt pass när du reser till Australien och passet behöver endast vara giltigt under den tid du befinner dig i landet. Tänk dock på att de länder du mellanlandar i kan kräva längre giltighetstider på ditt pass.


Börja planera din resa till Cairns


De bästa sakerna att se och göra i Cairns

En av de största sevärdheterna i Cairns är utan tvekan stadens lagun. Runt lagunen hittar du en strandpromenad fylld med butiker och uteserveringar.

Du ska ha en bra reseförsäkring när du reser till Australien för att undvika höga kostnadder för sjukvård i landet.

Ja, det går utmärkt att dricka kranvattnet i Cairns.

Du kan lämna ungefär 10 % i dricks för restaurangnotor på finare restauranger.

Längs med strandpromenaden och piren ligger många småbutiker. För större kedjor kan du ta dig till Cairns Central Shopping Centre.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Cairns. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Cairns.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Cairns.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Cairns. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Andra kabinklasser för flyg till Cairns

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Cairns

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.