Hitta billiga flyg till Cairns

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
fre 1/12
fre 8/12

Trender för flygresor till Cairns

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Cairns och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Cairns?

Det är billigast att flyga på eftermiddagen från Sverige till Cairns då du kan hitta flygpriser för så lite som 20 211 kr. Att flyga till Cairns på eftermiddagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Cairns är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 22 333 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Cairns?

Flygtider från Sverige till Cairns varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Cairns (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 39t 20m. En annan populär rutt från Sverige till Cairns är att flyga från Göteborg Landvetter till Cairns, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vanliga frågor om att flyga till Cairns

När är det billigast att boka flyg till Cairns?

Du hittar billiga flyg till Cairns mellan december och februari som är stadens lågsäsong. Då är det som allra varmast i staden med en genomsnittlig temperatur på 32 °C. Detta är även de regnigaste månaderna och du kan därför hitta billiga flygbiljetter till Cairns. Även under våren går det att hitta flygstolar med lägre priser. Allra dyrast är det att boka flygbiljetter till Cairns mellan juni och augusti då staden har sin högsäsong.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Cairns?

Om du inte har möjlighet att flyga till Cairns i november är juli ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Cairns under juli ligger i genomsnitt på 17 808 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Cairns?

Vår data visar att fredag är den billigaste dagen att flyga till Cairns. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 19 817 kr. Och andra sidan är torsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 23 620 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Cairns?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Cairns. Om du planerar att flyga till Cairns, överväg då även att boka flyg till Bloomfield flygplats(126 km från stadskärnan i Cairns).

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Cairns flygplats?

Priserna för flyg till Cairns flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Cairns flygplats?

Det finns 3 bolag tillgängliga för flyg till Cairns flygplats från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Cairns flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Cairns flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Cairns flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Cairns flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Cairns flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Cairns

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Cairns
Singapore Airlines
ARNStockholm Arlanda
39t 20m
CNSCairns

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Cairns

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Cairns, visa några av våra erbjudanden nedan av Singapore Airlines
Singapore Airlines
ARNStockholm Arlanda
39t 20m
CNSCairns

Så tar du dig runt i Cairns

Det är mycket populärt att cykla i Cairns och detta är ett utmärkt sätt att ta sig runt i staden på. Cairns är full av cykelvägar som är både säkra och trevliga. Flera tar dig förbi sevärdheter och besöksmål som Botanic Gardens och Centenary Lakes som är att rekommendera för den som vill ge sig ut på en cykelutflykt. Kollektivtrafiken i Cairns består av Translinks bussar som har ett stort nätverk av linjer. En enkelbiljett kostar 2,95 AUD (19 SEK). Du kan även köpa ett dagspass för 10,25 AUD (67 SEK) vilket lönar sig om du ska resa flera gånger under en dag.


Visumkrav för att besöka Cairns

Du behöver ha ett visum för flyg till Cairns men för kortare turistresor går det bra att ansöka om viseringen elektroniskt vilket gör processen enkel. Du behöver ha med dig ditt pass när du reser till Australien och passet behöver endast vara giltigt under den tid du befinner dig i landet. Tänk dock på att de länder du mellanlandar i kan kräva längre giltighetstider på ditt pass.


De bästa sakerna att se och göra i Cairns

Vad ska man se i Cairns?

En av de största sevärdheterna i Cairns är utan tvekan stadens lagun. Runt lagunen hittar du en strandpromenad fylld med butiker och uteserveringar.

Ska man köpa reseförsäkring?

Du ska ha en bra reseförsäkring när du reser till Australien för att undvika höga kostnadder för sjukvård i landet.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går utmärkt att dricka kranvattnet i Cairns.

Ska man lämna dricks?

Du kan lämna ungefär 10 % i dricks för restaurangnotor på finare restauranger.

Var ska man shoppa?

Längs med strandpromenaden och piren ligger många småbutiker. För större kedjor kan du ta dig till Cairns Central Shopping Centre.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Cairns?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Cairns. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Cairns ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Cairns.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Cairns?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Cairns.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Cairns ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Cairns. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Cairns

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.