Hitta billiga flyg till Port Elizabeth

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 11/2
lör 18/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Port Elizabeth

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Port Elizabeth och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Port Elizabeth?

Den billigaste månaden att flyga till Port Elizabeth från Sverige är februari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 7 559 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i februari kan du istället boka flyg till Port Elizabeth från Sverige för oktober. Flyg till Port Elizabeth i oktober är kanske inte lika billiga som i februari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 7 961 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Port Elizabeth?

Enligt våra data är torsdag den billigaste veckodagen att flyga till Port Elizabeth från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en torsdag var 8 616 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Port Elizabeth för flygningar en söndag på 12 214 kr.


Andra kabinklasser för flyg till Port Elizabeth

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Port Elizabeth

Vilka bolag flyger till Port Elizabeth?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Port Elizabeth

Vilka bolag flyger till Port Elizabeth?

South African är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Port Elizabeth. Qatar Airways, British Airways och Lufthansa är också populära val för att flyga till Port Elizabeth från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Port Elizabeth med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Qatar Airways till Port Elizabeth

Det avgår 18 flyg med Qatar Airways till Port Elizabeth under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Johannesburg OR Tambo och det bästa biljettpriset med Qatar Airways som hittats på momondo är 7 343 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Port Elizabeth). Qatar Airways har ett betyg på 7,9 från 337 användaromdömen på momondo.


Börja planera din resa till Port Elizabeth


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Port Elizabeth ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Port Elizabeth. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Port Elizabeth. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.