Hitta billiga flyg till Shanghai

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 25/3
lör 1/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Shanghai

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Shanghai

Bästa priset för enkelresa

5 733 kr

Bästa priset för tur- och returresa

7 981 kr

Snabbast flygtid

15t 50m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Shanghai från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 733 kr (Stockholm Arlanda till Shanghai Pu Dong).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Shanghai från Sverige under de senaste 72 timmarna är 7 981 kr (Stockholm Arlanda till Shanghai Pu Dong).
Det snabbaste flyget till Shanghai från Sverige tar 15t 50m (Stockholm Arlanda till Shanghai Hongqiao).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Shanghai, inklusive Lufthansa, Finnair och China Eastern.

Trender för flygresor till Shanghai

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Shanghai och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget jag kan hitta till Shanghai?

Du kan hitta flyg till Shanghai för så lite som 1 322 kr per person beroende på vart du flyger från. Generellt kostar flyg till Shanghai 20 643 kr per person.
Se priser från:

Hur långt är flyget från Sverige till Shanghai?

Flyget från Sverige till Shanghai beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Shanghai Hongqiao (den mest populära flygplatsen i Shanghai) ligger flygtiden på 15t 55m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Shanghai Hongqiao ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Vilka flygbolag flyger till Shanghai?

Det finns 11 flygbolag som regelbundet flyger till Shanghai, och Scandinavian Airlines, China Eastern och Finnair är de mest populära flygbolagen bland våra användare. Under det senaste året har 26% av de som sökt efter flyg till Shanghai velat flyga med Scandinavian Airlines, vilket gör detta flygbolag till det mest populära valet bland momondos resenärer.

De billigaste flygen till städer i Shanghai

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Shanghai från Sverige
Shanghai
Shanghai

Användbar information om ditt flyg till Shanghai

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Shanghai

För snabbast körning från flygplatsen till Shanghai Grand Stage är det bäst att flyga till Shanghai Hongqiao flygplats eller Shanghai Pu Dong flygplats som ligger närmst.

Shanghai har ofta temperaturer från 4 °C(januari) till 28 °C(juli). De som vill undvika regn och/eller snö under sitt besök i Shanghai gör bäst i att resa under december, januari eller november eftersom dessa månader generellt har minst nederbörd.

Kostnaden för att flyga till Shanghai varierar beroende på olika faktorer, men du kan förvänta dig att hitta priser så låga som 4 862 kr eller höga som 77 382 kr. Baserat på nya flygdata har vi sett att en biljett till Shanghai för 13 396 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande medan genomsnittskostnaden ligger på 14 953 kr.


Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Shanghai? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i Shanghai.

De senaste flygen hittade till populära städer i Shanghai

Hitta flyg till dessa populära städer i Shanghai, från din närmsta flygplats.

Andra kabinklasser för flyg till Shanghai

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Shanghai

Billiga flyg till Shanghai

Dessa rutter har de billigaste flygen till Shanghai som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmShanghai15t 55m7 676 kr

Populära flygresor till Shanghai

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Shanghai som hittats av användare
Flyg från Málaga till Shanghai
Snabbaste flygtid17t 50m
Billigaste pris5 964 kr
Flyg från Stockholm till Shanghai
Snabbaste flygtid15t 55m
Billigaste pris7 676 kr

Användbar information för att hitta flygerbjudande för Shanghai

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Shanghai?

    Dra nytta av momondos prisalert genom att först leta efter flyg till Shanghai. Flygerbjudanden kommer att visas i realtid. Därefter kan du skapa en prisalert med hjälp av funktionen på vår sajt.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Shanghai med momondo?

    Genom att använda verktyg som vår "Priskalender" kan du hitta den bästa dagen att flyga tur och retur för dina resor. Vårt verktyg "Prisprognos" använder AI-teknologi för att förutsäga om du bör köpa eller avvakta med din bokning för potentiellt billigare priser. Explore visar dig alla flygalternativ från en stad eller flygplats så att du kan skapa ditt eget unika äventyr. Bloggen Discover ger också värdefull insikt i hur du kan spara pengar när du bokar din upplevelse. Efter sökningen kan du aktivera "Prisbevakning" för att hålla koll på priserna för en viss flygning och boka i rätt ögonblick.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi visar priser från över 700 konkurrenter med endast ett klick. Med alternativ från flygbolag och resebyråer från våra 30 internationella marknader har vi möjligheten att visa dig ett brett utbud av erbjudanden för ditt nästa äventyr.


Börja planera din resa till Shanghai


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Shanghai.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Shanghai ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Shanghai.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Shanghai på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.