Hitta billiga flyg till Beijing från 4 253 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön. 1/10
sön. 8/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Beijing

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Beijing

Bästa priset för enkelresa

4 253 kr

Bästa priset för tur- och returresa

5 393 kr

Snabbast flygtid

8t 05m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Beijing från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 253 kr (Stockholm Arlanda till Peking Capital).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Beijing från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 393 kr (Stockholm Arlanda till Peking Capital).
Det snabbaste flyget till Beijing från Sverige tar 8t 05m (Stockholm Arlanda till Peking Capital).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Beijing, inklusive Lufthansa, Air France och KLM.

Trender för flygresor till Beijing

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Beijing och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget jag kan hitta till Region: Beijing?

Flyg till Region: Beijing varierar bland annat beroende på månad, flygbolag, när du bokar och vart du flyger från, men momondos användare kan generellt förvänta sig att få betala omkring 8 447 kr per person. Det absolut billigaste flyget till Region: Beijing är 2 926 kr per person.
Se priser från:

Hur långt är flyget från Sverige till Region: Beijing?

Flygtider från Sverige till Region: Beijing varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Peking Capital (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 14t 05m. En annan populär rutt från Sverige till Region: Beijing är att flyga från Göteborg Landvetter till Peking Capital, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vilka flygbolag flyger till Region: Beijing?

Lufthansa, Air China och Emirates är de tre mest populära flygbolagen som flyger till Region: Beijing enligt våra uppgifter. Lufthansa är förstahandsvalet då 63% av våra anvädare väljer detta för att flyga till Region: Beijing. Tänk på att det finns 6 olika flygbolag som flyger till Region: Beijing regelbundet, vilket kan påverka antalet valmöjligheter.

De billigaste flygen till städer i Region: Beijing

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Region: Beijing från Sverige

Användbar information om ditt flyg till Region: Beijing

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Region: Beijing

Vilken är den bästa flygplatsen att flyga in till när man besöker Peking?

Jag planerar att besöka China National Convention Center. Från vilken flygplats går det snabbast att köra dit?

Den närmsta flygplatsen från China National Convention Center är Peking Capital flygplats och går snabbast att köra till. För resenärer som vill ha ett andra alternativ kan det vara värt att undersöka flyg till Peking Beijing Daxing Intl flygplats.

Hur är vädret i Region: Beijing?

Temperaturerna i Region: Beijing kan variera mellan −3 °C och 26 °C beroende på årstid. Generellt är den kallaste månaden i Region: Beijing januari, och den varmaste månaden är juli. Det är också värt att notera att den som vill undvika regn och/eller snö bör satsa på att resa till Region: Beijing i januari, januari och januari då dessa månader generellt har minst nederbörd.

Hur mycket kostar flyg till Region: Beijing?

Det billigaste flyget till Region: Beijing som nyligen hittades på momondo läg på 5 699 kr. Även om du inte hittar ett lika billigt flyg som detta, kom ihåg att allt under 13 243 kr ses som ett bra pris för flyg till Region: Beijing. 14 757 kr är genomsnittskostnaden för att flyga till Region: Beijing, medan 30 614 kr är den dyraste.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Beijing?

Priserna för flyg till Beijing uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Beijing?

Det finns 6 bolag tillgängliga för flyg till Beijing från och med september. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Beijing?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Beijing

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Beijing?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Beijing kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Beijing. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Region: Beijing? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i Region: Beijing.

De senaste flygen hittade till populära städer i Region: Beijing

Hitta flyg till dessa populära städer i Region: Beijing, från din närmsta flygplats.

Andra kabinklasser för flyg till Region: Beijing

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Region: Beijing

Billiga flyg till Region: Beijing

Dessa rutter har de billigaste flygen till Region: Beijing som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmPeking14t 05m5 393 kr

Populära flygresor till Region: Beijing

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Region: Beijing som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Peking
Snabbaste flygtid14t 05m
Billigaste pris5 393 kr

Användbar information för att hitta flygerbjudande för Region: Beijing

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Region: Beijing?

    Dra nytta av momondos prisalert genom att först leta efter flyg till Region: Beijing. Flygerbjudanden kommer att visas i realtid. Därefter kan du skapa en prisalert med hjälp av funktionen på vår sajt.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Region: Beijing med momondo?

    Genom att använda verktyg som vår "Priskalender" kan du hitta den bästa dagen att flyga tur och retur för dina resor. Vårt verktyg "Prisprognos" använder AI-teknologi för att förutsäga om du bör köpa eller avvakta med din bokning för potentiellt billigare priser. Explore visar dig alla flygalternativ från en stad eller flygplats så att du kan skapa ditt eget unika äventyr. Bloggen Discover ger också värdefull insikt i hur du kan spara pengar när du bokar din upplevelse. Efter sökningen kan du aktivera "Prisbevakning" för att hålla koll på priserna för en viss flygning och boka i rätt ögonblick.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi visar priser från över 700 konkurrenter med endast ett klick. Med alternativ från flygbolag och resebyråer från våra 30 internationella marknader har vi möjligheten att visa dig ett brett utbud av erbjudanden för ditt nästa äventyr.


Hitta flyg till Region: Beijing

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Region: Beijing


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Beijing?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Beijing när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Beijing, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Beijing ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Beijing ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Beijing?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Beijing genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Beijing ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Beijing. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Region: Beijing

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.