Flyg till Litauen

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 25/1
tis 1/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Litauen.
Visa nuvarande reserestriktioner för Litauen

De billigaste flygen till städer i Litauen

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Litauen från Sverige
Vilnius
Vilnius

Användbar information om ditt flyg till Litauen

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Litauen
 • Vilka är de populäraste städerna att besöka i Litauen?

  For momondo users, the most popular city in Litauen is Vilnius, which is visited about 154% more often than any other city in Litauen. Other very common cities that our users travel to are Kaunas and Palanga.

 • Vilken är den bästa flygplatsen att landa på för att besöka Palanga Beach?

  Flying into Palanga flygplats is typically the best way to visit Palanga Beach, since it is the closest airport to the area.

 • What is the cheapest flight to Litauen?

  The best prices found on momondo for flights to Litauen are:
  230 kr per person with Ryanair
  265 kr per person with LOT
  324 kr per person with Wizz Air

 • Vilka flygbolag flyger till Litauen?

  Det finns 10 flygbolag som regelbundet flyger till Litauen, och Norwegian, SAS och Finnair är de mest populära flygbolagen bland våra användare. Under det senaste året har 32% av de som sökt efter flyg till Litauen velat flyga med Norwegian, vilket gör detta flygbolag till det mest populära valet bland momondos resenärer.

 • Hur långt är flyget från Sverige till Litauen?

  Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Litauen du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Vilnius tar det i genomsnitt 1t 25m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Vilnius generellt omkring . Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

 • Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Litauen?

  För tillfället är Vilnius den mest populära flygplatsen i Litauen att flyga till. Bland alla våra användare som flög till Litauen under det senaste året flög 81% av dem till Vilnius vilket är flygplatsen i Vilnius. Tänk på att det även kan finnas andra flygplatser i Litauen som även de är bra att flyga till.

 • Hur mycket kostar flyg till Litauen?

  Du kan förvänta dig priser på omkring 1 771 kr för ett flyg till Litauen. Dock hittade våra användare flyg till Litauen för 382 kr, vilket är det billigaste priset vi sett för veckan som gått. Det dyraste priset per biljett tenderar att vara 20 986 kr för ett flyg till Litauen medan allt för 1 636 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande.


Kan jag flyga till Litauen från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Litauen

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Litauen.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 48 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Litauen.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Litauen.

Dokument
Registreringsformulär - QR -bekräftelsen måste uppvisas vid ombordstigningen.

Health Pass For Some Public Activities - Travelers who want to enjoy cultural, entertainment, or sporting events, as well as celebrations, fairs, festivals, or other temporary gatherings, must have proof of vaccination that follows government guidelines before joining the activity. Lithuania updated the rules for its National Certificate to require a booster shot in a maximum of 7 months of the initial full vaccination sequence for the pass to remain valid.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Litauen?

Returresa till Sverige från Litauen

Testkrav för COVID-19
Besökare från Litauen måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Litauen behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Litauen inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

De senaste flygen hittade till populära städer i Litauen

Hitta flyg till dessa populära städer i Litauen, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Litauen

Dessa rutter har de billigaste flygen till Litauen som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmVilnius1t 20m466 kr
JönköpingVilnius5t 30m1 973 kr
MalmöPalanga11t 15m2 768 kr
ÄngelholmPalanga7t 20m4 384 kr

De bästa sakerna att se och göra i Litauen

Resor till Litauen bokas som mest under sommarmånaderna, särskilt slutet av sommarsäsongen. Under denna tid är vädret som varmast i landet och det är populärt att åka till Östersjökusten som är en av landets mest populära områden. Sommarens högsäsong för med sig högre priser på både flygbiljetter till Litauen och resor med hotellboende. Detta gör att det kan vara en bra idé att boka flyg till Litauen under vår och höst. Då är det ännu inte för kallt men du undviker högsäsongens folkanstormning och de allra högsta priserna. Särskilt under hösten är det rekommenderat att åka då vädret är varmare än under våren. Det är även fler festivaler och event som äger rum än under resten av året. Bland annat kan du besöka den kända klassiska musikfestivalen samt jazzfestivalen. De äger båda rum i huvudstaden Vilnius. Hos momondo kan du jämföra priser på flyg till Litauen under olika datum och med olika flygbolag. Du kan även jämföra pris och resans längd mellan olika flygrutter för att hitta ett bekvämt resealternativ till ett billigt pris. Sök i priskalendern på nätet och se hur priserna förändras under olika datum under året.

Vilka flygbolag flyger direkt till Litauen?

Du kan flyga direkt från Sverige till Litauen med Norwegian Airlines, Wizz Air och SAS. Flyg till Litauen med Norwegian och SAS avgår från Arlanda flygplats i Stockholm och landar på Vilnius International Airport i Vilnius. Wizz Airs flygrutter avgår från Skavsta flygplats i Nyköping och landar på Vilnius International Airport i Vilnius. Hos momondo kan du jämföra inrikesflyg i Litauen för att ta reda på hur du tar dig vidare från Vilnius till andra städer i landet. Från andra orter i Sverige får du antingen mellanlanda i Stockholm eller i Polen under vägen till Litauen.

Hur många timmar tar det att flyga till Litauen?

Flygresor till Litauen som går direkt från Stockholm tar ungefär 1 timme och 15 minuter.

Vilken tid på året ska man resa till Litauen?

Litauen är som härligast att besöka under sommarmånaderna. Vädret är då somrigt och soligt och du kan bada i Östersjön. Dagarna är långa då solen är uppe under en stor del av dygnet och det är flera festivaler och event som äger rum, särskilt under juli och augusti. Även under hösten är vädret härligt, men inte lika badvänligt som under sommaren. Många musikfestivaler äger rum under hösten, särskilt i landets huvudstad. Vintern och tidig vår är de kallaste månaderna under året. Under våren stiger temperaturerna långsamt och det är svalt ända in i maj, men det är en bra tidpunkt för kanotpaddling och andra friluftsaktiviteter.


Internationella flygrutter till Litauen

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Vilnius
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris466 kr
Flyg från Ängelholm till Palanga
Snabbast flygtid7t 20m
Billigaste pris4 384 kr
Flyg från Köpenhamn till Vilnius
Snabbast flygtid1t 30m
Billigaste pris712 kr

Hitta flyg till Litauen

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Litauen