Flyg till Kansas City

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 31/1
mån 7/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Kansas City.
Visa nuvarande reserestriktioner för USA

När är den bästa tiden att flyga till Kansas City?

Hur lång tid tar det att flyga till Kansas City?

Ska du flyga från Stockholm till Kansas City, USA kommer du som snabbast kunna ta dig till Kansas City International Airport på lite mer än 18 timmar. Ska du i stället ta ett flyg från Göteborg kommer det att ta dig lite mindre än 17 timmar. Från Malmö kommer du som snabbast kunna ta dig till Kansas City på lite mindre än 19 timmar.

Varifrån kan du flyga direkt till Kansas City?

Det finns tyvärr inte några flygerbjudanden som innebär att du kan flyga direkt från Sverige till Kansas City. Du kommer i stället att behöva mellanlanda på vägen. Om du ska åka från Stockholm är ett av de flygbolag som du kan åka med KLM Royal Dutch Airlines. Du flyger då från Stockholm till Amsterdam, sedan från Amsterdam till Atlanta och därefter från Atlanta till Kansas City. Du som i stället ska flyga från Göteborg kan bland annat åka med Lufthansa. Du åker då från Göteborg till München, från München till Chicago, och sedan från Chicago till Kansas City. Om du ska flyga från Malmö kan du bland annat åka med SAS, och då åker du från Malmö till Stockholm, sedan till Köpenhamn, från Köpenhamn till Chicago och slutligen från Chicago till Kansas City. Dock gör du klokt i att i stället åka med Öresundståg från Malmö till Köpenhamns flygplats och sedan börja resan därifrån, i stället för att flyga från Malmö till Stockholm och därifrån till Köpenhamn.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kansas City?

  Om du inte har möjlighet att resa till Kansas City i september är det också billigt att flyga i februari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 5 019 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kansas City?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Kansas City från Sverige en torsdag. momondo-användare har hittat biljetter för torsdagsavgångar för så lite som 5 214 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Undvik att boka avgångar för en lördag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Kansas City för flygningar en lördag på 7 521 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kansas City?

  Det är billigast att flyga på morgonen från Sverige till Kansas City då du kan hitta flygpriser för så lite som 6 436 kr. Att flyga till Kansas City på morgonen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Kansas City är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 7 713 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Kansas City?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Kansas City. Om du planerar att flyga till Kansas City, överväg då även att boka flyg till Kansas City flygplats(28 km från stadskärnan i Kansas City).


Kan jag flyga till Kansas City från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Kansas City

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Kansas City.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 24 timmar innan avgången till Kansas City.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Kansas City.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Kansas City?

Returresa till Sverige från Kansas City

Testkrav för COVID-19
Besökare från Kansas City måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Kansas City behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Kansas City inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Kansas City

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Kansas City
SAS
28 juni
ARN06:20Stockholm Arlanda
14t 01m
1 stopp
MCI20:21Kansas City
3 aug.
MCI14:37Kansas City
14t 53m
2 stopp
ARN05:30Stockholm Arlanda
7 394 kr
Hitta liknande
Air Canada
24 juni
ARN02:05Stockholm Arlanda
18t 16m
3 stopp
MCI20:21Kansas City
31 juli
MCI12:40Kansas City
16t 00m
2 stopp
ARN04:40Stockholm Arlanda
11 847 kr
Hitta liknande
SAS
24 juni
ARN06:25Stockholm Arlanda
13t 31m
1 stopp
MCI19:56Kansas City
31 juli
MCI14:37Kansas City
29t 43m
1 stopp
ARN20:20Stockholm Arlanda
7 580 kr
Hitta liknande
SAS
28 juni
ARN06:20Stockholm Arlanda
14t 01m
1 stopp
MCI20:21Kansas City
30 juli
MCI14:37Kansas City
29t 43m
1 stopp
ARN20:20Stockholm Arlanda
6 986 kr
Hitta liknande
SAS
28 juni
ARN06:20Stockholm Arlanda
14t 01m
1 stopp
MCI20:21Kansas City
3 aug.
MCI14:37Kansas City
29t 43m
1 stopp
ARN20:20Stockholm Arlanda
6 995 kr
Hitta liknande
SAS
28 juni
ARN06:20Stockholm Arlanda
14t 01m
1 stopp
MCI20:21Kansas City
30 juli
MCI14:37Kansas City
29t 43m
1 stopp
ARN20:20Stockholm Arlanda
7 032 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Kansas City

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Kansas City, visa några av våra erbjudanden nedan av British Airways
British Airways
ARNStockholm Arlanda
22t 47m
MCIKansas City

Vilka bolag flyger till Kansas City?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kansas City
 • Vilka bolag flyger till Kansas City?

  SAS är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Kansas City. British Airways, Icelandair och KLM är också populära val för att flyga till Kansas City från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Kansas City med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Flygplatser nära Kansas City

Nedan hittar du alla flygplatser i Kansas City tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur kommer man till centrala Kansas City från Kansas City International Airport?

Hur tar du dig då in till centrala Kansas City efter att du har landat på Kansas City International Airport? Svaret på denna fråga är att det finns flera olika sätt som du kan göra det på. Bland annat kan du åka buss. Dessa körs av RideKC och går mellan flygplatsen och centrala Kansas City. Ett annat alternativ är att åka taxi. Det går också att hyra bil på flygplatsen om du så önskar.


Populära flygresor till Kansas City

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Kansas City som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Kansas City
Snabbast flygtid22t 47m
Billigaste pris6 643 kr

Visumkrav för att besöka Kansas City

Vilka pass eller visumkrav finns det när du besöker Kansas City?

Sverige har turen att vara ett av de länder som är med i USA:s Visa Waiver-program. Det innebär att svenska medborgare har rätt att vistas i USA i upp till 90 dagar utan att behöva något visum. Det som behövs är i stället ett så kallat ESTA-inresetillstånd, och ett sådant kan du skaffa på nätet.


Börja planera din resa till Kansas City


De bästa sakerna att se och göra i Kansas City

Vad kan man se och göra i Kansas City?

Undrar du över vad du kan sysselsätta dig med under den tid du vistas i Kansas City? Att hitta saker att göra är inga svårigheter för Kansas City är en stad där det finns mycket att sysselsätta sig med. Gillar du shopping? I så fall är ett besök till Country Club Plaza ett måste. Detta köpcenter är ett av de bästa ställen i Kansas City för shopping och restauranger. Det är så stort att det brukar liknas vid en mindre stad i staden. Gillar du konst är det värt att göra ett besök till Kemper Museum of Contemporary Art. Här finner du en samling av moderna och samtida verk. Dessutom brukar här hållas utställningar, installationer, visning av film- och videoserier, föreläsningar, konserter, workshops och andra kreativa program. Det är även hem till Café Sebastienne vilket också det är värt ett besök. Ett annat ställe i Kansas City som är värt ett besök är City Market. Detta ställe är alltid fullt av människor, och det av förklarliga skäl. Här finns nämligen allt från lokala råvaror och hipstervaror till restauranger och kaféer. Här går det utan problem att spendera en stor del av dagen.