Hotell i Malta

Hitta billiga erbjudanden på 3 793 hotell i Malta

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Malta

Letar du efter en stad att besöka i Malta? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
380 kr - 664 kr
BILLIGASTE STADEN I MALTA Qawra 28% billigare Hotell i Qawra är de billigaste i Malta med ett genomsnittspris på endast 380 kr per natt.
DYRASTE STADEN I MALTA Ix-Xewkija (kommun i Malta) 25% dyrare Ix-Xewkija (kommun i Malta) har de högsta priserna på hotell i Malta, med ett genomsnittspris på 664 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I MALTA Luqa 83% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Luqa än någon annan stad i Malta

Populära städer i Malta

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Malta

Malta resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Malta

När är det billigast att bo i Malta?

Om du vill spara några kronor på ditt hotellrum i Malta, överväg att besöka landet i februari eftersom det är den billigaste månaden med priser på endast 532 kr per natt. Undvik att boka ett hotellrum i augusti om du är på jakt efter ett erbjudande. Det är den dyraste månaden.

Var bor de flesta när det besöker Malta?

Även om landet har många åtråvärda platser att besöka, så är den mest populära staden i Malta att resa till Luqa.

Vilken stad i Malta har de dyraste hotellrummen?

Vår data visar att hotellrum i Ix-Xewkija (kommun i Malta) är omkring 25% dyrare än genomsnittspriset för hotellrum i Malta, med ett pris per natt på 664 kr.

Vilken stad i Malta har de billigaste hotellrummen?

Våra användare finner vanligtvis att St. Julian's har de lägsta priserna per natt i landet på bara 213 kr. St. Julian's erbjuder hotellrum till ett genomsnittspris som är 80% lägre än den genomsnittliga staden i Malta.