Hotell i Frankrike

Hitta billiga erbjudanden på 355 162 hotell i Frankrike

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Frankrike

Letar du efter en stad att besöka i Frankrike? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
635 kr - 1 674 kr
BILLIGASTE STADEN I FRANKRIKE Marseille 33% billigare Hotell i Marseille är de billigaste i Frankrike med ett genomsnittspris på endast 634 kr per natt.
DYRASTE STADEN I FRANKRIKE Val-d'Isere 76% dyrare Val-d'Isere har de högsta priserna på hotell i Frankrike, med ett genomsnittspris på 1 673 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I FRANKRIKE Paris 85% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Paris än någon annan stad i Frankrike

Populära städer i Frankrike

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Frankrike

Frankrike resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Frankrike

När är det billigast att bo i Frankrike?

Att besöka Frankrike i februari skulle ge dig den billigaste resan med ett genomsnittspris på endast 1 398 kr per natt. För att spara på din resa, undvik att planera den i juli, eftersom detta enligt genomsnittet är den dyraste månaden.

Var bor de flesta när det besöker Frankrike?

Det råder ingen tvekan om att resenärer gärna åker till flertalet städer i Frankrike, men majoriteten av resenärerna som besöker Frankrike tenderar att spendera mest tid i Paris.

Vilken stad i Frankrike har de dyraste hotellrummen?

Val-d'Isere är den dyraste staden i Frankrike att boka ett hotellrum i. Priset per natt, 1 673 kr, är 92% mer än genomsnittsstaden i Frankrike.

Vilken stad i Frankrike har de billigaste hotellrummen?

Om du är ute efter absolut bästa möjliga valuta för stålarna när du ska till Frankrike, överväg att bo i Paris. Enligt våra data så är Paris den billigaste staden att spendera natten i när du besöker Frankrike, med ett medelpris per natt på 281 kr, 82% lägre än landet i övrigt.