Hotell: Frankrike

Hitta billiga erbjudanden på 298 992 hotell i Frankrike

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Frankrike

Letar du efter en stad att besöka i Frankrike? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
611 kr - 1 611 kr
BILLIGASTE STADEN I FRANKRIKE Marseille 33% billigare Hotell i Marseille är de billigaste i Frankrike med ett genomsnittspris på endast 611 kr per natt.
DYRASTE STADEN I FRANKRIKE Val-d'Isere 76% dyrare Val-d'Isere har de högsta priserna på hotell i Frankrike, med ett genomsnittspris på 1 611 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I FRANKRIKE Paris 75% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Paris än någon annan stad i Frankrike

Populära städer i Frankrike

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Frankrike

Frankrike resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Frankrike

När är det billigast att bo i Frankrike?

augusti är den billigaste månaden att bo i Frankrike, med ett genomsnittspris på 1 318 kr per natt. Det priset är signifikant billigare än den dyraste månaden, juni.

Var bor de flesta när det besöker Frankrike?

Även om landet har många åtråvärda platser att besöka, så är den mest populära staden i Frankrike att resa till Paris.

Vilken stad i Frankrike har de dyraste hotellrummen?

Med ett pris på 1 611 kr per natt, är Val-d'Isere den dyraste staden i Frankrike att boka ett hotellrum i. Den genomsnittliga kostnaden på 1 611 kr är omkring 76% över landets genomsnittspris per natt.

Vilken stad i Frankrike har de billigaste hotellrummen?

Våra användare finner vanligtvis att Beauvais har de lägsta priserna per natt i landet på bara 339 kr. Beauvais erbjuder hotellrum till ett genomsnittspris som är 78% lägre än den genomsnittliga staden i Frankrike.