Hotell i Tyskland

Hitta billiga erbjudanden på 170 346 hotell i Tyskland

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Tyskland

Letar du efter en stad att besöka i Tyskland? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
680 kr - 1 071 kr
BILLIGASTE STADEN I TYSKLAND Düsseldorf 18% billigare Hotell i Düsseldorf är de billigaste i Tyskland med ett genomsnittspris på endast 680 kr per natt.
DYRASTE STADEN I TYSKLAND Flensburg 28% dyrare Flensburg har de högsta priserna på hotell i Tyskland, med ett genomsnittspris på 1 070 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I TYSKLAND Berlin 82% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Berlin än någon annan stad i Tyskland

Populära städer i Tyskland

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Tyskland

Tyskland resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Tyskland

När är det billigast att bo i Tyskland?

Den billigaste månaden att bo på ett hotell i Tyskland är januari. Kostnaden är i genomsnitt 727 kr per natt i januari månad. I motsats till detta är september den dyraste månaden att besöka Tyskland.

Var bor de flesta när det besöker Tyskland?

Av alla turistdestinationer i Tyskland, så visar vår data att resenärer tenderar att besöka Berlin oftare än någon annan stad.

Vilken stad i Tyskland har de dyraste hotellrummen?

Att besöka och stanna över natten i Flensburg kommer att kosta dig mer än i resten av Tyskland. Förvänta dig att betala 1 071 kr per natt, ett pris som är omkring 28% högre än i landet i genomsnitt.

Vilken stad i Tyskland har de billigaste hotellrummen?

Om du reser till Tyskland på en budget, planera att bo i Berlin som har det lägsta genomsnittspriset för ett hotellrum i landet. Här är kostnaden omkring 86% längre än i landets genomsnitt, priserna för hotellrum i Berlin ligger normalt omkring 146 kr per natt.


Upptäck dessa regioner i Tyskland

Hitta den perfekta platsen i Tyskland för din nästa resa