Hotell i Portugal

Hitta billiga erbjudanden på 73 962 hotell i Portugal

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Portugal

Letar du efter en stad att besöka i Portugal? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
412 kr - 758 kr
BILLIGASTE STADEN I PORTUGAL Funchal 31% billigare Hotell i Funchal är de billigaste i Portugal med ett genomsnittspris på endast 411 kr per natt.
DYRASTE STADEN I PORTUGAL Cascais 26% dyrare Cascais har de högsta priserna på hotell i Portugal, med ett genomsnittspris på 757 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I PORTUGAL Lissabon 82% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Lissabon än någon annan stad i Portugal

Populära städer i Portugal

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Portugal

Portugal resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Portugal

När är det billigast att bo i Portugal?

januari är den billigaste månaden att bo i Portugal, med ett genomsnittspris på 697 kr per natt. Det priset är signifikant billigare än den dyraste månaden, juli.

Var bor de flesta när det besöker Portugal?

Av alla turistdestinationer i Portugal, så visar vår data att resenärer tenderar att besöka Lissabon oftare än någon annan stad.

Vilken stad i Portugal har de dyraste hotellrummen?

Att besöka och stanna över natten i Alijo kommer att kosta dig mer än i resten av Portugal. Förvänta dig att betala 1 092 kr per natt, ett pris som är omkring 86% högre än i landet i genomsnitt.

Vilken stad i Portugal har de billigaste hotellrummen?

Om du är ute efter absolut bästa möjliga valuta för stålarna när du ska till Portugal, överväg att bo i Amadora. Enligt våra data så är Amadora den billigaste staden att spendera natten i när du besöker Portugal, med ett medelpris per natt på 489 kr, 57% lägre än landet i övrigt.


Upptäck dessa regioner i Portugal

Hitta den perfekta platsen i Portugal för din nästa resa