Hotell i Portugal

Hitta billiga erbjudanden på 68 891 hotell i Portugal

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Portugal

Letar du efter en stad att besöka i Portugal? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
399 kr - 734 kr
BILLIGASTE STADEN I PORTUGAL Funchal 31% billigare Hotell i Funchal är de billigaste i Portugal med ett genomsnittspris på endast 399 kr per natt.
DYRASTE STADEN I PORTUGAL Cascais 26% dyrare Cascais har de högsta priserna på hotell i Portugal, med ett genomsnittspris på 734 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I PORTUGAL Lissabon 64% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Lissabon än någon annan stad i Portugal

Populära städer i Portugal

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Portugal

Portugal resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Portugal

När är det billigast att bo i Portugal?

Den billigaste månaden att bo på ett hotell i Portugal är januari. Kostnaden är i genomsnitt 676 kr per natt i januari månad. I motsats till detta är juli den dyraste månaden att besöka Portugal.

Var bor de flesta när det besöker Portugal?

Våra användare tenderar att besöka Lissabon oftare än någon annan stad när de reser till Portugal.

Vilken stad i Portugal har de dyraste hotellrummen?

I genomsnitt är priset 734 kr per natt att vänta för ett hotellrum i Cascais. Detta är omkring 26% dyrare än andra städer i Portugal.

Vilken stad i Portugal har de billigaste hotellrummen?

Om du är ute efter absolut bästa möjliga valuta för stålarna när du ska till Portugal, överväg att bo i Amadora. Enligt våra data så är Amadora den billigaste staden att spendera natten i när du besöker Portugal, med ett medelpris per natt på 386 kr, 69% lägre än landet i övrigt.


Upptäck dessa regioner i Portugal

Hitta den perfekta platsen i Portugal för din nästa resa