Hotell i Borlänge

Hitta de bästa erbjudandena för 35 hotell i Borlänge, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Borlänge

Det finns många mysiga hotell i Borlänge, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Saker att göra i Borlänge

Dalatravet
Eco-Park Bergplant
Romme Alpin

Hur mycket kostar hotell i närheten av Dalatravet?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Borlänge närmst Dalatravet kan du vänta dig priser på 1 045 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 1 045 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av Dalatravet. Hotell i närheten av Dalatravet har liknande priser jämfört med genomsnittspriset på ett hotell i Borlänge, som ligger på 1 037 kr.

Hotell nära Dalatravet

Hur mycket kostar hotell i närheten av Eco-Park Bergplant?

Användare på momondo har rekommenderat 2 hotell för andra användare som vill bo i närheten av Eco-Park Bergplant. Hotell i detta område har ett genomsnittspris på 987 kr per natt. Dessa priser kan komma att ändras beroende på en rad faktorer, bland annat årstid. Hotell i närheten av Eco-Park Bergplant är vanligtvis 4 % billigare än genomsnittshotellet i Borlänge, som ligger på 1 037 kr.

Hotell nära Eco-Park Bergplant

Hur mycket kostar hotell i närheten av Romme Alpin?

Hotell i närheten av Romme Alpin är vanligtvis 4 % billigare än genomsnittshotellet i Borlänge, som ligger på 1 037 kr.

Hotell nära Romme Alpin

När är det bra timing att boka ett hotell i Borlänge?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Borlänge
Lågsäsong
juli
Högsäsong
augusti

är den billigaste månaden att bo här

15 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

22 %

förväntad prisökning

Pris
661 kr - 987 kr
Dyraste veckodag
onsdag
Billigaste veckodag
torsdag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

778 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

882 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Borlänge är: För boende med antalet stjärnor= 3, samma dag som din vistelse börjar.
3-stjärnigt
996 kr - 1 381 kr

Borlänge resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Borlänge

Hur hittar man billiga hotell i Borlänge?

Hos momondo hittar du billiga hotell i Borlänge genom att jämföra priser för olika boenden på nätet. Genom en sökning online kan du även förfina dina resultat genom att söka efter specifika faktorer som stjärnbetyg, gästomdömen och områden. Du kan även söka efter hotell med faciliteter som spa och bastu eller med frukost inkluderat i priset. Det genomsnittliga priset för en hotellnatt i Borlänge ligger på 900 kronor.

Borlänge på liten budget?

Ett tips för att spara pengar är att boka med god framförhållning istället för att vänta till sista minuten då boenden har högre pris. Under vintern är det dyrare med utomhusaktiviteter då skid- och snowboardåkning kräver inträde till skidbackarna. Under de varmare månaderna kan du helt gratis ge dig ut i naturen på någon av de många vandringslederna.

Hur tar man sig runt i Borlänge?

Inne i centrum har du gångavstånd till det mesta, men Borlänge är annars en mycket cykelvänlig stad och du kan med fördel utnyttja de många cykelvägarna och cykellederna. Den lokala kollektivtrafiken består av bussar som utgår från Stationsgatan mitt inne i centrum. Datatrafiken trafikerar busslinjerna och du köper din biljett i biljettautomaterna på stationerna, med mobilen eller ombord på bussen. Observera att bussarna är kontantfria så du kan endast betala med kort när du köper biljett från chauffören.

Kan man boka hotell i Borlänge utan kreditkort?

För att boka hotell i Borlänge behöver du uppge ett kredit- eller kontokort för att säkerställa din bokning.

Hur gammal måste man vara för att checka in på hotell i Borlänge?

Du behöver vara minst 18 år gammal för att kunna checka in på hotell i Borlänge utan målsman.

Deposition på hotell?

Om du uppger ett kreditkort med din bokning behövs vanligtvis ingen deposition. Med ett vanligt kontokort håller hotellet ofta en summa reserverat på kortet som säkerhet tills du checkar ut.

Parkering i Borlänge

Inne i centrala Borlänge hittar du över 1 600 parkeringsplatser och 4 parkeringshus, så det blir inte svårt att hitta någonstans att ställa bilen. Parkeringsavgifterna ligger på mellan 1 krona till 20 kronor per timme, beroende på vilken tid på dygnet du parkerar. Dygnsparkering kostar ungefär 20 kronor, men observera att du på söndagar alltid parkerar kostnadsfritt. Betala med kort eller mynt i parkeringsautomaterna eller via mobilen. På nätet kan du hitta en karta som visar var di finner stadens parkeringsplatser och parkeringshus.


Hur mycket kostar ett hotell i Borlänge per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Borlänge till låga priser.

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Borlänge

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Borlänge
Borlänge Vandrarhem och Turistlägenheter

Borlänge Vandrarhem och Turistlägenheter

7,8

402 kr

Visa erbjudanden för hotell
Elite Hotel Brage

Elite Hotel Brage

8,2

813 kr

Visa erbjudanden för hotell
Gylle Hotell & Restaurang Brödernas

Gylle Hotell & Restaurang Brödernas

8,6

769 kr

Visa erbjudanden för hotell
Quality Hotel Galaxen

Quality Hotel Galaxen

7,7

839 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hotell Saga

Hotell Saga

8,5

796 kr

Visa erbjudanden för hotell
Best Western Gustaf Wasa Hotel

Best Western Gustaf Wasa Hotel

8,2

883 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hitta populära vandrarhem i Borlänge

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Borlänge

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Hotell Saga

Hotell Saga

8,5

796 kr

Visa erbjudanden för hotell
Elite Hotel Brage

Elite Hotel Brage

8,2

813 kr

Visa erbjudanden för hotell
Gylle Hotell & Restaurang Brödernas

Gylle Hotell & Restaurang Brödernas

8,6

769 kr

Visa erbjudanden för hotell
Quality Hotel Galaxen

Quality Hotel Galaxen

7,7

839 kr

Visa erbjudanden för hotell
Best Western Gustaf Wasa Hotel

Best Western Gustaf Wasa Hotel

8,2

883 kr

Visa erbjudanden för hotell
Scandic Borlänge

Scandic Borlänge

7,5

1 180 kr

Visa erbjudanden för hotell

Vart är det bra att bo i Borlänge?

I Dalarna, vackert belägen vid Dalälven, ligger tätorten Borlänge. Vilket område du väljer att bo i under din vistelse beror på om du vill ha gångavstånd till ortens bekvämligheter eller bo trevligt ute på landsbygden. I Borlänges centrala delar har du nära till mataffärer och butiker och här hittar du även många restauranger och barer. Nära centralen hittar du bland annat Kupolen Shopping Center, Dalarnas största köpcenter med 85 affärer, kaféer och restauranger. Med ett centralt beläget hotell i Borlänge bor du även nära Aqua Nova Äventyrsbad som är en bra destination för barnfamiljer.

För den som söker en aktiv och sportig resa är området kring Romme, söder om Borlänge, att rekommendera. Här hittar du ett sport- och skidområde samt stora naturområden för friluftsaktiviteter. Särskilt under vintermånaderna är Romme mycket populärt och lockar besökare från hela landet. Här hittar du 30 olika backar i varierande svårighetsgrader.

Under sommarhalvåret är det framför allt Borlänges motionsspår och vandringsleder som lockar. Gyllbergen är det största naturreservatet i området och här vandrar du på hög höjd, 500 meter över havet. Den höga höjden har gett upphov till ett speciellt landskap som påminner om naturen i fjällområden. Naturreservatets största sevärdhet är Dragbergsgatan, en 40 meter lång och 10 meter djup klyfta i berget.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Borlänge

Inne i Borlänges centrum hittar du massor med nöjen och shopping. Nära centralen finns restauranger, biograf och shoppingcenter. Här hittar du också flera museer. Besök det populära Framtidsmuseet, ett roligt Science Center för både vuxna och barn. Här kan besökarna själva undersöka och experimentera med teknik och vetenskap och dessutom besöka planetariet där ni kan lära er mer om rymden och stjärnorna. Missa inte heller ett besök till BOMO – Borlänges moderna museum. I konsthallen visas både internationella och nationella utställningar av samtidskonst

En underhållande aktivitet för barnfamiljer är en dag på Aqua Nova Äventyrsbad. På äventyrsbadet finns det något föra alla åldrar. Njut av rutschkanor, vågbassänger och utebassänger samt klätterväggar och lekområden. En annan upplevelse för hela familjen är ett besök till äventyrsgruvan Tuna Hästberg. Under berget finns miltals av tunnlar och stora vackra bergrum.

Strax utanför Borlänge hittar du Ornässtugan, ett medeltida gästhus från 1500-talet som i dag är ett museum och en av ortens mest populära sevärdheter. Lär dig mer om byggnadens historia, eller hyr en kanot för att ta dig ut på den intilliggande Ösjön. En annan trevlig friluftsaktivitet i omgivningarna är en fisketur vid Valsansjöarna ungefär 15 kilometer utanför Borlänge. Här hittar du fisksorter som gädda, abborre, och röding.


Reseinformation om Borlänge

Hur länge stannar besökare i Borlänge?

Den genomsnittliga längden på en vistelse i Borlänge är 1 natt.

Hur mycket kostar ett hotell i Borlänge?

Priset på ett hotellrum i Borlänge kommer att variera beroende på efterfrågan, läge och betyg. I genomsnitt kostar ett rum runt 980 kr per natt.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Borlänge?

I juli är priserna som lägst. Det är den mest kostnadseffektiva perioden att boka hotellrum i Borlänge. Du kan hitta rumspriser som sänkts med 131 kr%.

Vilken dag är det billigast att bo i Borlänge?

Kostnaden för hotellrum i Borlänge varierar från dag till dag, men generellt är onsdag den mest förmånliga dagen, och tisdag den minst förmånliga.