Hotell i Grekland

Hitta billiga erbjudanden på 95 486 hotell i Grekland

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Grekland

Letar du efter en stad att besöka i Grekland? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
427 kr - 1 187 kr
BILLIGASTE STADEN I GREKLAND Rhodos 34% billigare Hotell i Rhodos är de billigaste i Grekland med ett genomsnittspris på endast 426 kr per natt.
DYRASTE STADEN I GREKLAND Mykonos 82% dyrare Mykonos har de högsta priserna på hotell i Grekland, med ett genomsnittspris på 1 186 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I GREKLAND Rhodos 64% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Rhodos än någon annan stad i Grekland

Populära städer i Grekland

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Grekland

Grekland resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Grekland

När är det billigast att bo i Grekland?

Att besöka Grekland i februari skulle ge dig den billigaste resan med ett genomsnittspris på endast 361 kr per natt. För att spara på din resa, undvik att planera den i juli, eftersom detta enligt genomsnittet är den dyraste månaden.

Var bor de flesta när det besöker Grekland?

Som många skulle gissa, besöker flest Rhodos än någon annan stad när de åker till Grekland.

Vilken stad i Grekland har de dyraste hotellrummen?

Att besöka och stanna över natten i Imerovigli kommer att kosta dig mer än i resten av Grekland. Förvänta dig att betala 1 624 kr per natt, ett pris som är omkring 146% högre än i landet i genomsnitt.

Vilken stad i Grekland har de billigaste hotellrummen?

Våra användare finner vanligtvis att Aten har de lägsta priserna per natt i landet på bara 206 kr. Aten erbjuder hotellrum till ett genomsnittspris som är 85% lägre än den genomsnittliga staden i Grekland.