Hotell i Grekland

Hitta billiga erbjudanden på 82 887 hotell i Grekland

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Grekland

Letar du efter en stad att besöka i Grekland? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
419 kr - 1 165 kr
BILLIGASTE STADEN I GREKLAND Rhodos 34% billigare Hotell i Rhodos är de billigaste i Grekland med ett genomsnittspris på endast 419 kr per natt.
DYRASTE STADEN I GREKLAND Mykonos 82% dyrare Mykonos har de högsta priserna på hotell i Grekland, med ett genomsnittspris på 1 165 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I GREKLAND Rhodos 64% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Rhodos än någon annan stad i Grekland

Populära städer i Grekland

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Grekland

Grekland resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Grekland

När är det billigast att bo i Grekland?

februari är den billigaste månaden att bo i Grekland, med ett genomsnittspris på 355 kr per natt. Det priset är signifikant billigare än den dyraste månaden, juli.

Var bor de flesta när det besöker Grekland?

Även om landet har många åtråvärda platser att besöka, så är den mest populära staden i Grekland att resa till Rhodos.

Vilken stad i Grekland har de dyraste hotellrummen?

Mykonos är den dyraste staden i Grekland att boka ett hotellrum i. Priset per natt, 1 165 kr, är 82% mer än genomsnittsstaden i Grekland.

Vilken stad i Grekland har de billigaste hotellrummen?

Om du är ute efter absolut bästa möjliga valuta för stålarna när du ska till Grekland, överväg att bo i Aten. Enligt våra data så är Aten den billigaste staden att spendera natten i när du besöker Grekland, med ett medelpris per natt på 216 kr, 85% lägre än landet i övrigt.