Hotell i Osby (Skane Lan), Sverige

Hitta erbjudanden för 2 hotell i Osby (Skane Lan), Sverige

Osby (Skane Lan), Sverige
2 dec — 3 dec2
sön 3/12
tors 7/12

Jämför över tre miljoner alternativ för hotell och boenden.


Användbar information om hotell i Osby (Skane Lan)

Få en snabb överblick över pris- och boendetrender för ditt besök i Osby (Skane Lan)

Lägsta hotellpriset

677 kr

Hotell nära flygplatser

387

Genomsnittlig vistelselängd

4 dagar
Det billigaste priset för ett rum i Osby (Skane Lan) som hittats under de senaste 7 dagarna är 677 kr/natt. Detta pris finns tillgängligt med Amazing home in Osby with 2 Bedrooms and WiFi.
Det finns 387 hotell i Osby (Skane Lan) som ligger nära Malmö Sturup. Sturup Airport Hotel är närmst med 1,1 km från denna flygplats.
De flesta väljer att bo 4 dagar på hotell i Osby (Skane Lan). Den genomsnittliga boendekostnaden för 4 dagar i Osby (Skane Lan) under den senaste veckan ligger på 4 086 kr.

Restips för Osby (Skane Lan)

Vad kostar ett hotell i Osby?

Ett hotell i Osby med tre stjärnor i betyg kostar ungefär 1600 SEK per natt. Billigt boende i området hittar du bland annat i Hästveda för cirka 850 SEK per natt. Sök via momondo för att hitta hotell i olika prisklasser. Tänk på att hotell med rum för konferens, familjerum och spafaciliteter som bubbelpool ofta är dyrare. Även mysiga hotell med charmig atmosfär har högre priser än enklare boenden.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Osby?

Osby är bäst att besöka under sommarmånaderna då vädret är som bäst för att ägna sig åt friluftsaktiviteter. Under sommaren kan du bada vid någon av Skånes många vattendrag eller ge dig ut på utflykter i naturen. Det är mest populärt att besöka Osby under mitten av sommaren vilket gör att orten har allra flest besökare under denna tid.

Kan man resa till Osby med låg budget?

Om du reser till Osby med en liten budget kan det vara bra att undvika månaderna just under mitten av sommaren då det är som mest populärt att besöka orten. Under denna tid är priserna på boenden som allra högst. Boka hotell utanför Osbys centrum för att hitta billigt boende i området. Tips för att spara pengar är att cykla istället för att ta bil eller buss samt att ägna dig åt friluftsaktiviteter som är helt gratis.


Övernattningar i Osby (Skane Lan)

Bo på hotell i centrala Osby för att ha gångavstånd till ortens tågstation och nära till kommunikation med bussar. Centralt beläget hittar du bra hotell för din vistelse i orten. Hotell i Osbys centrum erbjuder gratis frukost, badkar på rummet och familjevänlig atmosfär. Med boende i Osbys centrum får du nära till restauranger, affärer och evenemang som anordnas. Om du enbart spenderar en weekend i orten rekommenderas centrum då du slipper ödsla tid på transport och har allt du kan behöva inom bekvämt promenadavstånd. Du kan hitta hotell i Osby med utsikt över vattnet, romantisk atmosfär och service som tidig incheckning och möjlighet att ta med ditt husdjur. Billiga hotell i Osbys närområde hittar du bland annat i Hästveda. Det finns även annorlunda boenden och alternativa hotell i Östanå strax söder om Osby. Tips på hotell i olika områden får du via momondo. Där kan du söka efter ett boende som har de bekvämligheter du behöver under resan.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Osby (Skane Lan)

Osby ligger i norra Skåne och genom orten rinner Driveån som mynnar ut i Osbysjön. Närheten till sjön ger dig flera fina badplatser runt om Osby. Här är vattnet lugnt och många av stränderna har långgrunt bad som passar bra för både barn och vuxna. Inne i centrum hittar du restauranger och små butiker där du kan promenera omkring i en småstadsmiljö. För barnfamiljer är Lekoseum inne i centrum ett populärt besöksmål. Här finns utställningar med historiska leksaker men framförallt många olika lekstationer för barnen att roas vid. För en annorlunda naturupplevelse gör du en utflykt till Svarta bergens stenbrott som idag är en naturpark. Det vattenfyllda brottet går både att bada i och åka flotte på. I Örnanäs ligger Skånes första kulturreservat med en annan unik miljö. Här ser du hur man bodde på gård under 1800-talet. Genom ängarna och skogarna i kulturreservatet finns även två slingor att promenera längs.


Information om att bo i Osby (Skane Lan)

Läs dessa viktiga reseråd innan du bokar ett hotell i Osby (Skane Lan)

Hur länge stannar besökare i Osby (Skane Lan)?

En vistelse på 4 nätter är det mest populära alternativet för besök i Osby (Skane Lan).

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Osby (Skane Lan)?

Hotell i Osby (Skane Lan) är oftast billigast i april. Du kan förvänta dig 4% lägre priser under denna period.

Vilken dag är det billigast att bo i Osby (Skane Lan)?

Kostnaden för hotellrum i Osby (Skane Lan) varierar från dag till dag, men generellt är tisdag den mest förmånliga dagen, och fredag den minst förmånliga.

Hur många bolag söker momondo efter hotell i Osby (Skane Lan)?

Från och med november 2023 finns det 27 bolag att välja mellan för hotell i Osby (Skane Lan).

När uppdaterade momondo senast priserna för hotell i Osby (Skane Lan)?

Priserna för hotell i Osby (Skane Lan) uppdateras dagligen.


Varför använda momondo?

Varför ska jag boka boende i Osby (Skane Lan) med momondo?

Genom att söka på hundratals resewebbplatser hittar momondo hotell och boendealternativ i Osby (Skane Lan) och låter dig sedan filtrera resultaten efter dina behov. Det är gratis att använda och det förekommer inga dolda bokningsavgifter eller kostnader.

Hur hjälper momondo mig att hitta ett toppenboende i Osby (Skane Lan)?

momondo låter dig hitta ett bra boende i Osby (Skane Lan) genom att filtrera och förfina din sökning. Du kan filtrera efter pris, plats, bekvämligheter, omdömen och mycket mer.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Osby (Skane Lan)

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.