Flyg till Rwanda

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 18/1
tis 25/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Rwanda.
Visa nuvarande reserestriktioner för Rwanda

De billigaste flygen till städer i Rwanda

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Rwanda från Sverige
Kigali
Kigali

Användbar information om ditt flyg till Rwanda

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Rwanda
 • What is the cheapest flight to Rwanda?

  The cheapest flights to Rwanda recently found by momondo users are 768 kr with RwandAir, 932 kr with Kenya Airways, and 2 508 kr with Brussels Airlines.

 • Vilka flygbolag flyger till Rwanda?

  Qatar Airways, Turkish Airlines och Ethiopian Air är de tre mest populära flygbolagen som flyger till Rwanda enligt våra uppgifter. Qatar Airways är förstahandsvalet då 30% av våra anvädare väljer detta för att flyga till Rwanda. Tänk på att det finns 7 olika flygbolag som flyger till Rwanda regelbundet, vilket kan påverka antalet valmöjligheter.

 • Hur långt är flyget från Sverige till Rwanda?

  Flyget från Sverige till Rwanda beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Kigali Intl (den mest populära flygplatsen i Rwanda) ligger flygtiden på 11t 50m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Kigali Intl ligger den genomsnittliga flygtiden på .

 • Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Rwanda?

  Enligt våra data har 98% av momondos användare som rest till Rwanda under de senaste året landat på Kigali Intl (i Kigali), vilket gör det till den mest populära flygplatsen att resa till. Det kan finns andra flygplatser i Rwanda, men majoriteten av våra användare flyger till Kigali Intl för att besöka Kigali och närliggande områden.

 • Hur mycket kostar flyg till Rwanda?

  Flyg till Rwanda har nyligen hittats på momondo för så lite som 3 056 kr per biljett. Dock tenderar våra användare att hitta flygresor till Rwanda för omkring 6 119 kr i genomsnitt. Om du letar efter ett bra erbjudande på ditt flyg till Rwanda bör du överväga att boka om du hittar något för 5 922 kr eller mindre.


Kan jag flyga till Rwanda från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Rwanda

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Rwanda.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Rwanda.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Rwanda.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Rwanda?

Returresa till Sverige från Rwanda

Testkrav för COVID-19
Besökare från Rwanda måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Rwanda behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Rwanda inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

De senaste flygen hittade till populära städer i Rwanda

Hitta flyg till dessa populära städer i Rwanda, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Rwanda

Dessa rutter har de billigaste flygen till Rwanda som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmKigali11t 50m4 210 kr
StockholmCyangugu41t 30m5 946 kr

De bästa sakerna att se och göra i Rwanda

Flyg till Rwanda är som dyrast under sommarmånaderna. Detta är landets högsäsong och det bästa tillfället att göra safariutflykter, vilket är en populär aktivitet i landet. Även resor med hotell är som dyrast just under sommarens varma månader. Lägst priser hittar du under vårens regnsäsong. Då är det mindre populärt att boka flygbiljetter till Rwanda. Trots regnet kan du åka på utflykter för att se landets gorillor. Det är lättare att boka dessa resor då det är färre besökare. Under hösten är det utmärkta väderomständigheter för att ge sig ut på vandringar i landets vackra natur. Du kan även hitta något lägre priser både på boenden och flyg till Rwanda under denna period, jämfört med sommarens högsäsong. Under tidig höst äger även den populära Kwita Izina-ceremonin rum, där nyfödda gorillor blir namngivna. Senare höst bjuder på utmärkta förhållanden för fågelskådning. Jämför priser online på momondo för att hitta bäst rutter och avresedatum. I priskalendern kan du enkelt se vilka datum under året som är allra billigast att resa på.

Vilka flygbolag flyger direkt till Rwanda?

Flygresor till Rwanda mellanlandar under resan från Sverige då det inte finns några direkta rutter mellan länderna. Du kan exempelvis resa med KLM från Arlanda flygplats i Stockholm till Kigali International Airport i Kigali med en mellanlandning i Amsterdam. Du kan även flyga från Arlanda flygplats i Stockholm med Qatar Airways som mellanlandar i både Doha och Entebbe för att sedan flyga vidare till Kigali International Airport i Kigali.

Hur många timmar tar det att flyga till Rwanda?

Som snabbast kan du resa till Rwanda på drygt 12 timmar medan billiga flyg till Rwanda har en restid på ungefär 17 timmar. Jämför flygrutter och priser på nätet hos momondo för att avgöra vilken rutt som är mest lönsam att boka.

Vilken tid på året ska man resa till Rwanda?

Sommarhalvåret är den bästa tiden att boka resor till Rwanda. Vädret är då torrt och temperaturen ligger på ungefär 30 grader. Detta är den bästa tiden för safariresor där du kan utforska landets djurliv. I huvudstaden Kigali ligger temperaturen på sommaren runt dryga 20 grader, vilket är perfekt för en stadssemester. För vandringar är det bäst att resa under tidig höst då det är något svalare temperaturer men fortfarande torrt. Landets regnperiod infaller under våren mellan mars och maj och det är då svårare att resa på safari.

Kan man resa till Rwanda utan pass eller visum?

Du behöver ett visum för att kunna resa från Sverige till Rwanda. Du behöver inte ansöka om detta i förväg för din resa utan det går bra att göra vid ankomsten till landet. Visumet gäller i ungefär en månad och för turistresor. Du behöver även ha med dig ditt giltiga svenska pass och detta ska gälla i minst ett halvår.


Internationella flygrutter till Rwanda

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Kigali
Snabbast flygtid11t 50m
Billigaste pris4 210 kr

Hitta flyg till Rwanda

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Rwanda