Flyg Europa Schweiz Zürich

Flyg till Zürich

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Zürich (ZRH)
ons 25/11
ons 2/12
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Zürich

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Zürich från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Zurich?

Resor till Zurich är populära året om, men särskilt under sommar och vår då staden verkligen kommer till liv. Sommaren är stadens absoluta högsäsong vilket även medför högre priser på både flygbiljetter till Zurich och resor med hotell. Zurich har även många besökare under december då det kyligare klimatet medför en gemytlig stämning och besökare trängs inne på stadens många caféer och restauranger. Under veckorna som leder fram till jul infaller även den världskända julmarknaden Christkindlmarkt som lockar besökare från alla världens hörn.

När är det billigast att boka flyg till Zurich? Billiga flyg till Zurich hittar du framför allt under maj och november, det vill säga månaderna innan stadens högsäsonger. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser på flygstolar för olika datum och på så vis fynda en resa till billigt pris.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Zürich?

289 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Zürich på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Madrid och är 91 % billigare än de flesta andra flyg till Zürich. För att hitta det billigaste priset till Zürich från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Zürich?

Den billigaste månaden att flyga till Zürich från Sverige är juni. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 180 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Zürich under juni, är det även billigt att resa från Sverige i april. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 249 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Zürich?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Zürich från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 1 448 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Zürich även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Zürich för 1 094 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Zürich?

Enligt våra data är torsdag den billigaste veckodagen att flyga till Zürich från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en torsdag var 1 447 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 1 957 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Zürich.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Zürich?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Zürich är på eftermiddagen då man kan köpa flyg för så lite som 1 476 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på kvällen då priserna genomsnittligen ligger på 1 669 kr. Flyg till Zürich från Sverige på kvällen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Zürich?

De som flyger till Zürich kan potentiellt hitta bättre priser för Thal St Gallen-Altenrhein flygplats(77 km från stadskärnan i Zürich), Mulhouse EuroAirport flygplats(80 km från stadskärnan i Zürich), Belp flygplats(94 km från stadskärnan i Zürich) eller Lugano flygplats(155 km från stadskärnan i Zürich) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Zürich?

Med ett genomsnittspris på 1 878 kr per person, är Belp flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Zürich. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Hitta billiga flygbiljetter till Zürich

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Zürich
Billigast
Bäst
Snabbast
SAS
6 mars
ARN
Stockholm Arlanda
2t 25m
ZRH
Zürich
28 mars
ZRH
Zürich
2t 20m
ARN
Stockholm Arlanda
1 094 kr
Hitta liknande
SWISS
14 jan.
ARN
Stockholm Arlanda
2t 15m
ZRH
Zürich
18 feb.
ZRH
Zürich
2t 25m
ARN
Stockholm Arlanda
1 145 kr
Hitta liknande
KLM
14 dec.
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
5t 05m
1 stopp
ZRH
Zürich
14 jan.
ZRH
Zürich
25t 50m
1 stopp
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
1 249 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
6 mars
ARN
Stockholm Arlanda
2t 15m
ZRH
Zürich
27 mars
ZRH
Zürich
5t 50m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 317 kr
Hitta liknande
Brussels Airlines
15 mars
BMA
Stockholm-Bromma
4t 20m
1 stopp
ZRH
Zürich
18 mars
ZRH
Zürich
14t 05m
1 stopp
BMA
Stockholm-Bromma
1 395 kr
Hitta liknande
SWISS
15 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
2t 15m
ZRH
Zürich
20 jan.
ZRH
Zürich
2t 25m
ARN
Stockholm Arlanda
1 188 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Zürich

Om du letar efter enkelbiljetter till Zürich, visa några av våra erbjudanden nedan av SWISS och airBaltic
Billigast
Bäst
Snabbast
SWISS
7 jan.
ARN
Stockholm Arlanda
2t 15m
ZRH
Zürich
airBaltic
10 jan.
ARN
Stockholm Arlanda
13t 15m
1 stopp
ZRH
Zürich
Lufthansa
6 jan.
ARN
Stockholm Arlanda
7t 30m
1 stopp
ZRH
Zürich

Vilka flygbolag flyger till Zurich?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Zürich

Online kan di hitta billiga flyg till Zurich med Ukraine Airlines, Finnair och Brussels Airlines. Tänk på att när du bokar flyg med lågprisbolag kan det tillkomma flera kostnader till totalpriset som vanligtvis är inräknade i flygpriset. Dessa kostnader kan till exempel gälla avgifter för incheckat bagage, handbagage och val av sittplats. Försök att boka din flygresa till Zurich ungefär två månader innan avresa för att på så vis undvika höga sista minuten priser, detta råd gäller framför allt under högsäsong. Swiss, SAS och Air Berlin är ett par flygbolag som erbjuder populära flygresor till Zurich från Stockholm.

Vem flyger direkt till Zurich? Både Swiss och SAS har direktlinjer från Arlanda flygplats belägen norr om Stockholm.

Hur många timmar tar det att flyga till Zurich? En direkt resa från Stockholm till Zurich tar ungefär två och en halv timme.


Hur tar man sig från flygplatsen i Zurich till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Zürich plus avståndet till centrum

Billiga flyg till Zurich landar på Zurich Airport norr om staden. Flygplatsen är Schweiz största med cirka 27 miljoner passagerare per år. Du tar dig snabbt in till staden med kollektiva färdmedel och du kan välja mellan spårvagn, buss och tåg. Om du ska in till centrum är tåget både det snabbaste och billigaste alternativet, medan spårvagn och buss kan utgöra bra alternativ om du ska till andra delar av staden.


Populära flygresor till Zürich

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Zürich som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Zurich
Snabbaste flygtid
2t 15m
Billigast pris
1 094 kr
Flyg från Linköping till Zurich
Snabbaste flygtid
20t 40m
Billigast pris
2 033 kr
Flyg från Malmö till Zurich
Snabbaste flygtid
9t 00m
Billigast pris
2 808 kr
Flyg från Copenhagen till Zurich
Snabbaste flygtid
16t 40m
Billigast pris
2 833 kr
Flyg från Örebro till Zurich
Snabbaste flygtid
18t 15m
Billigast pris
10 118 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Zurich?

Du kan enkelt ta dig omkring i stadens olika stadsdelar till fots eller med cykel. Många av stadens sevärdheter ligger inom gångavstånd, och om du ska igenom den gamla stadskärnans kullerstensgator är en promenad dessutom det bästa alternativet. Staden har i övrigt gratis cykeluthyrning och bra cykelvägar om du vill ha en mer aktiv semester. För att hyra cykel lämnar du en deposition samt visar ditt id-kort. Så länge du lämnar tillbaka cykeln i tid återfår du din deposition.

Zurichs kollektivtrafik består av tåg, spårvagn och buss. Särskilt spårvagnarna kommer vara praktiska under ditt besök. På de mest centrala spårvagnsstationerna hittar du biljettautomater där du kan välja mellan enkelbiljetter eller dagspass. Taxi i Zurich är ett ganska dyrt färdmedel så försök att undvika det om du ska längre sträckor.


Kan man flyga till Zurich utan pass eller visum?

När du reser från Sverige till ett annat medlemsland inom Schengen behöver du som svensk medborgare inte ansöka om någon visering. Detta innebär att du enkelt kan åka från Sverige till Schweiz. Inom Schengen behöver du inte heller nödvändigtvis visa upp ditt pass under resan, men du måste kunna legitimera dig både vid ombordstigning och gränskontroll. Legitimation kan bestå av ditt pass eller av ditt nationella id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Detta ska inte förväxlas med vanlig legitimation eller körkort vilka alltså inte gäller som legitimation under resan. Eftersom regler gällande visum och pass alltid kan ändras bör du, i god tid inför din resa, kolla upp de senaste inresebestämmelserna hos landets myndigheter eller hos ambassaden i Stockholm.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Zürich


Tips och råd om Zurich

Intresserad av sevärdheter i Zurich?

Zurich är känt både som en exklusiv destination och som en hipp konststad. Missa inte ett besök till Kunsthaus som bjuder på verk av Monet och Van Gogh eller en titt på 1200-tals katedralen Fraumunster.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa med bekväma skor för att promenera omkring på innerstadens kullerstensbelagda gator.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att slippa höga kostnader för roaming och telefonsamtal.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet.

Ska jag dricksa i Zurich?

Det förväntas inte, men att avrunda uppåt är uppskattat.


Hitta billiga flyg till andra städer i Schweiz

Schweiz har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?
Flyg Europa Schweiz Zürich
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass