Hitta billiga flyg till Zürich

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 21/8
sön 28/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Zürich

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Zürich

Bästa priset för enkelresa

637 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 059 kr

Snabbast flygtid

2t 30m

Flygs av

7 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Zürich från Sverige under de senaste 72 timmarna är 637 kr (Stockholm Arlanda till Zürichs internationella).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Zürich från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 059 kr (Stockholm-Bromma till Zürichs internationella).
Det snabbaste flyget till Zürich från Sverige tar 2t 30m (Stockholm Arlanda till Zürichs internationella).
Det finns 7 flygbolag som flyger till och från Zürich, inklusive KLM, Scandinavian Airlines och SWISS.

Billigaste flygen till flygplatser i Zürich

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Zürich från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Zürich

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Zürich

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Zürich (ZRH)

Vanligtvis är flyg till Zürich från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Zürichs internationella, vilket i genomsnitt kostar 2 328 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ZÜRICH TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari15% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Zürich kostar i genomsnitt bara 1 984 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ZÜRICH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli25% dyrareDet kostar omkring 2 920 kr för flyg till Zürich från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ZÜRICH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli254% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Zürich från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Zürich?

Resor till Zurich är populära året om, men särskilt under sommar och vår då staden verkligen kommer till liv. Sommaren är stadens absoluta högsäsong vilket även medför högre priser på både flygbiljetter till Zurich och resor med hotell. Zurich har även många besökare under december då det kyligare klimatet medför en gemytlig stämning och besökare trängs inne på stadens många caféer och restauranger. Under veckorna som leder fram till jul infaller även den världskända julmarknaden Christkindlmarkt som lockar besökare från alla världens hörn.

När är det billigast att boka flyg till Zurich? Billiga flyg till Zurich hittar du framför allt under maj och november, det vill säga månaderna innan stadens högsäsonger. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser på flygstolar för olika datum och på så vis fynda en resa till billigt pris.

133 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Zürich på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Rzeszow och är 97 % billigare än de flesta andra flyg till Zürich. För att hitta det billigaste priset till Zürich från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Om du inte har möjlighet att besöka Zürich under mars, är det även billigt att resa från Sverige i maj. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 2 293 kr.

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Zürich är att boka 40 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 578 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Zürich från Sverige för så lite som 1 059 kr på momondo.

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Zürich från Sverige en fredag. momondo-användare har hittat biljetter för fredagsavgångar för så lite som 2 386 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 2 732 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Zürich.

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Zürich oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Zürich med avgång på kvällen för så lite som 2 332 kr. Flyg till Zürich är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 661 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

De som flyger till Zürich kan potentiellt hitta bättre priser för Thal St Gallen-Altenrhein flygplats(77 km från stadskärnan i Zürich), Basel EuroAirport Swiss flygplats(80 km från stadskärnan i Zürich), Mulhouse EuroAirport flygplats(80 km från stadskärnan i Zürich), Belp flygplats(94 km från stadskärnan i Zürich) eller Lugano flygplats(155 km från stadskärnan i Zürich) beroende på månad och avgångsflygplats.

Med ett genomsnittspris på 2 472 kr per person, är Basel EuroAirport Swiss flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Zürich. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.



Hitta billiga flygbiljetter till Zürich

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Zürich
Brussels Airlines
15 nov.
BMA01:55Stockholm-Bromma
4t 10m
1 stopp
ZRH06:05Zürichs internationella
22 nov.
ZRH02:30Zürichs internationella
4t 15m
1 stopp
BMA06:45Stockholm-Bromma
1 059 kr
Hitta liknande
SWISS
15 nov.
ARN08:40Stockholm Arlanda
2t 30m
ZRH11:10Zürichs internationella
22 nov.
ZRH07:40Zürichs internationella
2t 25m
ARN10:05Stockholm Arlanda
1 203 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
15 nov.
ARN03:55Stockholm Arlanda
2t 25m
ZRH06:20Zürichs internationella
22 nov.
ZRH07:15Zürichs internationella
5t 55m
1 stopp
ARN13:10Stockholm Arlanda
1 275 kr
Hitta liknande
SWISS
2 sep.
ARN02:45Stockholm Arlanda
2t 30m
ZRH05:15Zürichs internationella
18 sep.
ZRH06:05Zürichs internationella
2t 25m
ARN08:30Stockholm Arlanda
1 295 kr
Hitta liknande
Eurowings
13 sep.
GOT09:50Göteborg Landvetter
4t 40m
1 stopp
ZRH14:30Zürichs internationella
20 sep.
ZRH04:50Zürichs internationella
4t 20m
1 stopp
GOT09:10Göteborg Landvetter
1 306 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 sep.
ARN02:45Stockholm Arlanda
2t 30m
ZRH05:15Zürichs internationella
18 sep.
ZRH03:10Zürichs internationella
3t 55m
1 stopp
ARN07:05Stockholm Arlanda
1 337 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Zürich

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Zürich, visa några av våra erbjudanden nedan av Brussels Airlines, SWISS och easyJet
Flera flygbolag
28 sep.
ARN08:50Stockholm Arlanda
21t 00m
2 stopp
ZRH05:50Zürichs internationella
Flera flygbolag
28 sep.
ARN18:05Stockholm Arlanda
22t 50m
1 stopp
ZRH16:55Zürichs internationella
Flera flygbolag
20 sep.
ARN08:15Stockholm Arlanda
9t 40m
1 stopp
ZRH17:55Zürichs internationella

Vilka bolag flyger till Zürich?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Zürich

Vilka bolag flyger till Zürich?

När det gäller flyg från Sverige till Zürich bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som SWISS, Scandinavian Airlines, KLM och Eurowings. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med Finnair till Zürich

Det mest populära flygbolaget för flyg till Zürich på momondo är Finnair som flyger 10 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Helsingfors Helsinki-Vantaa, och det bästa erbjudandet för flyg med Finnair till Zürich ligger på 2 269 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Zürich enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 155 omdömen har Finnair ett betyg på 7,7 bland momondos användare.

Flyg med KLM till Zürich

Ett annat populärt val för flyg till Zürich är KLM (7,6/10, 154 omdömen). De flesta flyg med KLM som landar i Zürich anländer från Amsterdam Schiphol, men det finns 27 flyg med KLM till Zürich från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med KLM på momondo den här veckan låg på 504 kr (Stockholm Arlanda till Zürich, tur och retur).


Flygplatser nära Zürich

Nedan hittar du alla flygplatser i Zürich tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Zurich landar på Zurich Airport norr om staden. Flygplatsen är Schweiz största med cirka 27 miljoner passagerare per år. Du tar dig snabbt in till staden med kollektiva färdmedel och du kan välja mellan spårvagn, buss och tåg. Om du ska in till centrum är tåget både det snabbaste och billigaste alternativet, medan spårvagn och buss kan utgöra bra alternativ om du ska till andra delar av staden.


Populära flygresor till Zürich

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Zürich som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Zürich
Snabbaste flygtid2t 00m
Billigaste pris1 501 kr
Flyg från Stockholm till Zürich
Snabbaste flygtid4t 10m
Billigaste pris1 059 kr
Flyg från Köpenhamn till Zürich
Snabbaste flygtid1t 45m
Billigaste pris5 367 kr
Flyg från Malmö till Zürich
Snabbaste flygtid5t 50m
Billigaste pris3 999 kr
Flyg från Linköping till Zürich
Snabbaste flygtid16t 20m
Billigaste pris3 434 kr

Så tar du dig runt i Zürich

Du kan enkelt ta dig omkring i stadens olika stadsdelar till fots eller med cykel. Många av stadens sevärdheter ligger inom gångavstånd, och om du ska igenom den gamla stadskärnans kullerstensgator är en promenad dessutom det bästa alternativet. Staden har i övrigt gratis cykeluthyrning och bra cykelvägar om du vill ha en mer aktiv semester. För att hyra cykel lämnar du en deposition samt visar ditt id-kort. Så länge du lämnar tillbaka cykeln i tid återfår du din deposition.

Zurichs kollektivtrafik består av tåg, spårvagn och buss. Särskilt spårvagnarna kommer vara praktiska under ditt besök. På de mest centrala spårvagnsstationerna hittar du biljettautomater där du kan välja mellan enkelbiljetter eller dagspass. Taxi i Zurich är ett ganska dyrt färdmedel så försök att undvika det om du ska längre sträckor.


Visumkrav för att besöka Zürich

När du reser från Sverige till ett annat medlemsland inom Schengen behöver du som svensk medborgare inte ansöka om någon visering. Detta innebär att du enkelt kan åka från Sverige till Schweiz. Inom Schengen behöver du inte heller nödvändigtvis visa upp ditt pass under resan, men du måste kunna legitimera dig både vid ombordstigning och gränskontroll. Legitimation kan bestå av ditt pass eller av ditt nationella id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Detta ska inte förväxlas med vanlig legitimation eller körkort vilka alltså inte gäller som legitimation under resan. Eftersom regler gällande visum och pass alltid kan ändras bör du, i god tid inför din resa, kolla upp de senaste inresebestämmelserna hos landets myndigheter eller hos ambassaden i Stockholm.


Börja planera din resa till Zürich


De bästa sakerna att se och göra i Zürich

Zurich är känt både som en exklusiv destination och som en hipp konststad. Missa inte ett besök till Kunsthaus som bjuder på verk av Monet och Van Gogh eller en titt på 1200-tals katedralen Fraumunster.

Packa med bekväma skor för att promenera omkring på innerstadens kullerstensbelagda gator.

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att slippa höga kostnader för roaming och telefonsamtal.

Ja, det går bra att dricka kranvattnet.

Det förväntas inte, men att avrunda uppåt är uppskattat.


Hitta billiga flyg till andra städer i Schweiz

Schweiz har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Zürich. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Zürich ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Zürich genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Zürich på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Andra kabinklasser för flyg till Zürich

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Zürich

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.