Flyg till Zürich

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 20/9
mån 27/9

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Zürich.
Visa nuvarande reserestriktioner för Schweiz

Billigaste flygen till flygplatser i Zürich

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Zürich från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Zürich

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Zürich

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Zürich (ZRH)

Vanligtvis är flyg till Zürich från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Zürich, vilket i genomsnitt kostar 1 421 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ZÜRICH TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Zürich kostar i genomsnitt bara 1 117 kr i juni
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ZÜRICH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember24% dyrareDet kostar omkring 1 762 kr för flyg till Zürich från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ZÜRICH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember352% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Zürich från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Zürich?

Resor till Zurich är populära året om, men särskilt under sommar och vår då staden verkligen kommer till liv. Sommaren är stadens absoluta högsäsong vilket även medför högre priser på både flygbiljetter till Zurich och resor med hotell. Zurich har även många besökare under december då det kyligare klimatet medför en gemytlig stämning och besökare trängs inne på stadens många caféer och restauranger. Under veckorna som leder fram till jul infaller även den världskända julmarknaden Christkindlmarkt som lockar besökare från alla världens hörn.

När är det billigast att boka flyg till Zurich? Billiga flyg till Zurich hittar du framför allt under maj och november, det vill säga månaderna innan stadens högsäsonger. I momondos priskalender på nätet kan du jämföra priser på flygstolar för olika datum och på så vis fynda en resa till billigt pris.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Zürich?

  289 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Zürich på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Madrid och är 90 % billigare än de flesta andra flyg till Zürich. För att hitta det billigaste priset till Zürich från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Zürich?

  Om du inte har möjlighet att besöka Zürich under juni, är det även billigt att resa från Sverige i april. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 246 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Zürich?

  De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Zürich är att boka 60 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 1 445 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Zürich från Sverige för så lite som 971 kr på momondo.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Zürich?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Zürich från Sverige en torsdag. momondo-användare har hittat biljetter för torsdagsavgångar för så lite som 1 448 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 1 955 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Zürich.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Zürich?

  Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Zürich oftast är de som avgår på eftermiddagen. Våra användare har hittat flyg till Zürich med avgång på eftermiddagen för så lite som 1 390 kr. Flyg till Zürich är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 1 624 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Zürich?

  De som flyger till Zürich kan potentiellt hitta bättre priser för Thal St Gallen-Altenrhein flygplats(77 km från stadskärnan i Zürich), Basel EuroAirport Swiss flygplats(80 km från stadskärnan i Zürich), Mulhouse EuroAirport flygplats(80 km från stadskärnan i Zürich), Belp flygplats(94 km från stadskärnan i Zürich) eller Lugano flygplats(155 km från stadskärnan i Zürich) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Zürich?

  Med ett genomsnittspris på 1 403 kr per person, är Basel EuroAirport Swiss flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Zürich. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Zürich från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Zürich

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Zürich.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 48 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Zürich.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Zürich.

Dokument
Reseformulär - Barn kan inkluderas i formuläret av en vuxen som reser med dem.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Zürich?

Returresa till Sverige från Zürich

Testkrav för COVID-19
Besökare från Zürich måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Zürich behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Zürich inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Zürich

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Zürich
Eurowings
11 feb.
GOT04:05Göteborg Landvetter
6t 20m
1 stopp
ZRH10:25Zürich
20 feb.
ZRH11:05Zürich
4t 05m
1 stopp
GOT15:10Göteborg Landvetter
1 100 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
4 nov.
GOT05:05Göteborg Landvetter
4t 20m
1 stopp
ZRH09:25Zürich
18 nov.
ZRH15:15Zürich
25t 25m
1 stopp
GOT16:40Göteborg Landvetter
1 169 kr
Hitta liknande
Brussels Airlines
25 okt.
BMA02:55Stockholm-Bromma
4t 20m
1 stopp
ZRH07:15Zürich
2 nov.
ZRH12:55Zürich
4t 40m
1 stopp
BMA17:35Stockholm-Bromma
1 186 kr
Hitta liknande
SWISS
20 dec.
ARN14:35Stockholm Arlanda
2t 25m
ZRH17:00Zürich
27 dec.
ZRH11:30Zürich
2t 25m
ARN13:55Stockholm Arlanda
1 263 kr
Hitta liknande
SAS
9 mars
ARN02:20Stockholm Arlanda
2t 25m
ZRH04:45Zürich
23 mars
ZRH06:30Zürich
2t 30m
ARN09:00Stockholm Arlanda
1 272 kr
Hitta liknande
Air France
26 feb.
ARN14:00Stockholm Arlanda
14t 50m
1 stopp
ZRH04:50Zürich
4 mars
ZRH01:45Zürich
5t 10m
1 stopp
ARN06:55Stockholm Arlanda
1 280 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Zürich

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Zürich, visa några av våra erbjudanden nedan av SAS och airBaltic
Flera flygbolag
6 okt.
GOT12:40Göteborg Landvetter
21t 25m
2 stopp
ZRH10:05Zürich
SAS
20 jan.
ARN02:20Stockholm Arlanda
2t 25m
ZRH04:45Zürich
airBaltic
20 jan.
ARN14:55Stockholm Arlanda
17t 45m
1 stopp
ZRH08:40Zürich

Vilka bolag flyger till Zürich?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Zürich

Online kan di hitta billiga flyg till Zurich med Ukraine Airlines, Finnair och Brussels Airlines. Tänk på att när du bokar flyg med lågprisbolag kan det tillkomma flera kostnader till totalpriset som vanligtvis är inräknade i flygpriset. Dessa kostnader kan till exempel gälla avgifter för incheckat bagage, handbagage och val av sittplats. Försök att boka din flygresa till Zurich ungefär två månader innan avresa för att på så vis undvika höga sista minuten priser, detta råd gäller framför allt under högsäsong. Swiss, SAS och Air Berlin är ett par flygbolag som erbjuder populära flygresor till Zurich från Stockholm.

Vem flyger direkt till Zurich? Både Swiss och SAS har direktlinjer från Arlanda flygplats belägen norr om Stockholm.

Hur många timmar tar det att flyga till Zurich? En direkt resa från Stockholm till Zurich tar ungefär två och en halv timme.


Flygplatser nära Zürich

Nedan hittar du alla flygplatser i Zürich tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Zurich landar på Zurich Airport norr om staden. Flygplatsen är Schweiz största med cirka 27 miljoner passagerare per år. Du tar dig snabbt in till staden med kollektiva färdmedel och du kan välja mellan spårvagn, buss och tåg. Om du ska in till centrum är tåget både det snabbaste och billigaste alternativet, medan spårvagn och buss kan utgöra bra alternativ om du ska till andra delar av staden.


Populära flygresor till Zürich

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Zürich som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Zürich
Snabbast flygtid2t 00m
Billigaste pris1 100 kr
Flyg från Stockholm till Zürich
Snabbast flygtid4t 20m
Billigaste pris1 160 kr
Flyg från Malmö till Zürich
Snabbast flygtid9t 00m
Billigaste pris2 501 kr
Flyg från Linköping till Zürich
Snabbast flygtid4t 35m
Billigaste pris2 845 kr

Du kan enkelt ta dig omkring i stadens olika stadsdelar till fots eller med cykel. Många av stadens sevärdheter ligger inom gångavstånd, och om du ska igenom den gamla stadskärnans kullerstensgator är en promenad dessutom det bästa alternativet. Staden har i övrigt gratis cykeluthyrning och bra cykelvägar om du vill ha en mer aktiv semester. För att hyra cykel lämnar du en deposition samt visar ditt id-kort. Så länge du lämnar tillbaka cykeln i tid återfår du din deposition.

Zurichs kollektivtrafik består av tåg, spårvagn och buss. Särskilt spårvagnarna kommer vara praktiska under ditt besök. På de mest centrala spårvagnsstationerna hittar du biljettautomater där du kan välja mellan enkelbiljetter eller dagspass. Taxi i Zurich är ett ganska dyrt färdmedel så försök att undvika det om du ska längre sträckor.


När du reser från Sverige till ett annat medlemsland inom Schengen behöver du som svensk medborgare inte ansöka om någon visering. Detta innebär att du enkelt kan åka från Sverige till Schweiz. Inom Schengen behöver du inte heller nödvändigtvis visa upp ditt pass under resan, men du måste kunna legitimera dig både vid ombordstigning och gränskontroll. Legitimation kan bestå av ditt pass eller av ditt nationella id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polisen och visar ditt medborgarskap. Detta ska inte förväxlas med vanlig legitimation eller körkort vilka alltså inte gäller som legitimation under resan. Eftersom regler gällande visum och pass alltid kan ändras bör du, i god tid inför din resa, kolla upp de senaste inresebestämmelserna hos landets myndigheter eller hos ambassaden i Stockholm.


Börja planera din resa till Zürich


Intresserad av sevärdheter i Zurich?

Zurich är känt både som en exklusiv destination och som en hipp konststad. Missa inte ett besök till Kunsthaus som bjuder på verk av Monet och Van Gogh eller en titt på 1200-tals katedralen Fraumunster.

Vad bör jag packa inför min resa?

Packa med bekväma skor för att promenera omkring på innerstadens kullerstensbelagda gator.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort för att slippa höga kostnader för roaming och telefonsamtal.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet.

Ska jag dricksa i Zurich?

Det förväntas inte, men att avrunda uppåt är uppskattat.


Hitta billiga flyg till andra städer i Schweiz

Schweiz har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?