Hitta billiga flyg till Genève

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 21/8
sön 28/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Genève

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Genève

Bästa priset för enkelresa

319 kr

Bästa priset för tur- och returresa

658 kr

Snabbast flygtid

2t 45m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Genève från Sverige under de senaste 72 timmarna är 319 kr (Stockholm Arlanda till Genèves internationella).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Genève från Sverige under de senaste 72 timmarna är 658 kr (Stockholm Arlanda till Genèves internationella).
Det snabbaste flyget till Genève från Sverige tar 2t 45m (Stockholm Arlanda till Genèves internationella).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Genève, inklusive easyJet.

Billigaste flygen till flygplatser i Genève

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Genève från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Genève

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Genève

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Genève (GVA)

Vanligtvis är flyg till Genève från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Genèves internationella, vilket i genomsnitt kostar 2 371 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN GENÈVE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember31% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Genève kostar i genomsnitt bara 1 645 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL GENÈVE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli59% dyrareDet kostar omkring 3 763 kr för flyg till Genève från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL GENÈVE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari776% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Genève från Stockholm Arlanda flygplats i februari än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Genève?

Flyg till Geneve varierar i pris under året och även under veckan. Geneve är framförallt en affärsstad vilket gör att det är många som reser under veckan. Detta gör att både hotell och flyg för weekendvistelser kan vara billigare. Billiga flygbiljetter till Geneve hittar du framförallt i november. Dyrast är att åka mitt under sommaren. Det kan även vara dyrt att resa under skidsäsongen. När det kommer till boenden kan det dock vara lägre priser just under sommaren när det inte är lika många affärsresenärer i staden. Jämför priser på flygbiljetter till Geneve hos momondo innan du bokar flyg.

563 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Genève på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Enfidha och är 89 % billigare än de flesta andra flyg till Genève. För att hitta det billigaste priset till Genève från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

november är generellt den billigaste månaden att flyga till Genève från Sverige med priser runt 1 727 kr. mars är en annan bra månad för att besöka Genève med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 892 kr.

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Genève från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Genève för ungefär 2 443 kr om du gör din sökning 60 dagar innan. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Genève för så lite som 658 kr.

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Genève är en torsdag. Resenärer som väljer att resa till Genève på en torsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 074 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Genève är lördag, med genomsnittliga biljettpriser runt 2 758 kr.

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Genève då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 877 kr. Att flyga till Genève på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Försök att inte köpa biljetter på morgonen eftersom de ligger runt 2 505 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

De som flyger till Genève kan potentiellt hitta bättre priser för Belp flygplats(130 km från stadskärnan i Genève) beroende på månad och avgångsflygplats.

Du kan hitta erbjudanden för Belp flygplats för i genomsnitt 5 237 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Genève

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Genève
easyJet
10 okt.
ARN11:30Stockholm Arlanda
2t 45m
GVA14:15Genèves internationella
12 okt.
GVA08:20Genèves internationella
2t 40m
ARN11:00Stockholm Arlanda
easyJet
10 okt.
ARN11:30Stockholm Arlanda
2t 45m
GVA14:15Genèves internationella
13 okt.
GVA02:10Genèves internationella
2t 45m
ARN04:55Stockholm Arlanda
easyJet
29 sep.
ARN05:25Stockholm Arlanda
2t 45m
GVA08:10Genèves internationella
6 okt.
GVA02:10Genèves internationella
2t 45m
ARN04:55Stockholm Arlanda
easyJet
29 sep.
ARN05:25Stockholm Arlanda
2t 45m
GVA08:10Genèves internationella
5 okt.
GVA08:20Genèves internationella
2t 40m
ARN11:00Stockholm Arlanda
easyJet
10 okt.
ARN11:30Stockholm Arlanda
2t 45m
GVA14:15Genèves internationella
14 okt.
GVA08:20Genèves internationella
2t 40m
ARN11:00Stockholm Arlanda
easyJet
28 sep.
ARN11:30Stockholm Arlanda
2t 45m
GVA14:15Genèves internationella
6 okt.
GVA02:10Genèves internationella
2t 45m
ARN04:55Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Genève

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Genève, visa några av våra erbjudanden nedan av easyJet
easyJet
13 okt.
ARN05:25Stockholm Arlanda
2t 45m
GVA08:10Genèves internationella
easyJet
6 okt.
ARN05:25Stockholm Arlanda
2t 45m
GVA08:10Genèves internationella
easyJet
28 sep.
ARN11:30Stockholm Arlanda
2t 45m
GVA14:15Genèves internationella

Vilka bolag flyger till Genève?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Genève

Vilka bolag flyger till Genève?

För flygresor till Genève från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: easyJet, KLM, SWISS eller Scandinavian Airlines. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med SWISS till Genève

Det mest populära flygbolaget för flyg till Genève på momondo är SWISS som flyger 30 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Frankfurt, och det bästa erbjudandet för flyg med SWISS till Genève ligger på 1 077 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Genève enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 138 omdömen har SWISS ett betyg på 8,4 bland momondos användare.

Flyg med Finnair till Genève

1 617 kr är det bästa erbjudandet för Finnair tur och retur till Genève som hittats på momondo under de senaste dagarna. Detta erbjudande avgick från Stockholm Arlanda. Finnair har 11 avgående flyg till Genève under de flesta veckor, med priser som varierar beroende på tillgänglighet. 155 momondoanvändare har recenserat Finnair och ger flygbolaget 7,7/10 i genomsnittsbetyg.


Flygplatser nära Genève

Nedan hittar du alla flygplatser i Genève tillsammans med avståndet från stadens centrum

Geneves Internationella flygplats ligger ungefär 5 km nordväst om centrum vilket gör att du snabbt kan ta dig in till staden. Du kan välja mellan kollektivtrafik, taxi eller hyrbilsalternativ. Från flygplatsen kan du ta ett direkttåg in till Geneves centralstation som ligger mitt inne i centrum. Detta är det snabbaste färdmedlet då du tar dig in till centrum på bara sex minuter. Om du vill resa till Geneve billigt är bussarna som stannar utanför ankomsthallen ett billigare transportmedel. Med buss tar resan in till centrum drygt 20 minuter. Om du vill resa bekvämt direkt till ditt boende är det istället taxi eller hyrbil som gäller. Du hittar både hyrbilsalternativ med flera stora europeiska hyrbilskedjor samt taxistation ute på flygplatsen.


Populära flygresor till Genève

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Genève som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Genève
Snabbaste flygtid2t 45m
Billigaste pris679 kr
Flyg från Jönköping till Genève
Snabbaste flygtid14t 05m
Billigaste pris7 217 kr
Flyg från Göteborg till Genève
Snabbaste flygtid4t 50m
Billigaste pris1 409 kr
Flyg från Växjö till Genève
Snabbaste flygtid27t 35m
Billigaste pris1 953 kr
Flyg från Malmö till Genève
Snabbaste flygtid7t 50m
Billigaste pris5 799 kr

Så tar du dig runt i Genève

Geneve är en enkel stad att ta sig runt med flera trevliga färdmedel. Att hyra en cykel är ett av de bästa sätten att upptäcka staden på och även ett både snabbt och smidigt sätt att ta sig fram i Geneve. Du hittar cykeluthyrning precis utanför den centrala tågstationen. Ett annat härligt sätt att ta sig runt är med båtarna som går över sjön. Båtarna avgår var tionde minut och ger dig vackra vyer över staden. Bussar och spårvagnar i staden är annars lättnavigerade och smidiga för att ta sig runt till olika stadsdelar. Om du har bil ska du tänka på att en stor del av den gamla stadskärnan är helt bilfri.


Visumkrav för att besöka Genève

Då både Sverige och Schweiz är med i Schengensamarbetet behöver du inte något visum för att resa till Geneve. Du måste ha med dig identifikation men om du har ett nationellt Id-kort går det bra att lämna passet hemma. Du kan resa till Schweiz under hela id-kortets eller passets giltighetstid. Som EU-medborgare kan du vistas i landet i upp till 90 dagar varje halvår.


Börja planera din resa till Genève


De bästa sakerna att se och göra i Genève

Sevärdheter i Geneve som du inte ska missa är bland annat det vackra strandområdet Quai du Mont-Blanc, fontänen Jet d ’Eau och katedralen St-Pierre.

Det europeiska sjukförsäkringskortet gäller i Schweiz och detta får du gratis från försäkringskassan. Innan du köper till en reseförsäkring kan du kolla vad din hemförsäkring redan täcker då det kan vara onödigt att köpa till en extra reseförsäkring.

Ja, det går bra.

Det räcker med att avrunda uppåt.

Exklusiva butiker hittar du kring Chica Rue du Rhone medan Gamla Stan bjuder på antikvitetsaffärer. Utomhusmarknader hittar du på Place de la Madeleine.


Hitta billiga flyg till andra städer i Schweiz

Schweiz har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Genève.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Genève.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Genève just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Genève och meddelar dig så fort de ändras.


Andra kabinklasser för flyg till Genève

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Genève

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.