Flyg till Ungern

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 30/1
sön 6/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Ungern.
Visa nuvarande reserestriktioner för Ungern

De billigaste flygen till städer i Ungern

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Ungern från Sverige
Budapest
Budapest

Användbar information om ditt flyg till Ungern

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Ungern
 • What is the cheapest flight to Ungern?

  The best prices found on momondo for flights to Ungern are:
  87 kr per person with SAS
  166 kr per person with Ryanair
  268 kr per person with Wizz Air

 • Vilka flygbolag flyger till Ungern?

  Wizz Air, Norwegian och Finnair är de tre mest populära flygbolagen som flyger till Ungern enligt våra uppgifter. Wizz Air är förstahandsvalet då 56% av våra anvädare väljer detta för att flyga till Ungern. Tänk på att det finns 18 olika flygbolag som flyger till Ungern regelbundet, vilket kan påverka antalet valmöjligheter.

 • Hur långt är flyget från Sverige till Ungern?

  Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Ungern du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Budapest-Ferenc Liszt tar det i genomsnitt 2t 10m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Budapest-Ferenc Liszt generellt omkring 2t. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

 • Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Ungern?

  Enligt våra data har 98% av momondos användare som rest till Ungern under de senaste året landat på Budapest-Ferenc Liszt (i Budapest), vilket gör det till den mest populära flygplatsen att resa till. Det kan finns andra flygplatser i Ungern, men majoriteten av våra användare flyger till Budapest-Ferenc Liszt för att besöka Budapest och närliggande områden.

 • Hur mycket kostar flyg till Ungern?

  Flyg till Ungern har nyligen hittats på momondo för så lite som 91 kr per biljett. Dock tenderar genomsnittspriset att ligga på 2 277 kr och allt under 2 083 kr kan ses som ett bra erbjudande. 17 720 kr är det dyraste flyget vi sett under den senaste veckan, och du kan kanske undvika detta pris beroende på vilken flygplats du reser från, vilket flygbolag du väljer samt hur tidigt du bokar ditt flyg.


Kan jag flyga till Ungern från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Ungern

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Ungern.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Ungern.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Ungern.

Dokument
Formulär för resetillstånd - Not applicable for Hungarian citizens, Travelers entitled for permanent residence in Hungary and Travellers who have a valid residence permit issued by the Aliens Police Authority. Relevant documents must be presented.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Ungern?

Returresa till Sverige från Ungern

Testkrav för COVID-19
Besökare från Ungern måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Ungern behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Ungern inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Ungern? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i landet

De senaste flygen hittade till populära städer i Ungern

Hitta flyg till dessa populära städer i Ungern, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Ungern

Dessa rutter har de billigaste flygen till Ungern som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
GöteborgBudapest2t 00m139 kr
MalmöBudapest1t 45m222 kr
StockholmBudapest9t 15m361 kr

De bästa sakerna att se och göra i Ungern

Resor till Ungern är populära både under vår, sommar och höst. Då är temperaturerna behagliga för att besöka sevärdheter och historiska platser. Högsäsongen infaller under sommaren, precis som i större delen av Europa. Mellan juni och augusti ser landet därför flest besökare och högst priser på flyg till Ungern och resor med hotell. Sommaren i Ungern är varm och solig. Populära sommardestinationer är bland annat norra delarna av landet med sitt vackra kulliga landskap, samt semesterorterna kring sjön Balaton. Under augusti är det mycket som stänger igen i storstäderna då folk åker på semester, så en bättre tidpunkt att göra resor till Budapest är under vår och höst. Då undviker du dessutom långa köer till sevärdheter och kan hitta billigare priser på flyg till Ungern. Lägst priser på flygbiljetter till Ungern hittar du däremot under vinterns lågsäsong. Många sevärdheter har då kortare öppettider och det är ofta både kallt och regnigt, men priserna mycket billiga. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika datum i priskalendern på nätet för att hitta bra alternativ till din resa. Du kan även se olika flygbolags rutter och jämföra priset mellan olika antal mellanlandningar.

Vilka flygbolag flyger direkt till Ungern?

Du kan flyga direkt från Sverige till Ungern. Bland annat flyger Wizz Air direkt från Skavsta flygplats i Nyköping till Ferihegy Airport i Budapest och Norwegian flyger från Arlanda flygplats i Stockhom till Ferihegy Airport i Budapest. För att boka flygresor till Ungerns Debrecen får du mellanlanda under vägen. Bland annat kan du flyga från Arlanda flygplats i Stockholm med Lufthansa som mellanlandar i Munchen på vägen till Debrecen Airport i Debrecen.

Hur många timmar tar det att flyga till Ungern?

Flyg till Ungern med direkt rutt tar ungefär 2 timmar medan en resa med en mellanlandning under vägen ligger på runt 5 timmar. Jämför olika rutter och tider online hos momondo.

Vilken tid på året ska man resa till Ungern?

Vilken tid på året du ska besöka Ungern beror på vad du vill ägna dig åt under semestern. För att resa under sommaren passar det bra att besöka sjön Balaton dit resenärer från hela världen lockas under de varma månaderna. Flera festivaler äger rum i omgivningarna. Du kan även sola och bada. I augusti när mycket stängs ner i storstäderna kan du även åka till Debrecen där den stora blomsterfestivalen äger rum. I Magyrod kan du även besöka Ungerns Formel 1-tävling i augusti, som är ett av de största evenemangen under året. Under hösten kan du njuta av vandringar i den vackra naturen eller besöka någon av landets vingårdar under druvskörden. Vintern är regnig och kall men Budapest bjuder på mysig julstämning under de kalla månaderna.


Internationella flygrutter till Ungern

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Budapest
Snabbast flygtid9t 15m
Billigaste pris361 kr
Flyg från Malmö till Budapest
Snabbast flygtid1t 45m
Billigaste pris222 kr
Flyg från Göteborg till Budapest
Snabbast flygtid2t 00m
Billigaste pris139 kr

Hitta flyg till Ungern

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Ungern