Billiga flyg från Stockholm till Cardiff från 1 740 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Stockholm till Cardiff

Hur lång tid tar det att flyga från Stockholm till Cardiff, och kan du flyga direkt?

Snabbast flygtid

17t 30m

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Cardiff

1 flygplats
Det snabbaste flyget från Stockholm till Cardiff tar 17t 30m
Det finns inga direktflyg från Stockholm till Cardiff. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Stockholm Arlanda flygplats - Cardiff Wales flygplats, Stockholm-Bromma flygplats - Cardiff Wales flygplats och Stockholm Skavsta flygplats - Cardiff Wales flygplats.
Det finns 1 flygplats nära Cardiff: Cardiff Wales (CWL)

Hitta billiga flygbiljetter från Stockholm till Cardiff

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Stockholm till Cardiff?

november. Den billigaste tiden på året att flyga till Cardiff från Stockholm är november. Den dyraste är januari

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Stockholm till Cardiff?

tisdag. Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis tisdag. Den dyraste är vanligtvis lördag

När är det billigast att flyga från Stockholm till Cardiff?

på kvällen. Flyg från Stockholm till Cardiff är cirka 31% dyrare på morgonen än på kvällen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Cardiff från Stockholm?

KLM. KLM är det mest populära flygbolaget från Stockholm till Cardiff

Vilken är den billigaste rutten?

Stockholm Arlanda - Cardiff Wales. Flyg från Stockholm Arlanda till Cardiff Wales för de bästa flygpriserna Stockholm - Cardiff

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Stockholm till Cardiff?

45 dagar innan. Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Stockholm till Cardiff är omkring 45 dagar före avgång

De bästa flygbolagen som flyger från Stockholm till Cardiff

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Stockholm till Cardiff ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
KLMPrisFrån 2 655 krGratis avbokningBetyg
7,5
7,5

Gå ombord

7,6

Comfort

8,2

Besättning

6,7

Underhållning

7,0

Mat

Omdömen

Mycket förseningar. Bananbrödet ombord var dock extremt gott!

1 / 2
Sök efter flyg med KLM

  • Erbjuder flygbolag som flyger från Stockholm till Cardiff Wales flexibla ändringar till följd av COVID-19?

    För att minska stressen kring flygbokning under den globala pandemin har vissa av våra flygbolagspartners som flyger från Stockholm till Cardiff Wales vidtagit åtgärder. Följande flygbolag kan ha en flexibel ändringspolicy för att underlätta för resenärer: KLM.

  • Hur långt är det från Stockholm till Cardiff Wales med flyg?

    Stockholm och Cardiff Wales ligger 1588,2 km från varandra.


I skrivande stund finns det inget flygbolag som kan erbjuda sina resenärer direktflyg mellan Stockholm och Cardiff. Det innebär dock inte att du inte kan resa till Cardiff – tvärtom finns det flera bolag som kan ta dig dit. Dessa inkluderar bland annat SAS, Ryanair, Vipper, LOT, Swiss, Air France och Wizz Air. Beroende på hur flygningens rutt är upplagd och vilket flygbolag som kör den så har de olika flygningarna allt mellan ett och tre stop på vägen till slutdestinationen. Det är antalet mellanlandningar tillsammans med deras längd som avgör hur lång den totala resan blir. Var mellanlandningarna förläggs beror även det på vilket flygbolag man väljer att resa med. Bolagen mellanlandar nämligen i största möjliga mån i det land, och på den flygplats, där man har sin hemhörighet. Många av flygningarna utförs också av en kombination av olika bolag, vilket innebär att de olika etapperna flygs av olika bolag.

Att ta sig från Stockholms city till flygplatsen Arlanda är enkelt, då det finns flera olika transportsätt att välja mellan. Från Stockholms centralstation kan man ta Arlanda Express, ett snabbtåg som tar dig till stationen under flygplatsen. Vill man ta flygbuss är det bolaget Flygbussarna som gäller, de har två linjer till Arlanda - en från Cityterminalen och en från Liljeholmen centrum. Naturligtvis går det även att ta bil eller taxi. När man har landat på Cardiffs flygplats kan man ta sig in till staden via busslinjen T9, som avgår utanför ankomstterminalen. Man kan även ta en transitbuss till tågstationen Rhoose Cardiff International Airport Railway Station, för att därifrån ta sig in till staden. Naturligtvis kan man även hyra en bil om man föredrar detta transportsätt. Taxis finns också tillgängliga om man föredrar detta transportsätt. I Cardiff finns det även möjlighet att beställa en Uber, då detta bolag opererar i staden.

Arlanda är Sveriges största internationella flygplats och den mest trafikerade. Detta innebär att det varje år passerar ett stort antal besökare och resenärer genom flygplatsen. Anläggningen ä dock välorganiserad vilket gör det enkelt att orientera sig och hitta till de delar man skall. Detta innebär också att alla de olika procedurerna som genomförs på en flygplats allt som oftast flyter på mycket smidigt. Dessutom har man ett bra utbud av restauranger, caféer och barer - både utanför och innanför säkerhetskontrollen. Cardiffs flygplats är betydlig mindre och med det följer också att utbudet av förtäring och shopping också blir mer begränsat. Trots detta finns det dock allt det en resenär kan behövas på flygplatsen. Här kan man äta och dricka samt shoppa i någon av de butiker som erbjuder varor till tax free-priser. Det finns såklart även en lounge för den som önskar detta samt annat utbud i form av olika typer av service.


Cardiffs flygplats ligger i nära anslutning till själva Cardiff men inte i direkt anslutning till staden, i stället ligger den i närheten av en sta som heter Rhoose, som man naturligtvis också kan besöka om man landar på flygplatsen. I området finns det också en rad andra städer som man kan ta sig till från flygplatsen - både stora och små. Man kan till exempel ta sig till några större städer i form av Swansea, Newport, Hereford, Worcester, Cheltenham, Gloucester, Derby, Leicester, Bristol, Bath, Swindon, Oxford, Southampton och Bournemouth. Bland de mindre orterna finns Penarth, Barry, New Quay, Ross-on-Wye Talgarth, Knighton, Cwambran, Neath, Port Talnot, Llanelli, Crickhowell, Chepstow. Hay-on-Wye, Built Wells, Abergavenny och Kington. Ett av de bästa sätten att ta sig till dessa städer är att hyra en bil på flygplatsen och ge sig ut på upptäcktsfärd. På flygplatsen finns det flera olika hyrbilsfirmor som kan hyra dig en bil.


Flyg som påminner om Stockholm till Cardiff

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Stockholm till Cardiff

Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg från Stockholm till Cardiff ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Cardiff ​​för just dig.

Du kan hitta flyg från Stockholm till Cardiff ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget mellan Stockholm och Cardiff genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du inte är redo att boka ett flyg från Stockholm till Cardiffjust nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Cardiff och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.