Flyg till Naxos

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 9/12
tors 16/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Naxos.
Visa nuvarande reserestriktioner för Grekland

Billigaste flygen till flygplatser i Naxos

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Naxos från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Samos

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Naxos

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Firá (JTR)

Vanligtvis är flyg till Naxos från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Firá Santorini, vilket i genomsnitt kostar 2 843 kr


När är den bästa tiden att flyga till Naxos?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Naxos?

  Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Naxos för 391 kr/person, vilket är 86 % billigare än för genomsnittsflyget till Naxos. För att hitta de billigaste priserna till Naxos från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Naxos?

  Den billigaste månaden att flyga till Naxos från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 505 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Naxos i mars är november ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Naxos under november ligger i genomsnitt på 2 742 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Naxos?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Naxos är en onsdag. Resenärer som väljer att resa till Naxos på en onsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 3 243 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Naxos är måndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 5 046 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Naxos?

  De som flyger till Naxos kan potentiellt hitta bättre priser för Parikia Paros flygplats(25 km från stadskärnan i Naxos), Mykonos flygplats(37 km från stadskärnan i Naxos), Ermoupoli Syros flygplats(52 km från stadskärnan i Naxos), Firá Santorini flygplats(79 km från stadskärnan i Naxos) eller Paleochori Milos flygplats(92 km från stadskärnan i Naxos) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Naxos?

  Den billigaste flygplatsen i närheten av Naxos är generellt Mykonos flygplats med ett genomsnittspris på 2 321 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Naxos från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Naxos

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Naxos.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 48 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Naxos.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Naxos.

Dokument
Passagerarspårningsformulär - ALLA RESENÄRARE ÄR SKYLDIGA ATT FYLLA I SITT PASSAGERSPÅRNINGSFORMULÄR (PLF) INNAN ANKOMST TILL LANDET


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Naxos?

Returresa till Sverige från Naxos

Testkrav för COVID-19
Besökare från Naxos måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Naxos behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Naxos inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Naxos?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Naxos
 • Vilka bolag flyger till Naxos?

  Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Naxos från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Aegean Airlines. Detta flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Naxos på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Börja planera din resa till Naxos