Hitta billiga flyg till Peloponnesos från 4 041 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Peloponnesos

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Peloponnesos

Bästa priset för enkelresa

4 041 kr

Snabbast flygtid

44t 15m
Det bästa priset för enkelflyg till Peloponnesos från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 041 kr (Stockholm Arlanda till Kalamata).
Det snabbaste flyget till Peloponnesos från Sverige tar 44t 15m (Stockholm Arlanda till Kalamata).

Trender för flygresor till Peloponnesos

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Peloponnesos och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget jag kan hitta till Peloponnesos?

Du kan hitta flyg till Peloponnesos för så lite som 1 313 kr per person beroende på vart du flyger från. Generellt kostar flyg till Peloponnesos 1 812 kr per person.
Se priser från:

Hur långt är flyget från Sverige till Peloponnesos?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Peloponnesos beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Kalamata tar i genomsnitt 3t 50m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Kalamata i genomsnitt ligger på . Kalamata är den mest populära flygplatsen i Peloponnesos.

Vilka flygbolag flyger till Peloponnesos?

Utav de 3 flygbolag som flyger till Peloponnesos, är Aegean Airlines, SWISS och Lufthansa de mest populära baserat på våra data. Aegean Airlines är det mest populära flygbolaget då 79% av våra användare väljer det för att flyga till Peloponnesos.

De billigaste flygen till städer i Peloponnesos

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Peloponnesos från Sverige
Kalamata
Kalamata

Användbar information om ditt flyg till Peloponnesos

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Peloponnesos

Vilken är den bästa flygplatsen att flyga in till när man besöker Kalamata?

Hur är vädret i Peloponnesos?

Temperaturerna i Peloponnesos kan variera mellan 10 °C och 26 °C beroende på årstid. Generellt är den kallaste månaden i Peloponnesos januari, och den varmaste månaden är juli. Det är också värt att notera att den som vill undvika regn och/eller snö bör satsa på att resa till Peloponnesos i juli, juni och augusti då dessa månader generellt har minst nederbörd.

Hur mycket kostar flyg till Peloponnesos?

Flyg till Peloponnesos har nyligen hittats på momondo för så lite som 1 606 kr per biljett. Dock tenderar våra användare att hitta flygresor till Peloponnesos för omkring 2 063 kr i genomsnitt. Om du letar efter ett bra erbjudande på ditt flyg till Peloponnesos bör du överväga att boka om du hittar något för 1 790 kr eller mindre.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Peloponnesos?

Priserna för flyg till Peloponnesos uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Peloponnesos?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Peloponnesos är 4 från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Peloponnesos?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Peloponnesos.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Peloponnesos?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Peloponnesos kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Peloponnesos. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Peloponnesos? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i Peloponnesos.

De senaste flygen hittade till populära städer i Peloponnesos

Hitta flyg till dessa populära städer i Peloponnesos, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Peloponnesos

Dessa rutter har de billigaste flygen till Peloponnesos som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmKalamata3t 50m2 673 kr

Användbar information för att hitta flygerbjudande för Peloponnesos

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Peloponnesos?

    Prisbevakningen kommer att berätta för dig via e-post när priserna för flyg till Peloponnesos sjunker. För att aktivera detta väljer du dina önskade resedatum och söker efter erbjudanden. När du går igenom erbjudandena kommer du se funktionen för prisbevakning. Klicka på den för att aktivera notiser.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Peloponnesos med momondo?

    Få ut det bästa av år AI-teknologi med vårt verktyg “Prisprognos” som förutsäger om du gör bäst i att boka nu eller avvakta tills priserna sjunker. Du kan strategiskt välja den bästa dagen att flyga och spara pengar med hjälp av vår “Priskalender”. “Explore” visar en översikt över hur mycket det kostar att flyga var som helst från en vald stad eller flygplats. Vår blogg “Discover” är ett bra alternativ för reseinspiration och tips hur du kan spara pengar när du reser, medan verktyget "Prisbevakning" kommer att uppdatera dig när priserna ändras, så att du kan boka i precis rätt tillfälle.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi hämtar våra priser från fler än 700 konkurrenter bland flygbolag och resebyråer. Vi är verksamma på över 30 internationella marknader för att kunna förse dig med ett brett utbud av resealternativ.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Peloponnesos?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Peloponnesos. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Peloponnesos ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Peloponnesos så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Peloponnesos?

När du väl ser alla flygalternativ för Peloponnesos låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Peloponnesos ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Peloponnesos på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Peloponnesos

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.