Hitta billiga flyg till Östra Makedonien och Thrakien

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 3/12
lör 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Östra Makedonien och Thrakien

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Östra Makedonien och Thrakien och lägg upp den ultimata resplanen

Hur mycket kostar flyg till Östra Makedonien och Thrakien?

Du kan förvänta dig priser på omkring 4 963 kr för ett flyg till Östra Makedonien och Thrakien. Dock hittade våra användare flyg till Östra Makedonien och Thrakien för 1 049 kr, vilket är det billigaste priset vi sett för veckan som gått. Det dyraste priset per biljett tenderar att vara 9 639 kr för ett flyg till Östra Makedonien och Thrakien medan allt för 4 963 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande.
Se priser från:

Vilka flygbolag flyger till Östra Makedonien och Thrakien?

Det finns totalt 3 flygbolag som flyger till och från Östra Makedonien och Thrakien, av vilka Lufthansa är det mest populära alternativet. Uppskattningsvis väljer 73% av de som flyger till Östra Makedonien och Thrakien att flyga med Lufthansa. Om du inte lyckas hitta biljetter med Lufthansa, ta då en titt på Eurowings och Aegean Airlines som också är populära flygbolag att flyga med.

De billigaste flygen till städer i Östra Makedonien och Thrakien

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Östra Makedonien och Thrakien från Sverige
Kavála
Kavála

Användbar information om ditt flyg till Östra Makedonien och Thrakien

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Östra Makedonien och Thrakien

Genomsnittspriset för ett flyg till Östra Makedonien och Thrakien är 2 523 kr per person och det billigaste flyget till Östra Makedonien och Thrakien är 1 264 kr per person. Priset varierar beroende på en rad faktorer, så som avgångsflygplats, flygbolag, när du bokade och vilken tid du planerar att resa.

Temperaturerna i Östra Makedonien och Thrakien varierar från 7 °C till 27 °C beroende på årstid. Den varmaste månaden i Östra Makedonien och Thrakien är juli, och den kallaste månaden i Östra Makedonien och Thrakien är januari. För de som vill ha så lite nederbörd som möjligt är september, januari eller januari bra alternativ då det under dessa månader oftast regnar mindre än under resten av året.


Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Östra Makedonien och Thrakien? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i Östra Makedonien och Thrakien.

De senaste flygen hittade till populära städer i Östra Makedonien och Thrakien

Hitta flyg till dessa populära städer i Östra Makedonien och Thrakien, från din närmsta flygplats.

Andra kabinklasser för flyg till Östra Makedonien och Thrakien

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Östra Makedonien och Thrakien

Börja planera din resa till Östra Makedonien och Thrakien


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Östra Makedonien och Thrakien.

Du kan hitta flyg till Östra Makedonien och Thrakien ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Östra Makedonien och Thrakien.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Östra Makedonien och Thrakien erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Östra Makedonien och Thrakien och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.