Hitta billiga flyg till Thessalien

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 23/8
tis 30/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Thessalien

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Thessalien

Bästa priset för enkelresa

1 058 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 939 kr

Snabbast flygtid

22t 15m
Det bästa priset för enkelflyg till Thessalien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 058 kr (Stockholm Arlanda till Skiathos).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Thessalien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 939 kr (Stockholm Arlanda till Skiathos).
Det snabbaste flyget till Thessalien från Sverige tar 22t 15m (Stockholm Arlanda till Skiathos).

De billigaste flygen till städer i Thessalien

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Thessalien från Sverige
Skiáthos
Skiáthos

Användbar information om ditt flyg till Thessalien

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Thessalien

Du kan hitta flyg till Thessalien för så lite som 348 kr per person beroende på vart du flyger från. Generellt kostar flyg till Thessalien 3 867 kr per person.

För snabbast körning från flygplatsen till Megali Ammos Beach är det bäst att flyga till Aten flygplats eller Thessaloníki flygplats som ligger närmst.

Thessalien har ofta temperaturer från 6 °C(januari) till 24 °C(juli). De som vill undvika regn och/eller snö under sitt besök i Thessalien gör bäst i att resa under juli, juni eller juni eftersom dessa månader generellt har minst nederbörd.

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Thessalien beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Skiathos tar i genomsnitt 10t 10m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Skiathos i genomsnitt ligger på . Skiathos är den mest populära flygplatsen i Thessalien.

Flyg till Thessalien har nyligen hittats på momondo för så lite som 2 060 kr per biljett. Dock tenderar genomsnittspriset att ligga på 6 183 kr och allt under 5 919 kr kan ses som ett bra erbjudande. 13 356 kr är det dyraste flyget vi sett under den senaste veckan, och du kan kanske undvika detta pris beroende på vilken flygplats du reser från, vilket flygbolag du väljer samt hur tidigt du bokar ditt flyg.Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Thessalien? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i Thessalien.

De senaste flygen hittade till populära städer i Thessalien

Hitta flyg till dessa populära städer i Thessalien, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Thessalien

Dessa rutter har de billigaste flygen till Thessalien som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmSkiáthos10t 10m2 396 kr

Populära flygresor till Thessalien

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Thessalien som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Skiáthos
Snabbaste flygtid10t 10m
Billigaste pris2 396 kr

Börja planera din resa till Thessalien


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Thessalien. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Alla flyg till Thessalien ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Thessalien genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Thessalien. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Andra kabinklasser för flyg till Thessalien

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Thessalien

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.