Flyg till El Paso

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 30/1
sön 6/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till El Paso.
Visa nuvarande reserestriktioner för USA

När är den bästa tiden att flyga till El Paso?

Hur lång tid tar det att flyga till El Paso?

Det finns inte några flygningar som tar dig direkt från Sverige till El Paso, USA. Ska du ta ett flyg mellan Sverige och El Paso International Airport, El Paso, kommer du därför att behöva mellanlanda på vägen. Med de flygerbjudanden som finns från Stockholm kommer det som snabbast att ta lite mer än 17 timmar att färdas mellan de båda städerna. Ska du i stället åka från Göteborg? Då kommer det som snabbast att ta cirka 18 timmar att flyga mellan städerna. Från Malmö kommer det som snabbast att gå på ungefär 30 timmar.

Varifrån kan du flyga direkt till El Paso?

Det finns tyvärr inte några direktflyg mellan Sverige och El Paso. Om du flyger från Stockholm är ett av de snabbaste alternativen att flyga med en kombination av Brussels Airlines och Frontier. Du inleder denna resa med att flyga från Stockholm Bromma till Bryssel med Brussels Airlines. Du fortsätter därefter från Bryssel till Chicago, också det med Brussels Airlines. Från Chicago fortsätter du sedan till El Paso med Frontier. Från Göteborg kan du i stället åka med KLM Royal Dutch Airlines. Du börjar då resan med att flyga från Göteborg till Amsterdam. Du fortsätter därefter från Amsterdam till Atlanta. Du avslutar sedan resan med att flyga från Atlanta till El Paso. Om du ska åka från Malmö kan du åka med SAS och Lufthansa. Du flyger då först med SAS från Malmö till Stockholm. Från Stockholm fortsätter du sedan med Lufthansa till Frankfurt. Du fortsätter därefter från Frankfurt till Houston, också det med Lufthansa. Du avslutar sedan resan med att återigen flyga med Lufthansa, denna gång från Houston till El Paso.


  Kan jag flyga till El Paso från Sverige i nuläget?

  Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till El Paso

  De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till El Paso.

  Testkrav för COVID-19
  Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 24 timmar innan avgången till El Paso.

  Karantänskrav
  Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till El Paso.

  Kan jag flyga tillbaka till Sverige från El Paso?

  Returresa till Sverige från El Paso

  Testkrav för COVID-19
  Besökare från El Paso måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Sverige.

  Karantänskrav
  Besökare från El Paso behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

  Om du redan planerar att resa till El Paso inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

  Användbar information för att hitta flygerbjudande för El Paso

  Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till El Paso?

   Sök flygerbjudanden till El Paso. Under tiden som du söker genom erbjudandena kan du skapa en prisbevakning.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till El Paso med momondo?

   Med "Prisprognos" kan du se hur långt innan du bör boka ditt flyg. Den specificerar vilken veckodag och tid det är bäst för dig att göra din bokning. Vår "Priskalender" ger dig en överblick som visar när du kan boka din resa för lägsta möjliga pris. Genom att skapa en "Prisbevakning" kan du följa prisändringar och boka vid rätt tillfälle. Sök och filtrera efter din budget via vår funktion “Explore”. Oavsett om du letar efter idéer till ditt nästa reseäventyr eller tips på hur du sparar pengar är "Discover" ett bra ställe att börja.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

   Vi hämtar våra priser från fler än 700 konkurrenter bland flygbolag och resebyråer. Vi är verksamma på över 30 internationella marknader för att kunna förse dig med ett brett utbud av resealternativ.


  Vilka bolag flyger till El Paso?

  Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till El Paso
  • Vilka bolag flyger till El Paso?

   För flygresor till El Paso från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: British Airways, Iberia, United Airlines eller Lufthansa. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.


  Flygplatser nära El Paso

  Nedan hittar du alla flygplatser i El Paso tillsammans med avståndet från stadens centrum

  Hur kommer man till centrala El Paso från El Paso International Airport?

  Det finns många sätt som du kan ta dig från El Paso International Airport till centrala El Paso på. Sun Metro kör två busslinjer som går mellan flygplatsen och El Pasos centrum, detta i form av linje 33 och linje 50. Det finns också flygbussar som går mellan flygplatsen, El Paso och andra delar av närområdet. Självklart kan du också välja att åka taxi om du så önskar. Du finner taxibilarna direkt utanför bagageuthämtningsplatsen, och de finns tillgängliga dygnet runt. Det går också att hyra bil på flygplatsen. Det finns flera olika biluthyrningsföretag som har kontor där.


  Visumkrav för att besöka El Paso

  Vilka pass- eller visumkrav finns det när du besöker El Paso?

  Sverige är ett av de länder som är med i USA:s Visa Waiver-program. Det innebär att svenska medborgare kan resa till USA på semester eller affärsresa och stanna i upp till 90 dagar utan att behöva något visum. I stället behöver du som svensk ansöka om ett så kallat ESTA- inresetillstånd. Ska du stanna i USA i mer än 90 dagar behöver du ansöka om ett visum. Vilket visum du behöver ansöka om beror på vad det är du tänkt göra under din vistelse i landet. Du behöver självklart också ett giltigt pass.


  Börja planera din resa till El Paso


  De bästa sakerna att se och göra i El Paso

  Vad kan man se och göra i El Paso?

  Det finns gott om saker att se och göra i El Paso. En av dessa är stadens Wyler Aerial Tramway. Det är en gondol som tar dig till toppen av Rangers Peak. Härifrån har du sedan utsikt över två länder och tre stater. Även Hueco Tanks State Park är värd ett besök om du befinner dig i El Paso med omnejd. Denna nationalpark täcker 860 tunnland mark som bland annat inkluderar ett interaktivt ranchhus samt massor av platser att se parkens djurliv på. Gillar du att besöka museer? Då kan det vara värt att besöka El Paso Museum of Art. Här finner du ett stort utbud av vacker och unik konst, och museet lockar till sig ungefär 100 000 besökare per år. Vi kan också rekommendera ett besök till Plaza Theatre. Detta är ett av stadens mest välkända landmärken. Här kan du bland mycket annat se allt från musikaler till konserter och uppträdanden av soloartister.