Hitta billiga flyg till Uleåborg från 1 724 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Uleåborg

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Uleåborg

Bästa priset för tur- och returresa

1 724 kr

Snabbast flygtid

3t 40m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Uleåborg från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 724 kr (Stockholm Arlanda till Uleåborg).
Det snabbaste flyget till Uleåborg från Sverige tar 3t 40m (Stockholm-Bromma till Uleåborg).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Uleåborg, inklusive Lufthansa och Finnair.

Trender för flygresor till Uleåborg

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Uleåborg och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Uleåborg?

Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Uleåborg. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 850 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Uleåborg i november är januari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Uleåborg under januari ligger i genomsnitt på 1 860 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Uleåborg?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Uleåborg från Sverige en torsdag. momondo-användare har hittat biljetter för torsdagsavgångar för så lite som 2 103 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Flyg från Sverige till Uleåborg en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 2 494 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Uleåborg?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Uleåborg på morgonen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Uleåborg på morgonen för så lite som 2 226 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 3 110 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Uleåborg?

I genomsnitt tar det 3t 25m att flyga från Sverige till Uleåborg om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Uleåborg (den mest populära flygplatsen i Uleåborg). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Uleåborg ligger flygtiden på omkring .

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Uleåborg?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Uleåborg är att boka 55 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 308 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Uleåborg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Uleåborg från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Uleåborg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Uleåborg

Stockholm (STO) till Uleåborg (OUL)

Vanligtvis är flyg till Uleåborg från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Uleåborg, vilket i genomsnitt kostar 2 308 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ULEÅBORG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari33% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Uleåborg kostar i genomsnitt bara 1 892 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ULEÅBORG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj162% dyrareDet kostar omkring 7 357 kr för flyg till Uleåborg från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ULEÅBORG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember409% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Uleåborg från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Uleåborg

Hur lång tid tar det att flyga till Uleåborg?

Att flyga till Uleåborg, Finland från Sverige tar mellan tre och nio timmar. Restiden varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du reser från och vilka mellanlandningar du behöver göra under resans gång. Du hittar bland annat flygerbjudanden till Uleåborg från Stockholms Arlanda flygplats utanför Stockholm. Från Arlanda tar det mellan knappt tre och sju timmar till Uleåborg beroende på hur lång mellanlandningen är som du behöver göra. Du hittar bland annat flygningar med Norwegian till Uleåborg, du kan även flyga mellan Arlanda och Uleåborg med Finnair. Från Göteborg Landvetter flygplats kan du flyga till Uleåborg på drygt sju timmar. Denna rutt tar längre tid då du behöver göra två mellanlandningar under resan och du kan flyga med air Baltic och Finnair från Göteborg till Uleåborg. Från Malmö Sturup flygplats kan du hitta flygningar till Uleåborg på ungefär nio timmar och du flyger då bland annat med SAS och Finnair. Från Malmö kan du även ta Öresundståget till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn. Resan tar ungefär 20 minuter, och från Kastrup kan du sedan flyga till Uleåborg på ungefär sex timmar med Finnair.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Uleåborg?

Du hittar inte några direktflyg till Uleåborg från någon av de svenska flygplatserna, utan du behöver mellanlanda under resan. Du mellanlandar ofta i Helsingfors varifrån du hittar direktflyg till Uleåborg med Norwegian och Finnair. Från Stockholm Arlanda flygplats kan du flyga med Norwegian och Finnair till Helsingfors och sedan vidare med direktflyg. När du reser från Göteborg Landvetter flygplats kan du flyga med air Baltic till Helsingfors via ett stopp i Riga. Från Helsingfors kan du sedan resa vidare till Uleåborg med Finnair. När du reser från Malmö Sturup flygplats får du göra ett extra stopp då du först behöver resa till Arlanda flygplats i Stockholm. Från Arlanda kan du sedan resa vidare till Uleåborg med rutterna som går från Stockholm. Du kan även hitta flygningar från närliggande Kastrup flygplats varifrån bland annat Norwegian och Finnair har flyg till Helsingfors.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Uleåborg?

De som flyger till Uleåborg kan potentiellt hitta bättre priser för Giepma Kemi Tornio flygplats(94 km från stadskärnan i Uleåborg) eller Kajana flygplats(133 km från stadskärnan i Uleåborg) beroende på månad och avgångsflygplats.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Uleåborg flygplats?

Priserna för flyg till Uleåborg flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Uleåborg flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Uleåborg flygplats är 1 från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Uleåborg flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Uleåborg flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Uleåborg flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Uleåborg flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Uleåborg flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Uleåborg

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Uleåborg
Finnair
26 jan.
ARN16:50Stockholm Arlanda
3t 50m
1 stopp
OUL21:40Uleåborg
29 jan.
OUL17:35Uleåborg
3t 45m
1 stopp
ARN20:20Stockholm Arlanda
1 724 kr
Hitta liknande
Finnair
20 dec.
ARN16:50Stockholm Arlanda
3t 50m
1 stopp
OUL21:40Uleåborg
3 jan.
OUL07:35Uleåborg
3t 50m
1 stopp
ARN10:25Stockholm Arlanda
1 975 kr
Hitta liknande
Finnair
26 jan.
BMA20:25Stockholm-Bromma
3t 40m
1 stopp
OUL01:05Uleåborg
29 jan.
OUL17:35Uleåborg
3t 25m
1 stopp
BMA20:00Stockholm-Bromma
2 226 kr
Hitta liknande
Finnair
20 dec.
BMA07:50Stockholm-Bromma
6t 10m
1 stopp
OUL15:00Uleåborg
3 jan.
OUL17:35Uleåborg
3t 25m
1 stopp
BMA20:00Stockholm-Bromma
2 581 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 jan.
ARN20:30Stockholm Arlanda
15t 25m
2 stopp
OUL12:55Uleåborg
29 jan.
OUL18:50Uleåborg
22t 20m
1 stopp
ARN16:10Stockholm Arlanda
4 462 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
20 dec.
ARN06:10Stockholm Arlanda
13t 50m
2 stopp
OUL21:00Uleåborg
3 jan.
OUL22:20Uleåborg
10t 25m
1 stopp
ARN07:45Stockholm Arlanda
7 002 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Uleåborg

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Uleåborg, visa några av våra erbjudanden nedan av Finnair
Finnair
ARNStockholm Arlanda
3t 25m
OULUleåborg

Visumkrav för att besöka Uleåborg

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Uleåborg?

När du reser inom Norden gäller passfrihet. Du behöver därför inte ditt pass när du besöker Uleåborg utan det räcker med körkort eller legitimation.


De bästa sakerna att se och göra i Uleåborg

Vad kan du se och göra i Uleåborg?

I Uleåborg hittar du en av landets livligaste marknadsplatser på det centrala toget Kauppatori. Förutom regelbundna marknader hittar du flera restauranger, barer och affärer som säljer konsthantverk runt om torget. Du hittar även en skulptur av konstnären Kaarlo Mikkonen. För att lära dig mer om stadens historia kan du besöka utomhusmuseet Turkansaaren Ulkomuseo. Här finns välbevarade traditionella träbyggnader och stugor samt en kyrka från 1600-talet, och du kan lära dig om hur livet såg ut förr i tiden. För att få en paus från staden kan du besöka parken Hupisaaret Park som ligger precis norr om stadskärnan. Här hittar du trevliga cykelvägar såväl som växthus och caféer.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Uleåborg?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Uleåborg.

Kan jag hitta flyg till Uleåborg ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Uleåborg ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Uleåborg?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Uleåborg.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Uleåborg ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Uleåborg. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Uleåborg

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.