Hitta billiga flyg till Uleåborg

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Uleåborg

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Uleåborg

Bästa priset för enkelresa

791 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 708 kr

Snabbast flygtid

3t 55m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Uleåborg från Sverige under de senaste 72 timmarna är 791 kr (Stockholm Arlanda till Uleåborg).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Uleåborg från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 708 kr (Stockholm Arlanda till Uleåborg).
Det snabbaste flyget till Uleåborg från Sverige tar 3t 55m (Stockholm Arlanda till Uleåborg).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Uleåborg, inklusive Air France, Turkish Airlines och Finnair.

Trender för flygresor till Uleåborg

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Uleåborg och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Uleåborg?

Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Uleåborg. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 812 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Uleåborg i mars är maj ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Uleåborg under maj ligger i genomsnitt på 1 822 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Uleåborg?

Det bästa priset som hittats på momondo till Uleåborg var 1 252 kr/per person från Stockholm, vilket är 55 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Uleåborg. För att hitta det billigaste priset till Uleåborg från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Uleåborg?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Uleåborg från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 1 863 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Flyg från Sverige till Uleåborg en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 2 701 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Uleåborg?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Uleåborg på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Uleåborg på kvällen för så lite som 2 085 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 2 300 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Uleåborg?

I genomsnitt tar det 3t 05m att flyga från Sverige till Uleåborg om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Uleåborg (den mest populära flygplatsen i Uleåborg). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Uleåborg ligger flygtiden på omkring .

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Uleåborg?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Uleåborg är att boka 60 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 207 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Uleåborg

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Uleåborg från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Uleåborg

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Uleåborg

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Uleåborg (OUL)

Vanligtvis är flyg till Uleåborg från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Uleåborg, vilket i genomsnitt kostar 2 198 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ULEÅBORG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Uleåborg kostar i genomsnitt bara 1 728 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ULEÅBORG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember23% dyrareDet kostar omkring 2 707 kr för flyg till Uleåborg från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ULEÅBORG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember362% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Uleåborg från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Uleåborg

Att flyga till Uleåborg, Finland från Sverige tar mellan tre och nio timmar. Restiden varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du reser från och vilka mellanlandningar du behöver göra under resans gång. Du hittar bland annat flygerbjudanden till Uleåborg från Stockholms Arlanda flygplats utanför Stockholm. Från Arlanda tar det mellan knappt tre och sju timmar till Uleåborg beroende på hur lång mellanlandningen är som du behöver göra. Du hittar bland annat flygningar med Norwegian till Uleåborg, du kan även flyga mellan Arlanda och Uleåborg med Finnair. Från Göteborg Landvetter flygplats kan du flyga till Uleåborg på drygt sju timmar. Denna rutt tar längre tid då du behöver göra två mellanlandningar under resan och du kan flyga med air Baltic och Finnair från Göteborg till Uleåborg. Från Malmö Sturup flygplats kan du hitta flygningar till Uleåborg på ungefär nio timmar och du flyger då bland annat med SAS och Finnair. Från Malmö kan du även ta Öresundståget till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn. Resan tar ungefär 20 minuter, och från Kastrup kan du sedan flyga till Uleåborg på ungefär sex timmar med Finnair.

Du hittar inte några direktflyg till Uleåborg från någon av de svenska flygplatserna, utan du behöver mellanlanda under resan. Du mellanlandar ofta i Helsingfors varifrån du hittar direktflyg till Uleåborg med Norwegian och Finnair. Från Stockholm Arlanda flygplats kan du flyga med Norwegian och Finnair till Helsingfors och sedan vidare med direktflyg. När du reser från Göteborg Landvetter flygplats kan du flyga med air Baltic till Helsingfors via ett stopp i Riga. Från Helsingfors kan du sedan resa vidare till Uleåborg med Finnair. När du reser från Malmö Sturup flygplats får du göra ett extra stopp då du först behöver resa till Arlanda flygplats i Stockholm. Från Arlanda kan du sedan resa vidare till Uleåborg med rutterna som går från Stockholm. Du kan även hitta flygningar från närliggande Kastrup flygplats varifrån bland annat Norwegian och Finnair har flyg till Helsingfors.

De som flyger till Uleåborg kan potentiellt hitta bättre priser för Giepma Kemi Tornio flygplats(94 km från stadskärnan i Uleåborg) eller Kajana flygplats(133 km från stadskärnan i Uleåborg) beroende på månad och avgångsflygplats.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Uleåborg Giepma Kemi Tornio flygplats med ett genomsnittspris på 2 637 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Uleåborg

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Uleåborg
Finnair
16 mars
ARN02:30Stockholm Arlanda
3t 25m
1 stopp
OUL05:55Uleåborg
20 mars
OUL05:15Uleåborg
4t 15m
1 stopp
ARN09:30Stockholm Arlanda
1 708 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
16 mars
ARN14:00Stockholm Arlanda
26t 45m
2 stopp
OUL16:45Uleåborg
20 mars
OUL15:30Uleåborg
5t 25m
1 stopp
ARN20:55Stockholm Arlanda
6 715 kr
Hitta liknande
Air France
16 mars
ARN08:50Stockholm Arlanda
17t 05m
2 stopp
OUL01:55Uleåborg
20 mars
OUL18:25Uleåborg
14t 35m
2 stopp
ARN09:00Stockholm Arlanda
6 736 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Uleåborg

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Uleåborg, visa några av våra erbjudanden nedan av Finnair
Finnair
21 feb.
ARN11:50Stockholm Arlanda
3t 55m
1 stopp
OUL15:45Uleåborg
Flera flygbolag
21 feb.
ARN16:15Stockholm Arlanda
15t 30m
2 stopp
OUL07:45Uleåborg
1 635 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
21 feb.
ARN17:35Stockholm Arlanda
14t 10m
3 stopp
OUL07:45Uleåborg
2 332 kr
Hitta liknande

Andra kabinklasser för flyg till Uleåborg

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Uleåborg

Vilka bolag flyger till Uleåborg?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Uleåborg

Vilka bolag flyger till Uleåborg?

När det gäller flyg från Sverige till Uleåborg bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Finnair, Scandinavian Airlines, Norwegian Air International och Norwegian. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med Finnair till Uleåborg

Finnair är ett populärt val för användare som reser till Uleåborg. De flyger 44 flyg i veckan till Uleåborg, oftast från Helsingfors Helsinki-Vantaa. Biljettpriserna för Finnair beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 1 698 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 328 omdömen har momondos användare betygsatt Finnair med ett genomsnittligt betyg på 7,7/10.


Flygplatser nära Uleåborg

Nedan hittar du alla flygplatser i Uleåborg tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Uleåborg centrum från flygplatsen?

När du flyger till Uleåborg landar du på Oulu Airport, Uleåborg som ligger nordväst om stadens centrum. För att ta dig in till centrala Uleåborg kan du ta antingen buss eller bil. Från flygplatsens busstation kan du ta buss 9K till stationen Lentokentän. Från Lentokentän byter du sedan till buss 50 till den centrala stationen Ylikylä, och bussresan tar ungefär 40 minuter. Utanför flygplatsen hittar du även taxibilar. Du kan även hämta upp hyrbilar på flygplatsen om du hyrt bil för din vistelse i Uleåborg. Med taxi eller bil tar resan till centrum drygt en kvart, om du kör själv från flygplatsen till centrala Uleåborg följer du väg 816 söderut från flygplatsen.


Populära flygresor till Uleåborg

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Uleåborg som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Uleåborg
Snabbaste flygtid3t 05m
Billigaste pris1 687 kr

Visumkrav för att besöka Uleåborg

När du reser inom Norden gäller passfrihet. Du behöver därför inte ditt pass när du besöker Uleåborg utan det räcker med körkort eller legitimation.


Börja planera din resa till Uleåborg


De bästa sakerna att se och göra i Uleåborg

I Uleåborg hittar du en av landets livligaste marknadsplatser på det centrala toget Kauppatori. Förutom regelbundna marknader hittar du flera restauranger, barer och affärer som säljer konsthantverk runt om torget. Du hittar även en skulptur av konstnären Kaarlo Mikkonen. För att lära dig mer om stadens historia kan du besöka utomhusmuseet Turkansaaren Ulkomuseo. Här finns välbevarade traditionella träbyggnader och stugor samt en kyrka från 1600-talet, och du kan lära dig om hur livet såg ut förr i tiden. För att få en paus från staden kan du besöka parken Hupisaaret Park som ligger precis norr om stadskärnan. Här hittar du trevliga cykelvägar såväl som växthus och caféer.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Uleåborg.

Du kan hitta flyg till Uleåborg ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Uleåborg.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Uleåborg. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.