Flyg Mellanamerika Panama Panama City

Flyg till Panama City

tis 18/2
tis 25/2
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Panama City

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Panama City från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Panama City?

Flyg till Panama City mellan februari och maj eller mellan oktober och december för att få så bra väder som möjligt när du är i landet. Temperaturerna i staden varierar mycket under året men under vår och höst kan du räkna med mellan 20-25 °C. Under sommaren, som är stadens högsäsong då många bokar flygresor till Panama City, stiger gradtalen till upp över 30 °C. Sommaren är också mer fuktigt och ser mer regn än resten av året. Våren och hösten är de torraste säsongerna, under vintermånaderna sjunker temperaturerna ner mot 10 °C.

När är det billigast att boka flyg till Panama City?

Billiga flyg till Panama City hittar du mellan december och februari när det är som kallast i staden och färre besökare väljer att boka flyg. Även under våren, när temperaturerna är behagliga, går det att hitta lägre priser på både flygstolar och hotell. Flygbiljetter till Panama City är som dyrast under sommaren. Panama City-flyg kan du söka efter via momondo, där kan du jämföra priser för att se vilken del av året det finns billiga flygbiljetter till Panama City.


Hitta billiga flygbiljetter till Panama City

Se de bästa erbjudandena på flyg till Panama City som hittats av användarna
Snabbast
Billigast
Lufthansa
Lufthansa
02 juli
18:35
ARN
Stockholm Arlanda flygplats
31t 05m
1 Stopp
PTY
18:40
+1
Panama City Tocumen Intl flygplats
Lufthansa
16 juli
04:09
PTY
Panama City Tocumen Intl flygplats
29t 46m
2 Stopp
ARN
16:55
+1
Stockholm Arlanda flygplats
14 534 kr
Lufthansa
Lufthansa
02 juli
18:35
ARN
Stockholm Arlanda flygplats
31t 05m
1 Stopp
PTY
18:40
+1
Panama City Tocumen Intl flygplats
Lufthansa
16 juli
04:09
PTY
Panama City Tocumen Intl flygplats
29t 46m
2 Stopp
ARN
16:55
+1
Stockholm Arlanda flygplats
14 534 kr

Vilka flygbolag flyger till Panama City?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Panama City

Det går inte några direktflyg från Sverige till Panama så flyg till Panama City behöver mellanlanda under resan. Flyg bland annat med KLM eller Air France som mellanlandar i Amsterdam och Paris för en restid på cirka 15 timmar. Om du vill resa till Panama City billigt kan du räkna med att resan tar upp emot 18 timmar då du får göra längre mellanlandningar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Panama City till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Panama City plus avståndet till centrum

Flyg till Panama City landar på Tocumen International Airport. Flygplatsen är belägen ungefär 20 km från stadens centrum. För att resa in till centrum billigt kan du ta bussen Pineapple Shuttle som går tre gånger per dag och kostar 9 PAB (85 SEK). Bussen går till flera av de centralt belägna vandrarhemmen i staden men du behöver inte bo på dessa för att ta bussen. Om du endast har ett litet handbagage och är villig att promenera en bit från flygplatsbyggnaden kan du även ta en lokalbuss in till centrum för endast 1,25 PAB (12 SEK). Det snabbaste sättet att resa in till city är dock att ta taxi. Detta kostar ungefär 30 USD/PAB (286 SEK). Om du istället använder Uber för att ta dig från flygplatsen kan du få ett pris på runt 12 PAB (114 SEK) beroende på om du reser under rusningstid eller inte. Resan in till Panama City tar ungefär 25 min. Både USD och PAB är godkända valutor i Panama och du kan således betala med båda.


Populära flygresor till Panama City

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Panama City som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Panama City
Snabbaste flygtid
25t 36m
Billigast pris
7 291 kr
Flyg från Göteborg till Panama City
Snabbaste flygtid
49t 44m
Billigast pris
9 107 kr

Hur tar man sig runt i Panama City?

Panama Citys kollektivtrafik består av tunnelbana och buss. Dessa system är sammankopplade så du kan använda samma biljett på båda färdmedlen. En enkelbiljett kostar mellan 0,35-1,35 PAB (3-12 SEK) beroende på hur långt du reser. Bussarna och tunnelbanan är kontantfria så du behöver köpa ett Rapi-Pass-kort som du laddar på med resor. Stadens tunnelbana har tre lättnavigerade linjer. Att ta taxi i Panama City är inte helt lätt. Många taxibilar kör endast i vissa delar av staden och kan därför neka att ta dig till din destination. Taxibilarna har inte någon taxameter men det finns bestämda priser för olika zoner. Trots detta är det viktigt att du bestämmer priset med föraren innan du startar resan. Ett enklare alternativ är att beställa en Uber.


Kan man resa till Panama City utan pass eller visum?

Du behöver inte ansöka om visering för resor till Panama City. Som svensk medborgare kan du stanna i landet i upp till 90 dagar utan visum. Viktigt är dock att ditt pass är giltigt i sex månader och att du kan visa upp en returbiljett när du reser in i landet.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Panama City


Tips och råd om Panama City

Vad ska man se i Panama City?

Missa inte stadens största sevärdhet som är ruinerna av gamla Panama City.

Aktiviteter och upplevelser med barn

De interaktiva och färggranna utställningarna på BioMuseo är roliga för både barn och vuxna.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det är viktigt att du har en bra reseförsäkring när du reser till Panama City för att säkert vara skyddad vid eventuella sjukvårdskostnader.

Kan man dricka kranvattnet?

Drick endast kranvatten om du först har kokat det, alternativt köp vatten på flaska.

Ska man lämna dricks?

Det är normalt att lämna mellan 10-15 % i dricks på hotell och restaurang. Dock behöver du inte lämna dricks för taxiresor.

Var ska man shoppa?

För exklusiva designermärken ska du shoppa i köpcentret Multiplaza medan du hitta större kedjor i Multicentro. (Priser kontrollerade 29/05/2019).


Hitta billiga flyg till andra städer i Panama

Panama har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?
*Flygpriser till Panama City baseras på priser för ekonomibiljetter som momondo-användare hittat de senaste 72 timmarna. Dessa priser är inte alltid tillgängliga längre.
Flyg Mellanamerika Panama Panama City