Flyg till Panama City, Panamá

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 11/7
mån 18/7

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Panama City, Panamá

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Panama City, Panamá

Bästa priset för enkelresa

5 285 kr

Bästa priset för tur- och returresa

10 393 kr

Snabbast flygtid

17t 40m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Panama City från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 285 kr (Stockholm Arlanda till Panama City Tocumen Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Panama City från Sverige under de senaste 72 timmarna är 10 393 kr (Stockholm Arlanda till Panama City Tocumen Intl).
Det snabbaste flyget till Panama City från Sverige tar 17t 40m (Stockholm Arlanda till Panama City Tocumen Intl).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Panama City, inklusive American Airlines, United Airlines och Lufthansa.

Billigaste flygen till flygplatser i Panama City, Panamá

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Panama City, Panamá från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Panama City, Panamá

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Panama City

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Panama City, Panamá (PTY)

Vanligtvis är flyg till Panama City från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Panama City Tocumen Intl, vilket i genomsnitt kostar 10 272 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PANAMA CITY, PANAMÁ TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari23% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Panama City, Panamá kostar i genomsnitt bara 7 865 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PANAMA CITY, PANAMÁ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti33% dyrareDet kostar omkring 13 672 kr för flyg till Panama City, Panamá från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PANAMA CITY, PANAMÁ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober457% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Panama City, Panamá från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Panama City, Panamá?

Billiga flyg till Panama City hittar du mellan december och februari när det är som kallast i staden och färre besökare väljer att boka flyg. Även under våren, när temperaturerna är behagliga, går det att hitta lägre priser på både flygstolar och hotell. Flygbiljetter till Panama City är som dyrast under sommaren. Panama City-flyg kan du söka efter via momondo, där kan du jämföra priser för att se vilken del av året det finns billiga flygbiljetter till Panama City.

1 080 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Panama City, Panamá på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Miami och är 81 % billigare än de flesta andra flyg till Panama City, Panamá. För att hitta det billigaste priset till Panama City, Panamá från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Den billigaste månaden att flyga till Panama City, Panamá från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 8 795 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Panama City, Panamá från Sverige för februari. Flyg till Panama City, Panamá i februari är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 8 847 kr.

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Panama City, Panamá är att boka 32 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 10 576 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Panama City, Panamá från Sverige för så lite som 10 393 kr på momondo.

Enligt våra data är torsdag den billigaste veckodagen att flyga till Panama City, Panamá från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en torsdag var 8 651 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 11 765 kr från Sverige till Panama City, Panamá.

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Panama City, Panamá oftast är de som avgår på morgonen. Våra användare har hittat flyg till Panama City, Panamá med avgång på morgonen för så lite som 9 659 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på kvällen till Panama City, Panamá, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 10 885 kr per biljett.

De som flyger till Panama City, Panamá kan potentiellt hitta bättre priser för Panama City Panamá Pacifico flygplats(11 km från stadskärnan i Panama City, Panamá), Panama City Tocumen Intl flygplats(18 km från stadskärnan i Panama City, Panamá), Contadora flygplats(67 km från stadskärnan i Panama City, Panamá), Isla San Jose San Jose Island flygplats(94 km från stadskärnan i Panama City, Panamá) eller Río Hato Scarlett Martinez Intl flygplats(95 km från stadskärnan i Panama City, Panamá) beroende på månad och avgångsflygplats.

Med ett genomsnittspris på 5 753 kr per person, är Panama City Marcos A. Gelabert Intl flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Panama City, Panamá. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.Hitta billiga flygbiljetter till Panama City, Panamá

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Panama City, Panamá

Vilka bolag flyger till Panama City, Panamá?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Panama City, Panamá

Vilka bolag flyger till Panama City, Panamá?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Panama City, Panamá från Sverige, men det mest populära bland våra användare är KLM, Lufthansa, Air France och Aeromexico. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Panama City, Panamá på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med KLM till Panama City, Panamá

Det avgår 19 flyg med KLM till Panama City, Panamá under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Guatemala City La Aurora och det bästa biljettpriset med KLM som hittats på momondo är 7 285 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Panama City, Panamá). KLM har ett betyg på 7,7 från 133 användaromdömen på momondo.

Flyg med Air France till Panama City, Panamá

Priser för flyg med Air France till Panama City, Panamá kan börja på så lite som 7 774 kr (tur och retur, från Stockholm Arlanda, hittat under de senaste 72 timmarna). Bland de 10 flyg som Air France trafikerar till Panama City, Panamá under en vanlig vecka, kan priserna variera avsevärt. Det populäraste flyget med Air France till Panama City, Panamá kostar från San José Juan Santamarías internationella. Air France har fått betyget 7,7/10 av användare på momondo med 170 omdömen.


Flygplatser nära Panama City, Panamá

Nedan hittar du alla flygplatser i Panama City, Panamá tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Panama City landar på Tocumen International Airport. Flygplatsen är belägen ungefär 20 km från stadens centrum. För att resa in till centrum billigt kan du ta bussen Pineapple Shuttle som går tre gånger per dag och kostar 9 PAB (85 SEK). Bussen går till flera av de centralt belägna vandrarhemmen i staden men du behöver inte bo på dessa för att ta bussen. Om du endast har ett litet handbagage och är villig att promenera en bit från flygplatsbyggnaden kan du även ta en lokalbuss in till centrum för endast 1,25 PAB (12 SEK). Det snabbaste sättet att resa in till city är dock att ta taxi. Detta kostar ungefär 30 USD/PAB (286 SEK). Om du istället använder Uber för att ta dig från flygplatsen kan du få ett pris på runt 12 PAB (114 SEK) beroende på om du reser under rusningstid eller inte. Resan in till Panama City tar ungefär 25 min. Både USD och PAB är godkända valutor i Panama och du kan således betala med båda.


Populära flygresor till Panama City, Panamá

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Panama City, Panamá som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Panama City, Panamá
Snabbast flygtid25t 51m
Billigaste pris8 210 kr
Flyg från Göteborg till Panama City, Panamá
Snabbast flygtid28t 55m
Billigaste pris8 826 kr

Så tar du dig runt i Panama City, Panamá

Panama Citys kollektivtrafik består av tunnelbana och buss. Dessa system är sammankopplade så du kan använda samma biljett på båda färdmedlen. En enkelbiljett kostar mellan 0,35-1,35 PAB (3-12 SEK) beroende på hur långt du reser. Bussarna och tunnelbanan är kontantfria så du behöver köpa ett Rapi-Pass-kort som du laddar på med resor. Stadens tunnelbana har tre lättnavigerade linjer. Att ta taxi i Panama City är inte helt lätt. Många taxibilar kör endast i vissa delar av staden och kan därför neka att ta dig till din destination. Taxibilarna har inte någon taxameter men det finns bestämda priser för olika zoner. Trots detta är det viktigt att du bestämmer priset med föraren innan du startar resan. Ett enklare alternativ är att beställa en Uber.


Visumkrav för att besöka Panama City, Panamá

Du behöver inte ansöka om visering för resor till Panama City. Som svensk medborgare kan du stanna i landet i upp till 90 dagar utan visum. Viktigt är dock att ditt pass är giltigt i sex månader och att du kan visa upp en returbiljett när du reser in i landet.


Börja planera din resa till Panama City, Panamá


De bästa sakerna att se och göra i Panama City, Panamá

Missa inte stadens största sevärdhet som är ruinerna av gamla Panama City.

Det är viktigt att du har en bra reseförsäkring när du reser till Panama City för att säkert vara skyddad vid eventuella sjukvårdskostnader.

Drick endast kranvatten om du först har kokat det, alternativt köp vatten på flaska.

Det är normalt att lämna mellan 10-15 % i dricks på hotell och restaurang. Dock behöver du inte lämna dricks för taxiresor.

För exklusiva designermärken ska du shoppa i köpcentret Multiplaza medan du hitta större kedjor i Multicentro.


Hitta billiga flyg till andra städer i Panama

Panama har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Panama City. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Alla flyg till Panama City ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Panama City genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Panama City och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.