Flyg till Bocas del Toro

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 11/7
mån 18/7

När är den bästa tiden att flyga till Bocas del Toro?

Från Stockholm Arlanda tar det ungefär mellan 22 och 30 timmar att anlända till flygplatsen Bocas del Toro Isla Colón José E. Hall International Airport, med ett flertal mellanlandningar. I dagsläget finns det tyvärr inga flygningar mellan Göteborg Landvetter till Bocas del Toro. Det finns inte heller flyg att hitta mellan Malmö Sturup flygplats och Bocas del Toro. Ett alternativ är att flyga till Stockholm Arlanda först eller till en annan europeisk storstad och sedan ta sig vidare, men då får man räkna med en ännu längre resa.

För närvarande finns tyvärr inga direktflyg från Sverige till Bocas Del Toro, Panama. Du måste alltid mellanlanda på vägen, minst två gånger men ofta tre eller fyra gånger. Det är möjligt att hitta flygerbjudanden från Stockholm Arlanda med mellanlandningar men det är svårare att hitta från Malmö Sturup eller Göteborg Landvetter. För dig som bor i Skåne kan det vara ett alternativ att åka över Öresundsbron till Danmark med bil, buss eller tåg och sedan flyga från Köpenhamn Kastrup vilket kan både bli billigare och ta kortare tid. För dig som bor i Göteborg kan det vara ett alternativ att resa till Stockholm eller en annan europeisk stad och ta dig vidare därifrån. Sverige saknar bra förbindelser med Centralamerika och de flesta destinationer kräver nästan alltid först ett stopp i en annan europeisk storstad.

Användare som bokade resor till Bocas del Toro från Panama City, Panamá hittade flyg som var 81 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Bocas del Toro. För att hitta det billigaste priset till Bocas del Toro från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

De som flyger till Bocas del Toro kan potentiellt hitta bättre priser för Changuinola flygplats(33 km från stadskärnan i Bocas del Toro) eller David Enrique Malek flygplats(108 km från stadskärnan i Bocas del Toro) beroende på månad och avgångsflygplats.

Bocas Del Toro flygplats har ett genomsnittspris på 9 071 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Bocas del Toro. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Hitta billiga flygbiljetter till Bocas del Toro

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Bocas del Toro
0

Flygplatser nära Bocas del Toro

Nedan hittar du alla flygplatser i Bocas del Toro tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Bocas del Toros flygplats till centrum?

Bocas del Toro är en liten ö och flygplatsen ligger därför mer eller mindre i staden Bocas centrum. Det går snabbt att promenera till centrum och är ett bra alternativ om man inte reser med mycket bagage. Taxi är ett ännu snabbare alternativ, framförallt om man reser med mycket bagage eller är trött efter en lång resa. Det tar bara några minuter att anlända till Boca del Toros centrum med taxi. Det är billigt att resa med taxi i Bocas del Toro och bilarna är lätta att känna igen med de universella gula färgerna. Anländer du nattetid brukar taxi kosta lite mer.


Visumkrav för att besöka Bocas del Toro

Bocas del Toro ligger i Panama och för att resa dit behöver du ett giltigt pass med minst sex månaders kvarvarande giltighetstid. Du behöver dessutom en biljett tillbaka eller biljett för vidare färd. Som turist och svensk medborgare får du stanna i Bocas del Toro utan visum i upp till 180 dagar.


Börja planera din resa till Bocas del Toro


De bästa sakerna att se och göra i Bocas del Toro

Bocas Del Toro är känt för sina vita stränder och en som ofta toppar listan är Starfish beach. Denna strand fick sitt namn efter sjöstjärnorna som finns där och du har goda möjligheter att se dem när du tar en simtur. En annan populär strand är Red frog beach som till skillnad från sjöstjärnor fick sitt namn efter röda grodor som finns i området. För den som gillar att snorkla finns det korallrev att åka ut till med båt. Vill du ta en dagstur är det enkelt att ta sig ut till andra mindre öar med båttaxi. Bocas del Toro har ett rikt djurliv och det är inte ovanligt att se delfiner. Du hittar dem i Bahia de los Delfines, delfinviken. Här finns de året runt men du har stora chanser att se dem i juni och juli när vattnet är lugnt. Du har även möjlighet att se delfiner på andra ställen om du tar en båttur. Ett besök på ön är inte heller komplett utan att besöka staden Bocas. Bocas med sina färgglada hus ligger precis vid flygplatsen och är centrum för öns uteliv.


Hitta billiga flyg till andra städer i Panama

Panama har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Bocas del Toro ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Bocas del Toro ​​för just dig.

Du kan hitta flyg till Bocas del Toro ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Bocas del Toro låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Bocas del Toro. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.