Flyg till La Coruña

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
La Coruña (LCG)
tors 17/6
tors 24/6
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till La Coruña. Nuvarande restriktioner för La Coruña baseras på reserestriktioner för Spanien.
Visa nuvarande reserestriktioner för Spanien

Billigaste flygen till flygplatser i La Coruña

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i La Coruña från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Santiago de Compostela

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL La Coruña

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Santiago de Compostela (SCQ)

Vanligtvis är flyg till La Coruña från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Santiago de Compostela, vilket i genomsnitt kostar 2 532 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LA CORUÑA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari17% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till La Coruña kostar i genomsnitt bara 2 139 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LA CORUÑA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril55% dyrareDet kostar omkring 3 962 kr för flyg till La Coruña från Stockholm Arlanda flygplats i april
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LA CORUÑA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember560% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till La Coruña från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till La Coruña?

Vilket är det absolut billigaste flyget till La Coruña?

Användare som bokade resor till La Coruña från Madrid hittade flyg som var 86 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till La Coruña. För att hitta det billigaste priset till La Coruña från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till La Coruña?

Om du inte har möjlighet att flyga till La Coruña i oktober är mars ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till La Coruña under mars ligger i genomsnitt på 2 172 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till La Coruña?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till La Coruña är en torsdag. Resenärer som väljer att resa till La Coruña på en torsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 2 367 kr. Flyg från Sverige till La Coruña en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 4 968 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av La Coruña?

Santiago de Compostela flygplats eller Vigo flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till La Coruña.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till La Coruña?

Med ett genomsnittspris på 2 438 kr per person, är Vigo flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till La Coruña. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för La Coruña?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Spanien resor till La Coruña. Inreserestriktioner

Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från de flesta EU- och Schengenområdena. Inträde är dock fortfarande begränsat för resenärer som kommer från andra områden, med undantag för spanska medborgare och invånare, och de som åtföljer närstående familjemedlemmar. Spanien tillåter inte inresa för resenärer som har varit i Storbritannien, Brasilien och Sydafrika, innan den 16 mars som tidigast, med undantag för spanska medborgare och medborgare från Andorra. Från och med 22 juli får inte längre resenärer som anländer från Serbien resa in i Spanien. För resenärer som anländer utanför EU får endast följande kategorier av resenärer vistas i EU:s territorium: associerade stater i Schengenavtalet, Andorra, Monaco, Vatikanen eller San Marino. •Innehavare av en visering för längre tid som utfärdats av ett Schengenmedlemsland i en associerad stat som är medlem i Schengenområdet och som ska resa till detta land. •Hälso- och sjukvårdspersonal som kommer till Spanien för att arbeta. •Varor och transportpersonal i utövandet av sina uppgifter. •Diplomater, konsulära, internationella tjänstemän, militär personal, räddningstjänst och medlemmar av humanitära organisationer i utövandet av sina uppgifter. •Studerande som studerar i en av EU:s/Schengens medlemsstater och som har lämpligt visum eller motsvarande tillstånd och sjukförsäkring får resa in i landet 15 dagar före studiernas början. •Högkvalificerade arbetstagare, inklusive deltagare i idrottsevenemang på hög nivå som äger rum i Spanien. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade familjeskäl. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade humanitära skäl. •Invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien eller Uruguay, förutsatt att de kommer direkt från dessa länder eller endast har gjort internationella transiteringar på flygplatser utanför dessa länder.

Inträdeskrav

Från och med den 23 november ska alla resenärer (inklusive barn) som anländer från Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Österrike, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Frankrike, Franska Polynesien, Georgien, Tyskland , Gibraltar, Grekland, Guam, Ungern, Island, Irland, Italien, Jordanien, Kuwait, Lettland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, Marocko, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Palestinska territoriet, Panama , Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumänien, Ryssland, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, St. Martin, Sverige, Schweiz, Tunisien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Ukraina och USA vid ankomst kunna uppvisa ett negativt COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test. Om du inte följer bestämmelserna får du betala ett bötesbelopp på minst 3000 euro. Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från EU, Schengenområdet och Storbritannien. Resenärer som anländer från ovannämnda områden behöver inte längre uppvisa ett uppehållstillstånd eller isolera sig själva vid inresa till Spanien. De måste dock fylla i ett hälsokontrollformulär för FCS 48 timmar före ankomst på https://www.spth.gob.es. Vid ankomsten måste du kunna uppvisa en QR-kod som genereras av det ifyllda formuläret. Resenärer kommer också att genomgå temperaturkontroll och visuell hälsobedömning. Från och med den 14 november måste resenärer som besöker Kanarieöarna och som är bokade på reglerat turistboende uppvisa ett negativt COVID-19-test som tagits senast 72 timmar tidigare, när de checkar in på sitt boende, ladda ner och aktivera Radar COVID-appen för hela vistelsen på öarna samt 15 dagar efter det att de kommit hem. Barn under 7 år är undantagna från dessa krav. De regionala myndigheterna på Balearerna (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har infört tre kontrollstadier för inrikes ankomster till öarna med flyg eller sjöfart, utöver kontrollstadierna för internationella ankomster till Spanien. Alla turister som kommer från eller via regioner i Spanien med en kumulativ förekomst av viruset på 150 fall per 100 000 invånare eller mer måste uppvisa ett negativt PCR eller TMA som utförts inom 72 timmar före ankomsten. Om du anländer utan giltigt test måste du betala en bötesavgift på upp till 3 000 EUR. De som har en motiverad anledning att resa måste fylla i en deklaration och ett antigentest vid ankomsten till flygplatsen eller hamnen eller genomgå en 10-dagars karantän. De som är bosatta på Balearerna måste ha ett PCR-dokument från ursprungslandet inom 72 timmar före ankomsten, eller testas vid ankomsten eller genomgå en 10-dagars karantän.

Karantänskrav

Resenärer som anländer från Brasilien eller Sydafrika måste sitta i karantän.

Transiteringsregler

Resenärer som transiterar Spanien via en spansk flygplats på väg till sin slutliga destination, gäller inte kraven på PCR, TMA eller Lamp-test och hälsokontrollformuläret för att komma in i landet. De bör dock vara beredda att visa bevis på sin fortsatta resa, t.ex. flygbiljetter till sin slutliga destination. Restriktioner som införts av Spanien på passagerarresor från Storbritannien från 22 december till 19 januari kan också gälla för de som reser genom Spanien till andra internationella destinationer.

All övrig information

Bostadstillstånd och D-viseringar som löpte ut mellan 14 december 2019 och 21 juni 2020 accepteras för inresa.

Om du redan planerar att resa till La Coruña inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till A Coruña

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till A Coruña
Vueling
5 aug.
ARN11:15Stockholm Arlanda
6t 50m
1 stopp
LCG18:05A Coruña
12 aug.
LCG02:50A Coruña
7t 40m
1 stopp
ARN10:30Stockholm Arlanda
4 445 kr
Hitta liknande
Vueling
2 sep.
ARN11:15Stockholm Arlanda
6t 50m
1 stopp
LCG18:05A Coruña
8 sep.
LCG18:40A Coruña
15t 50m
1 stopp
ARN10:30Stockholm Arlanda
2 772 kr
Hitta liknande
Vueling
2 sep.
ARN11:15Stockholm Arlanda
6t 50m
1 stopp
LCG18:05A Coruña
8 sep.
LCG18:40A Coruña
15t 50m
1 stopp
ARN10:30Stockholm Arlanda
2 780 kr
Hitta liknande
British Airways
2 sep.
ARN03:35Stockholm Arlanda
9t 30m
2 stopp
LCG13:05A Coruña
8 sep.
LCG05:20A Coruña
13t 15m
2 stopp
ARN18:35Stockholm Arlanda
3 304 kr
Hitta liknande
British Airways
2 sep.
ARN03:35Stockholm Arlanda
13t 25m
2 stopp
LCG17:00A Coruña
8 sep.
LCG02:30A Coruña
16t 05m
2 stopp
ARN18:35Stockholm Arlanda
3 288 kr
Hitta liknande
Vueling
21 juli
ARN11:45Stockholm Arlanda
17t 05m
1 stopp
LCG04:50A Coruña
28 juli
LCG18:35A Coruña
15t 55m
1 stopp
ARN10:30Stockholm Arlanda
4 295 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till A Coruña

Om du letar efter enkelbiljetter till La Coruña, visa några av våra erbjudanden nedan av Vueling
Iberia
16 sep.
ARN10:40Stockholm Arlanda
6t 20m
1 stopp
LCG17:00A Coruña
2 114 kr
Hitta liknande
Vueling
25 juni
GOT11:00Göteborg Landvetter
6t 30m
1 stopp
LCG17:30A Coruña
1 407 kr
Hitta liknande
Vueling
25 juni
GOT11:00Göteborg Landvetter
6t 30m
1 stopp
LCG17:30A Coruña
1 731 kr
Hitta liknande

Populära flygresor till La Coruña

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till La Coruña som hittats av användare
Flyg från Stockholm till La Coruña
Snabbaste flygtid
6t 50m
Billigast pris
2 780 kr

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass