Flyg till La Coruña

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
La Coruña (LCG)
mån 1/3
mån 8/3
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till La Coruña. Nuvarande restriktioner för La Coruña baseras på reserestriktioner för Spanien.

Visa nuvarande reserestriktioner för Spanien

Billigaste flygen till flygplatser i La Coruña

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i La Coruña från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Santiago de Compostela

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL La Coruña

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Santiago de Compostela (SCQ)

Vanligtvis är flyg till La Coruña från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Santiago de Compostela, vilket i genomsnitt kostar 2 564 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LA CORUÑA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari17% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till La Coruña kostar i genomsnitt bara 2 166 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LA CORUÑA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril55% dyrareDet kostar omkring 4 012 kr för flyg till La Coruña från Stockholm Arlanda flygplats i april
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LA CORUÑA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember560% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till La Coruña från Stockholm Arlanda flygplats i september än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till La Coruña?

Vilket är det absolut billigaste flyget till La Coruña?

Användare som bokade resor till La Coruña från Madrid hittade flyg som var 91 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till La Coruña. För att hitta det billigaste priset till La Coruña från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till La Coruña?

mars är en annan bra månad för att besöka La Coruña med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 2 200 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till La Coruña?

Den billigaste veckodagen att flyga till La Coruña är en torsdag då du kan hitta priser så låga som 2 299 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Den dyraste veckodagen att flyga till La Coruña är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 5 025 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av La Coruña?

Santiago de Compostela flygplats eller Vigo flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till La Coruña.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till La Coruña?

Med ett genomsnittspris på 2 547 kr per person, är Vigo flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till La Coruña. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för La Coruña?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Spanien resor till La Coruña. Inreserestriktioner

Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från de flesta EU- och Schengenområdena. Inträde är dock fortfarande begränsat för resenärer som kommer från andra områden, med undantag för spanska medborgare och invånare, och de som åtföljer närstående familjemedlemmar. Spanien tillåter inte inresa för resenärer som har varit i Storbritannien, Brasilien och Sydafrika med undantag för spanska medborgare och personer som lagligen vistas i Spanien. Från och med 22 juli får inte längre resenärer som anländer från Montenegro och Serbien resa in i Spanien. För resenärer som anländer utanför EU får endast följande kategorier av resenärer vistas i EU:s territorium: associerade stater i Schengenavtalet, Andorra, Monaco, Vatikanen eller San Marino. •Innehavare av en visering för längre tid som utfärdats av ett Schengenmedlemsland i en associerad stat som är medlem i Schengenområdet och som ska resa till detta land. •Hälso- och sjukvårdspersonal som kommer till Spanien för att arbeta. •Varor och transportpersonal i utövandet av sina uppgifter. •Diplomater, konsulära, internationella tjänstemän, militär personal, räddningstjänst och medlemmar av humanitära organisationer i utövandet av sina uppgifter. •Studerande som studerar i en av EU:s/Schengens medlemsstater och som har lämpligt visum eller motsvarande tillstånd och sjukförsäkring får resa in i landet 15 dagar före studiernas början. •Högkvalificerade arbetstagare, inklusive deltagare i idrottsevenemang på hög nivå som äger rum i Spanien. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade familjeskäl. •Personer som reser av vederbörligen ackrediterade humanitära skäl. •Invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien eller Uruguay, förutsatt att de kommer direkt från dessa länder eller endast har gjort internationella transiteringar på flygplatser utanför dessa länder.

Inträdeskrav

Från och med den 23 november ska alla resenärer (inklusive barn) som anländer från Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Österrike, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Frankrike, Franska Polynesien, Georgien, Tyskland , Gibraltar, Grekland, Guam, Ungern, Island, Irland, Italien, Jordanien, Kuwait, Lettland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Moldavien, Monaco, Marocko, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Palestinska territoriet, Panama , Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumänien, Ryssland, San Marino, Serbien, Slovakien, Slovenien, St. Martin, Sverige, Schweiz, Tunisien, Förenade Arabemiraten, Storbritannien, Ukraina och USA vid ankomst kunna uppvisa ett negativt COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test. Om du inte följer bestämmelserna får du betala ett bötesbelopp på minst 3000 euro. Spanien har öppnat sina gränser på nytt för resenärer från EU, Schengenområdet och Storbritannien. Resenärer som anländer från ovannämnda områden behöver inte längre uppvisa ett uppehållstillstånd eller isolera sig själva vid inresa till Spanien. De måste dock fylla i ett hälsokontrollformulär för FCS 48 timmar före ankomst till https://www.spth.gob.es/. Vid ankomsten måste du kunna uppvisa en QR-kod som genereras av det ifyllda formuläret. Resenärer kommer också att genomgå temperaturkontroll och visuell hälsobedömning. Från och med den 14 november måste resenärer som besöker Kanarieöarna och som är bokade på reglerat turistboende uppvisa ett negativt COVID-19-test som tagits senast 72 timmar tidigare, när de checkar in på sitt boende, ladda ner och aktivera Radar COVID-appen, under hela vistelsen<15 dagar. Barn under 7 år är undantagna från dessa krav. De regionala myndigheterna på Balearerna (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har infört tre kontrollstadier för inrikes ankomster till öarna med flyg eller sjöfart, utöver kontrollstadierna för internationella ankomster till Spanien. Alla turister som kommer från eller via regioner i Spanien med en kumulativ förekomst av viruset på 150 fall per 100 000 invånare eller mer måste uppvisa ett negativt PCR eller TMA som utförts inom 72 timmar före ankomsten. Om du anländer utan giltigt test måste du betala en bötesavgift på upp till 3 000 EUR. De som har en motiverad anledning att resa måste fylla i en deklaration och ett antigentest vid ankomsten till flygplatsen eller hamnen eller genomgå en 10-dagars karantän. De som är bosatta på Balearerna måste ha ett PCR-dokument från ursprungslandet inom 72 timmar före ankomsten, eller testas vid ankomsten eller genomgå en 10-dagars karantän.

Karantänskrav

Resenärer är för närvarande inte föremål för några karantänkrav såvida inte de spanska myndigheterna ger speciella anvisningar vid ankomsten till Spanien på grund av specifika omständigheter.

Transiteringsregler

Resenärer som transiterar Spanien via en spansk flygplats på väg till sin slutliga destination, gäller inte kraven på PCR, TMA eller Lamp-test och hälsokontrollformuläret för att komma in i landet. De bör dock vara beredda att visa bevis på sin fortsatta resa, t.ex. flygbiljetter till sin slutliga destination. Restriktioner som införts av Spanien på passagerarresor från Storbritannien från 22 december till 19 januari kan också gälla för de som reser genom Spanien till andra internationella destinationer.

All övrig information

Bostadstillstånd och D-viseringar som löpte ut mellan 14 december 2019 och 21 juni 2020 accepteras för inresa.

Om du planerarar att resa till La Coruña inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till La Coruña A Coruña Airport

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till La Coruña A Coruña Airport
Iberia
24 apr.
10:40
Stockholm Arlanda
6t 20m
1 stopp
17:00
La Coruña A Coruña Airport
27 apr.
02:30
La Coruña A Coruña Airport
7t 35m
1 stopp
10:05
Stockholm Arlanda
2 849 kr
Hitta liknande
Iberia
24 apr.
10:40
Stockholm Arlanda
6t 20m
1 stopp
17:00
La Coruña A Coruña Airport
27 apr.
02:30
La Coruña A Coruña Airport
7t 35m
1 stopp
10:05
Stockholm Arlanda
2 891 kr
Hitta liknande
KLM
5 maj
02:10
Göteborg-Landvetter Airport
10t 20m
2 stopp
12:30
La Coruña A Coruña Airport
8 maj
08:25
La Coruña A Coruña Airport
10t 20m
2 stopp
18:45
Göteborg-Landvetter Airport
3 987 kr
Hitta liknande
KLM
5 maj
02:10
Göteborg-Landvetter Airport
10t 20m
2 stopp
12:30
La Coruña A Coruña Airport
8 maj
08:25
La Coruña A Coruña Airport
10t 20m
2 stopp
18:45
Göteborg-Landvetter Airport
4 020 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
23 aug.
02:30
Stockholm Arlanda
9t 05m
2 stopp
11:35
La Coruña A Coruña Airport
23 aug.
16:45
La Coruña A Coruña Airport
17t 20m
1 stopp
10:05
Stockholm Arlanda
2 840 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 maj
02:30
Stockholm Arlanda
10t 00m
2 stopp
12:30
La Coruña A Coruña Airport
17 maj
18:40
La Coruña A Coruña Airport
16t 50m
1 stopp
11:30
Stockholm Arlanda
2 276 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till La Coruña A Coruña Airport

Om du letar efter enkelbiljetter till La Coruña, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
23 aug.
10:25
Stockholm Arlanda
31t 05m
2 stopp
17:30
La Coruña A Coruña Airport
1 155 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
23 aug.
05:05
Stockholm Arlanda
51t 50m
3 stopp
08:55
La Coruña A Coruña Airport
1 222 kr
Hitta liknande

Populära flygresor till La Coruña

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till La Coruña som hittats av användare
Flyg från Stockholm till La Coruña
Snabbaste flygtid
6t 20m
Billigast pris
2 276 kr

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass