Hitta billiga flyg till A Coruña

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 15/8
mån 22/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till A Coruña

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för A Coruña

Bästa priset för tur- och returresa

3 178 kr

Snabbast flygtid

9t 50m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till A Coruña från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 178 kr (Göteborg Landvetter till A Coruña).
Det snabbaste flyget till A Coruña från Sverige tar 9t 50m (Stockholm Arlanda till A Coruña).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från A Coruña, inklusive Iberia, Finnair och Vueling.

När är den bästa tiden att flyga till A Coruña?

Du kan flyga från Sverige till A Coruna i Spanien på mellan 13 och 16 timmar. Hur lång tid resan tar beror på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken rutt du tar. Du hittar flygerbjudanden från bland annat Stockholm Arlanda flygplats, Stockholm Skavsta flygplats, Göteborg Landvetter flygplats och Malmö Sturup flygplats. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du flygningar till A Coruna med Vueling på ungefär 16 timmar. Från Stockholm Skavsta flygplats kan du resa till A Coruna med Wizz Air och du kan räkna med en resa på runt 20 timmar. Om du reser från Landvetter flygplats utanför Göteborg hittar du flyg med Ryanair och Vueling som har rutter till A Coruna på runt 13 timmar. Du kan även resa från Malmö Sturup flygplats till A Coruna på ungefär 14 timmar med Braathens Regional Airlines och Vueling.

Du kan inte hitta några direktflyg från Sverige till A Coruna, Spanien utan du behöver göra stopp eller mellanlandningar under resans gång oavsett varifrån i Sverige du reser ifrån. Från Arlanda flygplats i Stockholm kan du resa med Vueling som har rutter till A Coruna med en mellanlandning i Barcelona. Du kan även resa från Stockholm Skavsta flygplats och du flyger då med Wizz Air till Porto via ett stopp i Budapest. Från Porto kan du sedan ta en bussresa till A Coruna på ungefär fem timmar. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du resor med Ryanair till Barcelona El Prat Airport. Från Barcelona reser du sedan vidare med Vueling som har flighter till A Coruna. Från Malmö Sturup flygplats kan du resa med inrikesflyg till Stockholm Bromma flygplats med Braathens Regional Airlines. Från Bromma tar du dig sedan till Arlanda flygplats varifrån du kan resa med Vueling till A Coruna via ett stopp i Barcelona.

Användare som bokade resor till A Coruña från Valencia hittade flyg som var 94 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till A Coruña. För att hitta det billigaste priset till A Coruña från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Generellt är februari den billigaste månaden att flyga från Sverige till A Coruña. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 919 kr. Om du inte har möjlighet att besöka A Coruña under februari, är det även billigt att resa från Sverige i augusti. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 2 822 kr.

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till A Coruña från Sverige är större om du bokar 36 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till A Coruña för ungefär 3 726 kr om du gör din sökning 36 dagar innan. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till A Coruña från Sverige för så lite som 3 178 kr på momondo.

Den billigaste veckodagen att flyga till A Coruña är en torsdag då du kan hitta priser så låga som 2 613 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. För en avgång en lördag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 5 045 kr från Sverige till A Coruña.

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till A Coruña oftast är de som avgår på eftermiddagen. Våra användare har hittat flyg till A Coruña med avgång på eftermiddagen för så lite som 2 345 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på morgonen då priserna genomsnittligen ligger på 4 486 kr. Flyg till A Coruña från Sverige på morgonen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Santiago de Compostela flygplats eller Vigo flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till A Coruña.

Med ett genomsnittspris på 2 815 kr per person, är A Coruña flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till A Coruña. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.Hitta billiga flygbiljetter till A Coruña

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till A Coruña
Vueling
3 sep.
GOT12:40Göteborg Landvetter
16t 00m
1 stopp
LCG04:40A Coruña
10 sep.
LCG16:25A Coruña
22t 55m
1 stopp
GOT15:20Göteborg Landvetter
3 178 kr
Hitta liknande
Iberia
24 dec.
ARN09:45Stockholm Arlanda
17t 55m
1 stopp
LCG03:40A Coruña
27 dec.
LCG12:40A Coruña
20t 25m
1 stopp
ARN09:05Stockholm Arlanda
3 218 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
10 okt.
ARN07:55Stockholm Arlanda
10t 20m
1 stopp
LCG18:15A Coruña
24 okt.
LCG02:30A Coruña
7t 40m
1 stopp
ARN10:10Stockholm Arlanda
3 239 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 dec.
ARN09:45Stockholm Arlanda
17t 55m
1 stopp
LCG03:40A Coruña
27 dec.
LCG16:10A Coruña
25t 45m
2 stopp
ARN17:55Stockholm Arlanda
3 604 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 dec.
ARN01:30Stockholm Arlanda
9t 50m
2 stopp
LCG11:20A Coruña
27 dec.
LCG12:40A Coruña
20t 25m
1 stopp
ARN09:05Stockholm Arlanda
3 949 kr
Hitta liknande
Air Europa
24 dec.
ARN01:30Stockholm Arlanda
9t 50m
2 stopp
LCG11:20A Coruña
27 dec.
LCG16:10A Coruña
25t 45m
2 stopp
ARN17:55Stockholm Arlanda
4 315 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till A Coruña

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till A Coruña, visa några av våra erbjudanden nedan av British Airways och Iberia
Iberia
ARNStockholm Arlanda
10t 40m
LCGA Coruña
British Airways
GOTGöteborg Landvetter
16t 00m
LCGA Coruña

Vilka bolag flyger till A Coruña?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till A Coruña

Vilka bolag flyger till A Coruña?

För flygresor till A Coruña från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Iberia, Vueling eller British Airways. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Iberia till A Coruña

Det avgår 17 flyg med Iberia till A Coruña under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Barcelona-El Prat och det bästa biljettpriset med Iberia som hittats på momondo är 3 010 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till A Coruña). Iberia har ett betyg på 7,0 från 290 användaromdömen på momondo.


Flygplatser nära A Coruña

Nedan hittar du alla flygplatser i A Coruña tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till A Coruna centrum från flygplatsen?

Flyg från Sverige landar på A Coruna Airport i A Coruna. Flygplatsen ligger inte långt söder om centrala A Coruna och härifrån kan du snabbt ta dig in till city. För att ta dig in till flygplatsen kan du ta flygbussen A4 i riktningen Hospital Abente Y Lago. Denna busslinje går förbi centrala Plaza De Ourense inne i A Corunas centrum. Med buss tar resan till city ungefär 40 minuter och är det billigaste sättet att ta sig in till centrum. Du kan också ta en taxi in till A Corunas centrum. Med taxi tar resan ungefär 15 minuter och då sträckan inte är lång kostar det inte mycket.


Populära flygresor till A Coruña

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till A Coruña som hittats av användare
Flyg från Stockholm till A Coruña
Snabbaste flygtid10t 20m
Billigaste pris3 239 kr
Flyg från Göteborg till A Coruña
Snabbaste flygtid16t 00m
Billigaste pris3 178 kr

Visumkrav för att besöka A Coruña

Som svensk medborgare behöver du inte något inresetillstånd eller visum för att flyga till A Coruna. Du behöver kunna visa ditt svenska medborgarskap för att inte behöva ha ett visum och för att göra detta ska du antingen ha med dig ett giltigt svenskt pass eller ett nationellt ID-kort.


Börja planera din resa till A Coruña


De bästa sakerna att se och göra i A Coruña

Den spanska hamnstaden A Coruna är både en badort och ett kulturellt centrum och här hittar du både sol, bad och nattliv. Ett av stadens mest kända landmärken är fyren Torre de Hercules från romartiden. Fyren ligger på stadens norra kust och du kan klättra upp för de mer än 200 trappstegen för vackra vyer över både havet och staden. Du tar dig till fyren med buss 3 och 5 från stationen Porta Real. För den konstintresserade är ett besök till museet Casa Museo Picasso ett måste. Museet ligger i den lägenhet som Picasso bodde i under sin barndom och här finns även flera av konstnärens teckningar.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till A Coruña när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till A Coruña, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Alla flyg till A Coruña ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

När du väl ser alla flygalternativ för A Coruña låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för A Coruña och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Andra kabinklasser för flyg till A Coruña

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till A Coruña

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.