Billiga flyg från Göteborg till Visby

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 21/9
tis 28/9

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Göteborg Landvetter till Visby.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Information om flyg från Göteborg till Visby

Hur lång tid tar det att flyga från Göteborg till Visby, och kan du flyga direkt?
Bästa priset som hittats14 824 krDet bästa flygerbjudandet från Göteborg till Visby som hittats på momondo de senaste 72 timmarna är 14 824 kr
Snabbast flygtid1t 00mDet snabbaste flyget från Göteborg till Visby tar 1t 00m
Direkt flygIngaDet finns inga direktflyg från Göteborg till Visby. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Göteborg Landvetter flygplats - Visby flygplats.
Flygplatser i Visby1 flygplatsDet finns 1 flygplats nära Visby: Visby (VBY)

Hitta billiga flygbiljetter från Göteborg till Visby

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Göteborg till Visby?

maj

Den billigaste tiden på året att flyga till Visby från Göteborg är maj. Den dyraste är januari

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Göteborg till Visby?

måndag

Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis måndag. Den dyraste är vanligtvis torsdag

När är det billigast att flyga från Göteborg till Visby?

mitt på dagen

Flyg från Göteborg till Visby är cirka 17% dyrare på kvällen än mitt på dagen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Visby från Göteborg?

Braathens Regional Aviation

Braathens Regional Aviation och SAS är de mest populära flygbolagen från Göteborg till Visby

Vilken är den billigaste rutten?

Göteborg Landvetter - Visby

Flyg från Göteborg Landvetter till Visby för de bästa flygpriserna Göteborg - Visby

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Göteborg till Visby?

52 dagar innan

Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Göteborg till Visby är omkring 52 dagar före avgång


Jämför priser på flygresor tur & retur från Göteborg till Visby

Nedanför kan du se de bästa priserna för din flygrutt de närmaste tre månaderna. Alla flygbiljetter hittades på momondo den här veckan. Hitta billiga flyg med kort restid enkelt och snabbt från Göteborg till Visby genom att byta flikar
Norwegian
GOTGöteborg Landvetter
1t 00m
VBYVisby

Hitta det billigaste flyget med enkelbiljett från Göteborg till Visby

Om du letar efter enkelbiljetter från Göteborg till Visby, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian
Norwegian
GOTGöteborg Landvetter
1t 00m
VBYVisby

De bästa flygbolagen som flyger från Göteborg till Visby

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Göteborg till Visby ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
SAS
PrisFrån 1 333 kr
Gratis avbokning
Betyg
8,2

  • Erbjuder flygbolag som flyger från Göteborg Landvetter till Visby flexibla avbokningar till följd av COVID-19?

    Vissa av våra partnerflygbolag som flyger från Göteborg Landvetter till Visby inför nya policys till följd av COVID-19:s globala påverkan. Vissa av flygbolagen som kan komma att avstå från sina avbokningsavgifter är Braathens Regional Aviation och SAS. Du kan söka efter listan över flygbolag som Braathens Regional Aviation som erbjuder denna flexibilitet.

  • Hur långt är det från Göteborg Landvetter till Visby med flyg?

    Göteborg Landvetter och Visby ligger 375,6 km från varandra. En normal flygtid för denna rutt är 1t 00m.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Visby?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Visby. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Visby inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka flygbolag flyger rutten Göteborg – Visby

Du kan hitta direktflyg mellan städerna med BRA som avgår från Landvetter Flygplats. De flesta flygrutter mellan Göteborg och Visby mellanlandar dock i Stockholm. I många fall mellanlandar även BRA på Bromma flygplats. Förutom BRA kan du bland annat flyga med SAS som mellanlandar på Arlanda flygplats. Jämför priser mellan olika rutter för att hitta flygbiljetter från Göteborg till Visby med rutter som passar dig. Genom momondos sökfunktion är jämförelsen enkel att göra. Du kan filtrera ditt sökresultat på snabbast eller billigast resväg.

Avgång: Hur kommer man till flygplatsen i Göteborg?

Flyg från Göteborg till Visby avgår från Landvetter flygplats som ligger öster om centrala Göteborg. För att ta dig ut till flygplatsen kan du ta flygbussen från Göteborgs Centralstation. Flygbussen tar dig till Landvetter på ungefär 20 minuter. Landvetter flygplats ligger 20 kilometer utanför centrum längsmed väg 40. Följ denna från centrala Göteborg om du tar din bil ut till flygplatsen. Det är välskyltat så det är inga svårigheter att hitta rätt. Ute på flygplatsen kan du sedan parkera bilen oavsett hur lång din resa är. Tänk på att det är billigast att förboka parkeringen.

Ankomst: Hur kommer man från flygplatsen till centrum i Visby?

Visby flygplats ligger fyra kilometer norr om Visbys centrum. Det korta avståndet in till staden gör att du snabbt tar dig in till ditt boende. Flygplatsen är dessutom mycket liten så det tar inte lång tid att ta dig igenom den. Under sommarhalvåret hittar du flygbussen väntandes utanför ankomsthallen. Bussens tidtabell är anpassad efter flygankomster och avgår cirka en kvart efter att ett plan har landat. Observera att du endast kan betala med kort ombord på bussen. Om du reser till Visby under vinterhalvåret då det inte finns någon flygbuss kan du antingen ta taxi eller bil in till centrum. Taxibilar väntar utanför flygplatsen och det finns även hyrbilsalternativ.

Hur lång tid tar det att flyga från Göteborg – Visby?

Flyg från Göteborg till Visby som går direkt har en flygtid på ungefär en timme. Om du mellanlandar i Stockholm kan du räkna med en resa på ungefär tre timmar om du har ett smidigt byte.

Praktisk information för din resa till Visby

Vilken är den bästa tiden att resa till Visby?

Visby är som bäst att besöka under sommarmånaderna. Då är inte bara vädret som bäst, men många event, konserter och festivaler äger rum i staden. Du kan dessutom njuta av Gotlands stränder och vackra natur under de varmare månaderna. Många restauranger och klubbar är dessutom bara öppna under sommaren. Priser på både boende och flyg stiger dock i takt med sommarens popularitet. Billiga flygbiljetter hittar du istället under vintern.

Behövs det ett pass när man reser från Göteborg till Visby?

När du tar flyg från Göteborg till Visby behöver du inte något pass. Du ska dock kunna legitimera dig men det går bra med ditt vanliga id-kort eller körkort.


  • Planera din resa till Visby under någon av de populäraste eventen i staden. Årliga höjdpunkter är bland annat medeltidsveckan, Stockholmsveckan och Almedalsveckan. Priserna är som högst under dessa tidpunkter men staden är fylld med aktiviteter och liv.
  • Om du enbart planerar att stanna i centrala Visby behöver du inte hyra någon bil för resan. Innanför murarna är biltrafik mycket restriktiv och dessutom kan du ta dig mellan olika sevärdheter till fots. Om du däremot vill ta dig runt på Gotland rekommenderas det att hyra bil men du får parkera den utanför stadsmurarna.
  • Visbys medeltida stadsmur är inte den enda historiska sevärdheten. Ta dig runt mellan de olika ruinerna inne i staden för att se några av de mest populära platserna.

Alternativa flyg Göteborg-Visby

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Malmö till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris103 kr
Flyg från Göteborg till Stockholm
Snabbast flygtid0t 55m
Billigaste pris137 kr
Flyg från Stockholm till Malmö
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris163 kr
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris429 kr
Flyg från Stockholm till Visby
Snabbast flygtid0t 40m
Billigaste pris842 kr
Flyg från Stockholm till Östersund
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris1 031 kr
Flyg från Umeå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris1 074 kr
Flyg från Stockholm till Umeå
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris1 125 kr
Flyg från Stockholm till Halmstad
Snabbast flygtid1t 15m
Billigaste pris1 125 kr
Flyg från Stockholm till Luleå
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris1 194 kr
Flyg från Luleå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 15m
Billigaste pris1 220 kr
Flyg från Stockholm till Kiruna
Snabbast flygtid1t 30m
Billigaste pris1 709 kr