Hitta billiga flyg till Lincoln, Nebraska

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 31/5
ons 7/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Lincoln, Nebraska

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Lincoln, Nebraska och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Lincoln, Nebraska?


Billigaste flygen till flygplatser i Lincoln, Nebraska

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Lincoln, Nebraska från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Omaha

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Lincoln

Stockholm (STO) till Omaha (OMA)

Vanligtvis är flyg till Lincoln från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Omaha Eppley Airfield, vilket i genomsnitt kostar 9 031 kr


Vanliga frågor om att flyga till Lincoln, Nebraska

När du flyger från Sverige till Lincoln, USA behöver du göra minst två mellanlandningar längs vägen. Du hittar flygerbjudanden från Sverige som tar dig till Lincoln på mellan 17 och 22 timmar. Hur lång restiden tar beror på vilken rutt du tar och vilken flygplats du reser från. Bland annat hittar du flygningar från Sturup flygplats i Malmö, Landvetter flygplats i Göteborg och Arlanda flygplats i Stockholm. Från Arlanda flygplats kan du hitta flyg till Lincoln på drygt 17 timmar. Flygbolag som trafikerar rutten mellan Arlanda och Lincoln är bland annat Delta, Lufthansa och United Airlines. Även från Göteborgs Landvetter flygplats hittar du flygningar till Lincoln med Lufthansa och Delta, och du kan ta dig från Göteborg till Lincoln på ungefär 17 och en halv timme. När du reser från Malmö behöver du göra tre mellanlandningar vilket gör att denna flygrutt tar något längre tid. Från Malmö tar resan till Lincoln runt 22 timmar. Du kan bland annat flyga med SAS till Arlanda och därifrån resa vidare med Lufthansa eller Deltas rutter.

Du hittar inte några direktflyg till Lincoln från Sverige. För att ta dig till den amerikanska staden behöver du göra två eller fler mellanlandningar under vägen. Du hittar bland annat rutter från Stockholm Arlanda flygplats som tar dig till Lincoln, och med Delta kan du flyga från Arlanda till Lincoln via en mellanlandning i Amsterdam och Minneapolis. Med Lufthansa hittar du rutter från Arlanda till Lincoln via München och Denver. När du reser med Delta och Lufthansa från Landvetter flygplats i Göteborg flyger du med samma mellanlandningar som från Stockholm, det vill säga via Amsterdam och Minneapolis respektive München och Denver. Från Sturup flygplats tar du SAS flyg till Arlanda och kan sedan resa vidare med rutterna som avgår från Stockholm. Du kan även ta Öresundståget till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn och därifrån resa med Delta eller Lufthansa som har rutter till Lincoln med endast två mellanlandningar.


Vilka bolag flyger till Lincoln, Nebraska?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Lincoln, Nebraska

Visumkrav för att besöka Lincoln, Nebraska

Innan du reser till Lincoln, USA behöver du ansöka om ett ESTA för inresa i landet. Du behöver ha med dig ditt svenska pass för att få in- och utresestämplar och du ska också kunna visa upp en returbiljett.


Börja planera din resa till Lincoln, Nebraska


De bästa sakerna att se och göra i Lincoln, Nebraska

Lincoln är den största staden i den amerikanska staten Nebraska och här hittar du flera populära sevärdheter som gör det värt att stanna till i staden. Ett populärt besöksmål är Sheldon Museum of Art med sin konstutställning och sin skulpturträdgård. Museet är framför allt inriktat på amerikansk 1800- och 1900-talskonst. Barnfamiljer brukar uppskatta ett besök på Lincoln Children’s Zoo, och djurparken är specifikt anpassad för att skapa interaktiva upplevelser för barn. För en naturutflykt kan du ta dig till vandringslederna vid närliggande Holmes Lake där du även hittar fiskemöjligheter.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Lincoln.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Lincoln ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.