Biluthyrning i Lincoln, Nebraska

Vill du hyra en bil billigt i Lincoln, NE? Sök och jämför priser här

Lincoln, NE, USA
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
Lincoln, NE, USA
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Lincoln

Alla större biluthyrningsfirmor i Lincoln, NE
2 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,9

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

8,1

Valuta för pengarna

8,1
3 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

7,5

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

7,1

Valuta för pengarna

7,0
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
4 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,1

Övergripande

8,3

Upphämtning/avlämning

8,4

Valuta för pengarna

7,9
2 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,2

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,4

Valuta för pengarna

7,5

Avstånd till populära hotell från Lincoln, NE

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Omaha Eppley Airfield flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Lincoln

387 användare har letat efter hyrbilar i Lincoln med momondo i oktober.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Lincoln för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Lincoln även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Avis, Hertz och Alamo. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Lincoln, NE?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Lincoln har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Lincoln, så som Avis, Hertz och Alamo erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vad är hastighetsgränsen i Lincoln, NE?

Resenärer som hyr bil i Lincoln bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 40 km/t. I förorterna runt Lincoln ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken bil väljer flest att hyra i Lincoln?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Lincoln är Hyundai Elantra, följt av modellen Chevrolet Malibu. Våra användare har hittat erbjudanden för Hyundai Elantra i Lincoln för i genomsnitt 407 kr per dag, och så billigt som 168 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 300 kr per dag att hyra modellen Chevrolet Malibu i Lincoln, även om du kan hitta priser för så lite som 201 kr per dag.

Hur är vädret i Lincoln, Nebraska, NE i oktober?

I oktober får Lincoln vanligtvis en nederbörd på 41 mm och har en medeltemperatur på 14 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Lincoln då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Vädret i Lincoln under oktober kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Lincoln. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Lincoln tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Chevrolet Spark, Ford Fiesta och Dodge Grand Caravan.

Är vädret i Lincoln representativt för resten av Nebraska?

Om du letar efter en hyrbil i Lincoln för en bilresa till närliggande områden under oktober månad är det viktigt att veta att resten av Nebraska vanligtvis har en temperatur på 12 °C och en nederbörd på omkring 56 mm.


Börja planera din resa till Lincoln