Hitta billiga flyg till Aksum

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 13/6
tis 20/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Aksum

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Aksum och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Aksum?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Aksum från Sverige en måndag. momondo-användare har hittat biljetter för måndagsavgångar för så lite som 8 725 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en torsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 11 955 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Aksum.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Aksum?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Aksum är på kvällen. Flyg från Sverige till Aksum kan då kosta så lite som 8 914 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 13 024 kr. Flyg till Aksum från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Vanliga frågor om att flyga till Aksum

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Aksum. Om du planerar att flyga till Aksum, överväg då även att boka flyg till Indaselassie flygplats(49 km från stadskärnan i Aksum) eller Makale flygplats(114 km från stadskärnan i Aksum).


Vilka bolag flyger till Aksum?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Aksum

Hitta billiga flyg till andra städer i Etiopien

Etiopien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Aksum ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.