Hitta billiga flyg till Sharjah

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 21/3
tis 28/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Sharjah

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Sharjah

Bästa priset för enkelresa

3 461 kr

Bästa priset för tur- och returresa

4 949 kr

Snabbast flygtid

17t 10m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Sharjah från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 461 kr (Stockholm Arlanda till Sharjah).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Sharjah från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 949 kr (Stockholm Arlanda till Sharjah).
Det snabbaste flyget till Sharjah från Sverige tar 17t 10m (Stockholm Arlanda till Sharjah).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Sharjah, inklusive Pegasus Airlines.

Trender för flygresor till Sharjah

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Sharjah och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Sharjah?

Den billigaste månaden att flyga till Sharjah från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 3 883 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa till Sharjah i mars är det också billigt att flyga i januari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 4 875 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Sharjah?

243 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Sharjah på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Muskat och är 96 % billigare än de flesta andra flyg till Sharjah. För att hitta det billigaste priset till Sharjah från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Sharjah?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Sharjah är en söndag. Resenärer som väljer att resa till Sharjah på en söndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 3 907 kr. Och andra sidan är måndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 6 377 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Sharjah?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Sharjah är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 5 266 kr. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 8 484 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Sharjah?

I genomsnitt tar det 6t 35m att flyga från Sverige till Sharjah om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Dubai Intl (den mest populära flygplatsen i Sharjah). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Dubai Intl ligger flygtiden på omkring 11t 10m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Sharjah?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Sharjah ungefär 16 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 6 117 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Sharjah

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Sharjah från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Sharjah

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Sharjah

Stockholm (STO) till Abu Dhabi (AUH)

Vanligtvis är flyg till Sharjah från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Abu Dhabi Intl, vilket i genomsnitt kostar 5 432 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN SHARJAH TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember29% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Sharjah kostar i genomsnitt bara 4 105 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL SHARJAH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli44% dyrareDet kostar omkring 8 400 kr för flyg till Sharjah från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL SHARJAH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember718% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Sharjah från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Sharjah

Från Sverige kan du resa till Sharjah, Förenade Arabemiraten på mellan 15 och 21 timmar. Hur lång tid den totala restiden tar beror på vilken rutt du flyger och vilken svensk flygplats du reser från. Du hittar bland annat flygerbjudanden från Landvetter flygplats, Arlanda flygplats och Sturup flygplats. Från Arlanda flygplats utanför Stockholm kan du hitta flygningar till Sharjah på drygt 15 timmar. Du hittar då flyg med Qatar Airways som endast gör ett stopp under resans gång. Från Arlanda flygplats hittar du även rutter med SAS, Pegasus Airlines och Air Arabia. Om du reser från Göteborg Landvetter flygplats får du göra minst två mellanlandningar under resan. Du hittar bland annat flygningar med Lufthansa, MEA och Air Arabia. Från Göteborg kan du resa till Sharjah på drygt 18 timmar. Från Malmö Sturup flygplats hittar du rutter som tar dig till Sharjah på ungefär 21 timmar och du flyger då med SAS, Qatar Airways, Wizz Air eller Pegasus Airlines.

Du kan inte hitta några direktflyg till Sharjah, Förenade Arabemiraten från någon av de svenska flygplatserna. När du reser från Sverige behöver du därför mellanlanda under vägen. Från Stockholm hittar du rutter som bara har ett byte under resan. Du kan då flyga med Qatar Airways som har rutter från Arlanda till Sharjah via ett stopp i Doha. Från Göteborg behöver du göra flera stopp längs vägen, och du hittar rutter från Landvetter flygplats med Lufthansa som flyger till Frankfurt. Från Frankfurt kan du sedan flyga med MEA till Beirut varifrån du hittar flygningar med Air Arabia till Sharjah. Från Malmö Sturup flygplats hittar du rutter med Wizz Air till Skopje. Från Skopje går det sedan linjer med Pegasus Airlines till Doha via en mellanlandning i Istanbul. Från Doha hittar du sedan direktflyg till Sharjah med Qatar Airways.

Dubai Intl flygplats, Dubai Al Maktoum Intl flygplats, Ras Al Khaimah flygplats, Al Ain flygplats eller Abu Dhabi Intl flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Sharjah.

Med ett genomsnittspris på 4 082 kr per person, är Sharjah flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Sharjah. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Hitta billiga flygbiljetter till Sharjah

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Sharjah
Flera flygbolag
29 mars
ARN12:30Stockholm Arlanda
11t 05m
1 stopp
SHJ23:35Sharjah
5 apr.
SHJ01:00Sharjah
12t 40m
2 stopp
ARN13:40Stockholm Arlanda
4 949 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
29 mars
ARN12:30Stockholm Arlanda
11t 05m
1 stopp
SHJ23:35Sharjah
9 maj
SHJ01:00Sharjah
30t 40m
2 stopp
ARN07:40Stockholm Arlanda
4 960 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
2 maj
ARN08:05Stockholm Arlanda
13t 50m
1 stopp
SHJ21:55Sharjah
15 maj
SHJ03:15Sharjah
10t 25m
1 stopp
ARN13:40Stockholm Arlanda
4 970 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
22 apr.
ARN12:30Stockholm Arlanda
9t 25m
1 stopp
SHJ21:55Sharjah
29 apr.
SHJ01:00Sharjah
12t 30m
1 stopp
ARN13:30Stockholm Arlanda
5 055 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
29 mars
ARN12:30Stockholm Arlanda
11t 05m
1 stopp
SHJ23:35Sharjah
5 apr.
SHJ16:00Sharjah
21t 30m
1 stopp
ARN13:30Stockholm Arlanda
5 635 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
14 apr.
ARN12:30Stockholm Arlanda
11t 45m
1 stopp
SHJ00:15Sharjah
16 apr.
SHJ16:50Sharjah
16t 10m
1 stopp
ARN09:00Stockholm Arlanda
5 730 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Sharjah

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Sharjah, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
31 mars
ARN19:10Stockholm Arlanda
21t 10m
3 stopp
SHJ16:20Sharjah
3 461 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
31 mars
ARN02:40Stockholm Arlanda
17t 20m
2 stopp
SHJ20:00Sharjah
4 168 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
30 mars
ARN20:50Stockholm Arlanda
18t 00m
2 stopp
SHJ14:50Sharjah
4 844 kr
Hitta liknande

Andra kabinklasser för flyg till Sharjah

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Sharjah

Vilka bolag flyger till Sharjah?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Sharjah

Vilka bolag flyger till Sharjah?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Sharjah från Sverige Emirates, Turkish Airlines, Pegasus Airlines och Lufthansa. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med Qatar Airways till Sharjah

Qatar Airways är ett populärt val för användare som reser till Sharjah. De flyger 25 flyg i veckan till Sharjah, oftast från Doha Hamads internationella. Biljettpriserna för Qatar Airways beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 5 195 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 339 omdömen har momondos användare betygsatt Qatar Airways med ett genomsnittligt betyg på 7,9/10.

Flyg med Pegasus Airlines till Sharjah

Pegasus Airlines flyger vanligtvis till Sharjah 7 gånger per vecka, vilket gör det till ett populärt flygbolag att flyga med, särskilt när du ska till Sharjah från Istanbul Sabiha Gokcen . Pegasus Airlines (betyg: 7,1, 124 omdöme) varierar i pris beroende på när och vart du vill flyga från Sharjah. Det bästa biljettpriset för Pegasus Airlines som hittats på momondo till Sharjah var från Stockholm Arlanda (3 493 kr tur och retur).


Flygplatser nära Sharjah

Nedan hittar du alla flygplatser i Sharjah tillsammans med avståndet från stadens centrum

Så tar du dig till centrala Sharjah från flygplatsen

När du flyger till Sharjah landar du på Sharjah International Airport. Denna flygplats ligger nordöst om stadens centrum och du hittar flera transportalternativ för att ta dig in till de centrala delarna. Billigast är att ta buss in till centrum, och från flygplatsens busstation vid terminalen hittar du buss 88R. Denna går mot Rolla Terminal varifrån du reser vidare med buss 8G till Ring Road som är mitt i Sharjahs centrum. Resan med buss tar drygt en timme. Ett snabbare alternativ är att ta taxi från flygplatsens ankomsthall. Med bil tar det ungefär en halvtimme in till centrum, om du själv kör från Sharjah International Airport till centrum följer du vägen Al Dhaid Road och E88 mot Sharjah centrum.


Populära flygresor till Sharjah

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Sharjah som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Sharjah
Snabbaste flygtid8t 55m
Billigaste pris3 883 kr

Visumkrav för att besöka Sharjah

Du behöver inte något inresetillstånd när du reser till Sharjah med ett svenskt pass. Detta gäller dock för resor som är under 90 dagar långa. För längre resor till Sharjah får du kontakta ambassaden innan din avresa. När du reser in i landet kan du bli ombedd att visa upp en returbiljett och du ska även ha ett pass som är giltigt i sex månader från och med att du lämnar Sharjah och Förenade Arabemiraten.


Börja planera din resa till Sharjah


De bästa sakerna att se och göra i Sharjah

Sharjah är en populär destination på grund av sina kulturella institutioner och museum. På populära Sharjah Art Museum hittar du både internationella utställningar och en permanent samling konst från arabvärlden. Museet är känt för att ha en av världens största kollektioner av arabisk konst. Ett annat populärt besöksmål i Sharjah är den arkeologiska platsen Mleiha. Här har man grävt ut platsen för en neolitisk boplats och på utgrävningens utställningsplats kan du lära dig mer om stadens långa historia.


Hitta billiga flyg till andra städer i Förenade Arabemiraterna

Förenade Arabemiraterna har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Sharjah så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Sharjah låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Sharjah erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Sharjah och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.