Biluthyrning i Cincinnati, Ohio

Vill du hyra en bil billigt i Cincinnati, OH? Sök och jämför priser här

Cincinnati, OH, USA
7 dec — 14 dec
Samma avlämingsplats
Cincinnati, OH, USA
tis 7/12
12:00
tis 14/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Cincinnati

Alla större biluthyrningsfirmor i Cincinnati, OH
7 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,2

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,8

Valuta för pengarna

6,7
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,4

Övergripande

7,9

Upphämtning/avlämning

7,9

Valuta för pengarna

7,7
16 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,9

Övergripande

7,9

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

7,9
6 platser
Översikt

Renlighet

6,3

Comfort

6,5

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,4

Valuta för pengarna

6,2
5 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,4

Övergripande

7,2

Upphämtning/avlämning

7,0

Valuta för pengarna

7,4
2 platser

Avstånd till populära hotell från Cincinnati, OH

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Cincinnati Cinci./N. Kentucky flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Cincinnati

6 personer har letat efter hyrbilar i Cincinnati i november.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Cincinnati för att motverka spridningen av COVID-19?

Förhöjd rengöring är en av alla fördelar du kan ta del av när du hyr bil i Cincinnati. Använd vårt sökfilter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring för din resa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Cincinnati, OH?

Hyrbilar i Cincinnati från populära uthyrningsfirmor som Hertz, Thrifty och Enterprise kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Cincinnati, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vad är hastighetsgränsen i Cincinnati, OH?

Resenärer som hyr bil i Cincinnati bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 40 km/t. I förorterna runt Cincinnati ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken bil väljer flest att hyra i Cincinnati?

Bilmodellen Hyundai Elantra är den mest populära bilen att hyra i Cincinnati enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Hyundai Elantra för så lite som 154 kr/dag i Cincinnati, men generellt kan du vänta dig priser på runt 476 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Cincinnati är modellen Nissan Versa för ett genomsnittspris på 456 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 164 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Cadillac XTS i Cincinnati?

Om du är intresserad av att hyra modellen Cadillac XTS i Cincinnati är Alamo den mest populära hyrbilsfirman som erbjuder denna bil (samt liknande bilar i klassen Lyx). Hyrbilar av modellen Cadillac XTS i Cincinnati från Alamo kostar i genomsnitt 629 kr per dag.Alamo har andra alternativ från bilklassen Lyx i Cincinnati, så som modellen Lincoln Navigator om du inte lyckas boka denna exakta bil.

Hur är vädret i Cincinnati, OH i november?

Under november är medeltemperaturen i Cincinnati 7 °C och den förväntade nederbörden är 85 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Cincinnati.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Vädret i Cincinnati under november kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Cincinnati. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Cincinnati tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai Accent, Ford Fiesta och Dodge Grand Caravan.

Är vädret i Cincinnati representativt för resten av Ohio?

Den som vill hyra en bil i Cincinnati för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Ohio under november månad vanligtvis ligger runt 6 °C med en nederbörd på omkring 83,4 mm.


Börja planera din resa till Cincinnati