Hitta billiga flyg till Essaouira

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Essaouira

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Essaouira och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Essaouira?

Det bästa priset som hittats på momondo till Essaouira var 194 kr/per person från Porto, vilket är 82 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Essaouira. För att hitta det billigaste priset till Essaouira från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Hur lång tid tar det att flyga till Essaouira?

Flygtider från Sverige till Essaouira varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Agadir Almassira (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 14t. En annan populär rutt från Sverige till Essaouira är att flyga från Göteborg Landvetter till Agadir Almassira, vilket i runda slängar tar 12t. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Billigaste flygen till flygplatser i Essaouira

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Essaouira från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Agadir

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Essaouira

Stockholm (STO) till Agadir (AGA)

Vanligtvis är flyg till Essaouira från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Agadir Almassira, vilket i genomsnitt kostar 3 053 kr


Vanliga frågor om att flyga till Essaouira

Från Sverige tar det mellan 11 och 14 timmar att flyga till Essaouira, Marocko. Exakt hur lång restid du behöver räkna med beror på varifrån i Sverige du flyger från och vilken rutt du tar. Vilka mellanlandningar du gör under resan påverkar till exempel restiden. Från Sverige kan du bland annat hitta flygerbjudanden till Essaouira från Stockholm Arlanda flygplats och Göteborg Landvetter flygplats. Från Arlanda flygplats utanför Stockholm hittar du bland annat flygningar med SAS, Lufthansa och Ryanair. Från Stockholm Arlanda kan du flyga till Essaouira på ungefär 11 timmar. Från Göteborg Landvetter flygplats kan du resa till Essaouira på runt 12 timmar, och du hittar då flyg med Lufthansa och KLM. Från Malmö kan du hitta flygningar från närliggande Kastrup flygplats utanför Köpenhamn. Från Malmö tar restiden runt 14 timmar och du hittar då flyg med Lufthansa och Ryanair.

Du hittar inte några direktflyg från Sverige till Essaouira utan du behöver resa med mellanlandningar. Snabbast är att resa från Stockholm då du kan hitta flyg som bara gör en mellanlandning under resan. Från andra svenska städer får du göra fler stopp och mellanlandningar under resan. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du bland annat flyg med SAS till Bryssel. Från Bryssel reser du sedan vidare med Ryanair till Essaouira. Om du reser från Göteborg Landvetter flygplats kan du resa med Lufthansa till Bryssel med en mellanlandning i Frankfurt. Från Bryssel reser du sedan vidare med Ryanair till Essaouira. Om du reser från Malmö får du ta Öresundståget till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn. Från Kastrup hittar du flyg med Lufthansa till Bryssel med en mellanlandning i Frankfurt och från Bryssel kan du sedan ta Ryanairs flight till Essaouira.

Agadir Almassira flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Essaouira.

Med ett genomsnittspris på 1 058 kr per person, är Essaouira flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Essaouira. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Andra kabinklasser för flyg till Essaouira

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Essaouira

Vilka bolag flyger till Essaouira?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Essaouira

Vilka bolag flyger till Essaouira?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Essaouira från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Ryanair, Royal Air Maroc, Air Arabia Maroc och TAP AIR PORTUGAL. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Essaouira på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Flygplatser nära Essaouira

Nedan hittar du alla flygplatser i Essaouira tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Essaouira centrum från flygplatsen?

När du flyger från Sverige till Marocko landar du på Essaouira Mogador Airport. Flygplatsen ligger inte långt söder om den marockanska kuststaden och du kan snabbt ta dig in till centrum. Du hittar inte någon lokaltrafik som går förbi flygplatsen men det finns en flygbuss som utgör det billigaste alternativet in till city. Flygbussen behöver förbeställas och det tar runt 20 minuter in till centrala Essaouira. Smidigast är att ta taxi in till centrum. Du hittar taxibilar utanför flygplatsen och med bil tar det också runt 20 minuter in till centrala Essaouira. Du kan även köra in till centrum om du hyrt bil. Du kör då norrut längs med P2201 mot kusten.


Visumkrav för att besöka Essaouira

Som svensk medborgare behöver du inte något inresetillstånd för att resa till Essaouira, Marocko. Detta gäller för resor som är kortare än tre månader. Du behöver ha med dig ditt pass och detta ska ha en tom sida för inresestämplingen. Ditt pass kommer då att förses med ett nummer som du behöver ange när du checkar in på hotell i landet.


Börja planera din resa till Essaouira


De bästa sakerna att se och göra i Essaouira

Den marockanska hamnstaden och semesterorten Essaouira bjuder på traditionell kultur och karaktär. Staden är blåsig under en stor del av året vilket lockar vindsurfare till orten. För denna aktivitet är perioden mellan april och november perfekt. Under sen höst och tidig vår är det dock perfekt att resa för en sol- och badsemester då det är mer vindstilla. Ett av stadens mest populära besöksmål är den centrala marknaden Medina. Marknaden har legat på platsen sedan sent 1700-tal och är idag med på UNESCO:s världsarvslista. En annan sevärdhet är stadens historiska hamn där du kan se hur traditionella träbåtar byggs och besöka den kända fiskmarknaden med en underhållande fiskauktion.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Essaouira.

Du kan hitta flyg till Essaouira ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Essaouira.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Essaouira erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Essaouira och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.