Flyg till Agadir

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 26/1
ons 2/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Agadir.
Visa nuvarande reserestriktioner för Marocko

Billigaste flygen till flygplatser i Agadir

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Agadir från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Agadir

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Agadir

Stockholm (STO) till Agadir (AGA)

Vanligtvis är flyg till Agadir från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Agadir Almassira, vilket i genomsnitt kostar 3 464 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN AGADIR TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj24% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Agadir kostar i genomsnitt bara 2 768 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL AGADIR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli21% dyrareDet kostar omkring 4 412 kr för flyg till Agadir från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL AGADIR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember359% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Agadir från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Agadir?

Den marockanska hamnstaden och semesterorten Agadir är särskilt populär under sommaren vilket även utgör stadens högsäsong. Temperaturerna i Agadir är ungefär lika året om, även om det är något kyligare under vintern. Under sommaren kan det bli nära 30 grader och under vintern är det som kallast runt 15 grader. Ofta kan du räkna med en temperatur kring behagliga 20 grader. Detta gör att våren är en utmärkt tidpunkt för resan för att undvika högsäsongens höga priser men ändå njuta av härliga temperaturer. Jämför priser på nätet med momondos priskalender för att hitta ett flyg till Agadir eller en resa med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Agadir?

Billiga resor hittar du framförallt i november och januari, alltså under stadens lågsäsong. December är något dyrare eftersom många resenärer väljer att besöka staden under sin julledighet, trots att denna månad fortfarande hör till lågsäsongen. Ju närmare avresa du bokar desto högre priser gäller för flygstolarna. Därför är det bra att boka ungefär 2 månader i förväg för att slippa dyra sista minuten-biljetter.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Agadir?

  Generellt är januari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Agadir. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 667 kr. maj är en annan bra månad för att besöka Agadir med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 2 758 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Agadir?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Agadir från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 3 464 kr. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Agadir för så lite som 649 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Agadir?

  Vår data visar att tisdag är den billigaste dagen att flyga till Agadir. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 2 595 kr. Flyg från Sverige till Agadir en torsdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 689 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Agadir?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Agadir från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 967 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 3 767 kr. Flyg till Agadir från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Agadir?

  Essaouira flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Agadir.


Kan jag flyga till Agadir Almassira från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Agadir Almassira

De flesta besökare från Sverige får inte komma in Agadir Almassira.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Agadir Almassira.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Agadir Almassira.

Dokument
Hälsoformulär - Resenärer måste fylla i ett hälsoformulär före avresa till Marocko. Blanketten är tillgänglig online eller från flygbolaget eller fartyget.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Agadir Almassira?

Returresa till Sverige från Agadir Almassira

Testkrav för COVID-19
Besökare från Agadir Almassira måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Agadir Almassira behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Agadir inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Agadir

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Agadir
Flera flygbolag
11 mars
ARN05:35Stockholm Arlanda
10t 30m
1 stopp
AGA16:05Agadir Almassira
13 mars
AGA04:15Agadir Almassira
7t 25m
1 stopp
ARN11:40Stockholm Arlanda
Ryanair
10 mars
ARN15:50Stockholm Arlanda
13t 50m
1 stopp
AGA05:40Agadir Almassira
13 mars
AGA04:15Agadir Almassira
7t 25m
1 stopp
ARN11:40Stockholm Arlanda
Ryanair
13 mars
ARN06:45Stockholm Arlanda
13t 00m
1 stopp
AGA19:45Agadir Almassira
14 mars
AGA06:45Agadir Almassira
8t 15m
1 stopp
ARN15:00Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
4 mars
ARN05:35Stockholm Arlanda
10t 30m
1 stopp
AGA16:05Agadir Almassira
11 mars
AGA06:05Agadir Almassira
22t 15m
2 stopp
ARN04:20Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
4 mars
ARN05:35Stockholm Arlanda
10t 30m
1 stopp
AGA16:05Agadir Almassira
11 mars
AGA16:30Agadir Almassira
25t 55m
1 stopp
ARN18:25Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
4 mars
ARN05:35Stockholm Arlanda
10t 30m
1 stopp
AGA16:05Agadir Almassira
11 mars
AGA16:30Agadir Almassira
25t 55m
1 stopp
ARN18:25Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Agadir

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Agadir, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Flera flygbolag
18 feb.
ARN05:35Stockholm Arlanda
10t 30m
1 stopp
AGA16:05Agadir Almassira
Flera flygbolag
19 mars
ARN03:05Stockholm Arlanda
11t 50m
1 stopp
AGA14:55Agadir Almassira
Flera flygbolag
20 apr.
ARN18:00Stockholm Arlanda
14t 05m
1 stopp
AGA08:05Agadir Almassira

Vilka bolag flyger till Agadir?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Agadir
 • Vilka bolag flyger till Agadir?

  Royal Air Maroc, Lufthansa, Air Arabia Maroc och Norwegian är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Agadir enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Agadir med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära Agadir

Nedan hittar du alla flygplatser i Agadir tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Agadir landar på Agadir Al Massira Airport ungefär 20 kilometer sydöst om semesterorten. Flygplatsen har både en bankomat och en valutaväxling vilket är smidigt då du kan behöva kontanter både till transport från flygplatsen men även under din vistelse i Agadir. Det finns inte något direkt sätt att resa in till centrum med kollektivtrafik utan du får göra ett par byten på vägen. Utanför ankomstterminalen går lokala bussar som tar dig till olika områden kring flygplatsen. För att ta dig in till centrum är det dock buss 22 som gäller. Denna tar dig till förorten Inezgane, vilken utgör en transporthub för stadens kollektivtrafik. Från Inezgane går sedan en mängd bussar till stadens olika områden. Buss 20, 24 och 28 går till exempel in till Agadirs centrum. Flera bussar kan också ta dig ut till semesterorter vid kusten där många väljer att bo, särskilt under stadens sommarsäsong då besökare vill sola och bada.


Populära flygresor till Agadir

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Agadir som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Agadir
Snabbast flygtid10t 30m
Billigaste pris649 kr
Flyg från Göteborg till Agadir
Snabbast flygtid16t 55m
Billigaste pris731 kr

Så tar du dig runt i Agadir

Det är relativt enkelt att ta sig runt till fots i Agadir då gatorna är breda och plana. Det är inte heller en särskilt stor stad så en promenad från stranden till stadens centrum tar ungefär 20 minuter. Lokaltrafiken i staden består annars av bussar och det finns en mängd olika linjer som kan ta dig både runt om centrum men även ut till stränderna vid kusten. Bussarna gör många stopp så det kan ta längre tid än med bil, men är ett mycket billigare alternativ. Besök stadens turistinformation för att hämta ut kartor över bussnätverket och tidtabeller.

Om du hellre vill köra när du är i Agadir är det lättast att hyra bil redan på flygplatsen. Annars är taxibilar inte särskilt dyra och det går att förhandla om priserna med chauffören. Se dock till att ni båda kommit överens om ett pris innan avfärd. Taxibilarna är orangea och det går även att be chauffören att sätta på taxametern om resan sker inne i centrum. För resor utanför centrum behöver du en grand taxi vilket du hittar vid stationen i Inezgane.


Visumkrav för att besöka Agadir

Om du har ett svenskt pass behöver du inte något visum för att åka på en turistresa till Marocko. Det går att vistas i landet i tre månader utan visum, och det går sedan att ansöka om en förlängning, dock max 3 månader ytterligare. Du måste ha ett giltigt pass med dig som legitimation vid inresa. I passet får du en stämpel samt ett nummer som du behöver ange om du checkar in på hotell i landet. Utan detta nummer samt passtämpel anses man nämligen vara i landet illegalt.


Börja planera din resa till Agadir


De bästa sakerna att se och göra i Agadir

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Agadir?

Via momondos online-sökning hittar du billiga flyg till Agadir.

Vad ska man se i Agadir?

Missa inte medeltida Kasbah och Olhaoträdgården.

Aktiviteter för barn

Ta med familjen till barnvänliga Agadir beach.

Kan man dricka kranvattnet?

Nej, undvik även is från kranvatten. Köp istället vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Agadir?

Ge dricks till alla serviceyrken, exempelvis dörrvakter, turistguider och servitörer. Dricksa ungefär 10 procent.

Var finns den bästa shoppingen?

Shoppa på gatumarknaden Souk El Had d’Agadir.