Hitta billiga flyg till Jacksonville

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
fre 8/12
fre 15/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Jacksonville

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Jacksonville och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Jacksonville?

Den billigaste månaden att flyga till Jacksonville från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 4 645 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Jacksonville i november bör du vänta med att flyga från Sverige till maj månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 4 852 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Jacksonville?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Jacksonville från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 4 858 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 7 585 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Jacksonville.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Jacksonville?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Jacksonville är mitt på dagen då man kan köpa flyg för så lite som 5 608 kr. Försök att inte köpa biljetter på eftermiddagen eftersom de ligger runt 6 471 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Jacksonville?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Jacksonville från Sverige är större om du bokar 17 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Jacksonville för ungefär 5 927 kr om du gör din sökning 17 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Jacksonville

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Jacksonville från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Jacksonville

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Jacksonville

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Jacksonville (JAX)

Vanligtvis är flyg till Jacksonville från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Jacksonville Intl, vilket i genomsnitt kostar 5 289 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN JACKSONVILLE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Jacksonville kostar i genomsnitt bara 4 344 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL JACKSONVILLE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli29% dyrareDet kostar omkring 6 853 kr för flyg till Jacksonville från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL JACKSONVILLE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli507% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Jacksonville från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Jacksonville

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Jacksonville?

De som flyger till Jacksonville kan potentiellt hitta bättre priser för St. Augustine Northeast Florida Regional flygplats(51 km från stadskärnan i Jacksonville), Gainesville Regional flygplats(93 km från stadskärnan i Jacksonville), Brunswick Glynco Jetport flygplats(105 km från stadskärnan i Jacksonville) eller Daytona Beach flygplats(140 km från stadskärnan i Jacksonville) beroende på månad och avgångsflygplats.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Jacksonville Intl flygplats?

Priserna för flyg till Jacksonville Intl flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Jacksonville Intl flygplats?

Från och med december 2023 finns det 10 bolag att välja mellan för flyg till Jacksonville Intl flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Jacksonville Intl flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Jacksonville Intl flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Jacksonville Intl flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Jacksonville Intl flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Jacksonville Intl flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Jacksonville

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Jacksonville
American Airlines
GOTGöteborg Landvetter
16t 59m
JAXJacksonville Intl

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Jacksonville

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Jacksonville, visa några av våra erbjudanden nedan av American Airlines
American Airlines
GOTGöteborg Landvetter
16t 59m
JAXJacksonville Intl

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Jacksonville?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Jacksonville. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Jacksonville ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Jacksonville ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Jacksonville?

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Jacksonville.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Jacksonville ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Jacksonville. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Jacksonville

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.