Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Jacksonville, Florida

Vill du hyra en bil billigt i Jacksonville, Florida? Sök och jämför priser här!

Jacksonville, FL, USA
4 apr — 11 apr
Jacksonville, FL, USA
tors 4/4
12:00
tors 11/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Jacksonville

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Jacksonville

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Jacksonville?

De billigaste hyrbilarna i Jacksonville hittas generellt genom Fox. När du bokar med Fox kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 266 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Jacksonville är 266 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Jacksonville?

Enterprise Rent-A-Car har flest uthyrningskontor i Jacksonville med 18 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Jacksonville?

Bilmodellen Nissan Versa är den mest populära bilen att hyra i Jacksonville enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Nissan Versa för så lite som 266 kr/dag i Jacksonville, men generellt kan du vänta dig priser på runt 440 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Jacksonville är modellen RAM Pickup för ett genomsnittspris på 1 602 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 1 602 kr/dag.

Viktig information om hyrbilar i Jacksonville

Välj mellan mer än 40 hyrbilsställen i Jacksonville, Floridas mest befolkade stad. Om du plockar upp din bil på flygplatsen kan du ta dig till ringleden I-295 efter en kort biltur längs I-95, som går runt staden och ger dig enkel tillgång till dess sevärdheter. Kör av I-295 för att besöka River City Market Place, Jacksonville Zoo and Gardens och Alltel Stadium. Du hittar parkeringsplatser i hela området, hotell, parkeringsautomater, parkeringshus och parkeringsplatser, där du kan betala per månad eller dag. Med en billig bil i Jacksonville kan du dessutom resa utanför Jacksonville stadsgränser - till Daytona Beach eller Orlando, där Walt Disney World ligger. När du kör bil så finns det tre situationer som kan ge dig böter: fortkörning, för långsam körning eller underlåtenhet att minska hastigheten och byta till vänsterfilen när en polisbil står parkerad på sidan av vägen

Är det värt att hyra en bil när man besöker Jacksonville?

Även om flera områden - som centrum och San Marco - är ganska promenadvänliga, så kan du hyra en bil i Jacksonville för att göra det lättare för dig att nå dem och för att vara oberoende när du besöker staden, eftersom det finns få transportalternativ. Du kanske vill ta del av stadens utsikter via St John's River Taxi, men annars kan du enkelt köra till Cummer Museum of Arts and Gardens, Veterans Memorial Wall eller Catty Shack Ranch Wildlife Sanctuary. Det finns gott om parkeringsplatser och priserna varierar från måttliga till billiga eller kostnadsfria. Om du känner dig sugen kan du dessutom ta din hyrbil från Jacksonville på en dagsutflykt för att besöka St Simmons Lighthouse Museum, Amelia Island för hästridning på Fernandina Beach eller besöka den gamla staden St Augustine.

Vilka olika trafikregler bör man tänka på när man kör i Jacksonville?

Om du ska köra hyrbil i Jacksonville ska du tänka på att hastighetsgränserna i staden för det mesta är låga, så var försiktig så att du inte överskrider dem. Du kommer att klara dig bra på motorvägarna, som tillåter högre hastigheter än vissa andra amerikanska delstater, men fortkörning tolereras inte här heller. Du kan svänga höger vid rödljus när kusten är klar, men var noga med att först stanna helt och hållet. Floridas promillegräns ligger på 0,08 %, men den sänks till 0,02 % för alla som är 21 år eller yngre, så utse en fyllechaufför som håller sig nykter om några i ditt sällskap kommer att dricka. Säkerhetsbälten är obligatoriska, liksom bilbarnstolar för barn under 4 år eller 18 kg. Alla lagar tillämpas strikt, och det är en bra idé att kolla med stadens trafikverk för aktuella regler och ändringar i trafikreglerna.

Kan jag korsa delstats- eller landsgränser med en hyrbil från Jacksonville?

Ja, du kan korsa gränsen till andra delstater. Om du vill passera den kanadensiska eller mexikanska gränsen med en hyrbil från Jacksonville så ligger båda gränserna ganska långt härifrån. Om så är fallet måste du se till att din hyrbil i Jacksonville i Florida, inte har någon begränsad körsträcka. För att passera den kanadensiska gränsen behöver du ändå bara ett amerikanskt eller kanadensiskt ID med foto eller ett pass från ditt ursprungsland tillsammans med eventuella nödvändiga visum. När det gäller att ta sig in i Mexiko är det inte alla hyrbilsfirmor som tillåter det, och du måste också teckna en mexikansk bilförsäkring som bara finns tillgängliga i vissa delstater och på vissa hyrbilsställen. Därför föreslår vi att du kollar med din firma för att ta reda på om det är tillåtet att korsa den mexikanska gränsen. Du måste förutom försäkringen även visa upp en legitimation med foto och eventuella nödvändiga tillstånd eller visum.

Kan man hyra en bil i Jacksonville utan kreditkort?

Det är möjligt att hyra bil i Jacksonville utan kreditkort så länge du har ett betalkort i hyresgästens namn och uppfyller de särskilda kraven som gäller för hyrbilsfirman i fråga. Dessa krav varierar beroende på firma, och vissa firmor är snällare än andra. När det gäller de billiga hyrbilar i Jacksonville som du hittar via momondo kan Enterprise vara ett bra alternativ, så länge du bekräftar i förväg att den specifika filialen du hyr från tillåter att man använder betalkort. I så fall är det bara nödvändigt att betalkortet har antingen en MasterCard- eller VISA-logga och ett bevis på att du har en returresa bokad när du hämtar ut bilen på flygplatsen i Jacksonville. När du betalar med både betalkort och kreditkort måste namnet på kortet vara detsamma som hyresgästen och huvudföraren. Andra hyrbilsfirmor kan kräva att man ska visa en andra form av legitimation. De kan också ha en åldersgräns eller göra kreditkontroller när man betalar med ett betalkort. Kontakta hyrbilsfirman filial i Jacksonville i förväg så att du känner till vilka eventuella restriktioner och krav som gäller.

Vilka handlingar behöver man som internationell resenär för att hyra en bil i Jacksonville?

Om du besöker landet och hyr ett fordon med ett utländskt körkort kan du behöva ett särskilt tillstånd. Om ditt körkort inte är skrivet på engelska men i det latinska alfabetet krävs inget internationellt körkort (International Driver's Permit, IDP). Om körkortet från ditt hemland däremot inte är i det latinska alfabetet måste du med största sannolikhet visa upp ett internationellt körkort tillsammans med ditt ordinarie körkort. Du måste skaffa det här tillståndet i det land där ditt körkort är utfärdat och inte när du redan befinner dig i Jacksonville. Det fungerar som en översättning av ditt ordinarie körkort. Oavsett om du måste visa upp ett IDP eller inte måste du ha ett giltigt körkort och eventuellt en andra form av legitimation som ett pass.


Erbjudanden på hyrbilar i Jacksonville, Florida

Hitta rätt hyrbil för dig i Jacksonville

Liten bilar

354 kr - 559 kr

Alla biltyper

407 kr - 1 122 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Jacksonville, USA är 225 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Jacksonville, USA är juni. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 354 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 42 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Jacksonville. Genomsnittspriset för en hyrbil i Jacksonville kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Jacksonville, USA är 371 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Jacksonville, USA är april. Då är priset 22% lägre än under resten året och ligger på bara 456 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 4 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Jacksonville. Genomsnittspriset för en hyrbil i Jacksonville kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Jacksonville

Alla större biluthyrningsfirmor i Jacksonville, Florida

Alamo

1 plats
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,8

Övergripande

8,1

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Enterprise Rent-A-Car

18 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,1

Övergripande

7,9

Upphämtning/avlämning

7,9

Bäst

7,8

Airport Van

1 plats
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

8,0

Thrifty

3 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

7,9

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

6,6

Avis

7 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

8,0

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

6,9

Budget

7 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,4

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,1

Bäst

6,6

Europcar

1 plats
Översikt

Renlighet

7,4

Comfort

7,4

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

6,5

Hertz

14 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

6,8

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

6,2

Bäst

6,2

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Jacksonville

Nedan visas de mest populära hotellen i Jacksonville
Hyatt Regency Jacksonville Riverfront

Hyatt Regency Jacksonville Riverfront

225 East Coastline Drive, Jacksonville, FL, United States

0,9 km från stadskärnan

Wyndham Garden Jacksonville

Wyndham Garden Jacksonville

4660 Salisbury Road, Jacksonville, FL, United States

11,2 km från stadskärnan

Ramada by Wyndham Jacksonville I-95 by Butler Blvd

Ramada by Wyndham Jacksonville I-95 by Butler Blvd

9150 Baymeadows Road, Jacksonville, FL, United States

15,0 km från stadskärnan

DoubleTree by Hilton Hotel Jacksonville Riverfront

DoubleTree by Hilton Hotel Jacksonville Riverfront

1201 Riverplace Boulevard, Jacksonville, FL, United States

1,4 km från stadskärnan

Ramada by Wyndham Jacksonville Hotel & Conference Center

Ramada by Wyndham Jacksonville Hotel & Conference Center

3130 Hartley Road, Jacksonville, FL, United States

16,9 km från stadskärnan

Scottish Inn Jacksonville Downtown

Scottish Inn Jacksonville Downtown

2300 Phillips Highway, Jacksonville, FL, United States

3,2 km från stadskärnan

DoubleTree by Hilton Hotel Jacksonville Airport

DoubleTree by Hilton Hotel Jacksonville Airport

2101 Dixie Clipper Drive, Jacksonville, FL, United States

17,7 km från stadskärnan

Hyatt Place Jacksonville Airport

Hyatt Place Jacksonville Airport

14565 Duval Road, Jacksonville, FL, United States

16,3 km från stadskärnan

Woodspring Suites Jacksonville Beach Blvd

Woodspring Suites Jacksonville Beach Blvd

3425 Saland Way, Jacksonville, FL, United States

12,5 km från stadskärnan

Apm Inn & Suites - Jacksonville

Apm Inn & Suites - Jacksonville

510 Lane Avenue South, Jacksonville, FL, United States

9,5 km från stadskärnan

Embassy Suites by Hilton Jacksonville Baymeadows

Embassy Suites by Hilton Jacksonville Baymeadows

9300 Baymeadows Road, Jacksonville, FL, United States

15,2 km från stadskärnan

Marriott Jacksonville Downtown

Marriott Jacksonville Downtown

245 Water Street, Jacksonville, FL, United States

0,9 km från stadskärnan

Hotel Indigo Jacksonville-Deerwood Park

Hotel Indigo Jacksonville-Deerwood Park

9840 Tapestry Park Circle, Jacksonville, FL, United States

12,9 km från stadskärnan

Holiday Inn Jacksonville E 295 Baymeadows

Holiday Inn Jacksonville E 295 Baymeadows

11083 Nurseryfields Drive, Jacksonville, FL, United States

18,5 km från stadskärnan

Country Inn & Suites by Radisson, Jacksonville, FL

Country Inn & Suites by Radisson, Jacksonville, FL

5945 Youngerman Circle East, Jacksonville, FL, United States

17,2 km från stadskärnan

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Jacksonville Butler Blvd

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Jacksonville Butler Blvd

4686 Lenoir Avenue South, Jacksonville, FL, United States

10,8 km från stadskärnan

Hilton Garden Inn Jacksonville Airport

Hilton Garden Inn Jacksonville Airport

13503 Ranch Road, Jacksonville, FL, United States

16,7 km från stadskärnan

Hyatt Place Jacksonville St Johns Town Center

Hyatt Place Jacksonville St Johns Town Center

4742 Town Center Parkway, Jacksonville, FL, United States

14,7 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Jacksonville – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Jacksonville och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Jacksonville, Florida?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Jacksonville. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Jacksonville när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Jacksonville under april månad?

Under april i Jacksonville håller sig temperaturerna runt 23 °C vilket är perfekta förhållande för att hyra en cabrioletbil. Med en genomsnittlig nederbörd så låg som 64 mm under april i Jacksonville kan du njuta fullt ut av alla sevärdheter när du upptäcker staden i en cabriolet. Tänk dock på att ta en titt på vädret innan din åktur för att vara på den säkra sidan. Att hyra en Cabriolet i Jacksonville kommer i genomsnitt kosta dig 483 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Jacksonville, Florida?

Hastighetsgränsen i Jacksonville är 40 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Jacksonville är 120 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Chrysler 300 i Jacksonville?

Hur är vädret i Jacksonville, FL i mars?

I mars får Jacksonville vanligtvis en nederbörd på 102 mm och har en medeltemperatur på 17 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Jacksonville då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Jacksonville representativt för resten av Florida?

Den som vill hyra en bil i Jacksonville för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Florida under mars månad vanligtvis ligger runt 19 °C med en nederbörd på omkring 99,7 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Jacksonville?

Priserna för bilar i Jacksonville uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Jacksonville?

Det finns 66 bolag tillgängliga för bilar i Jacksonville från och med mars. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Jacksonville?

Bland olika länder, inklusive Jacksonville, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Jacksonville?

För att få hyra en bil i Jacksonville måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Jacksonville?

Att boka en hyrbil i Jacksonville via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Jacksonville?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Jacksonville genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Jacksonville med gratis avbokning?

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Jacksonville som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Jacksonville på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Jacksonville.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Jacksonville som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Jacksonville.

Kan jag söka efter hyrbilar i Jacksonville med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Jacksonville på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Jacksonville

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Jacksonville


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 4/4
12:00
tors 11/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners