Hyrbilar från Enterprise i Jacksonville

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Enterprise i Jacksonville

Jacksonville, FL, USA
31 okt — 7 nov
Samma avlämingsplats
Jacksonville, FL, USA
sön 31/10
12:00
sön 7/11
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilskontor för Enterprise i Jacksonville

Nedan kan du hitta information om alla Enterprise-hyrbilsfirmor i Jacksonville, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
17 platser
Översikt

Renlighet

7,9

Comfort

7,8

Övergripande

7,8

Upphämtning/avlämning

7,8

Valuta för pengarna

7,5

Information om Enterprise biluthyrning i Jacksonville

 • Är det säkert att hyra en bil från Enterprise i Jacksonville under COVID-19?

  Enterprise har förbättrade rengöringsmetoder på sina hyrbilskontor i Jacksonville för att förhindra spridningen av COVID-19 bland kunder och personal. Detta inkluderar desinficering av bilens interiör (ratt och instrumentbräda), exteriör (handtag och nyckelbrickor) och andra områden med hög beröring. Enterprise har också följande ytterligare hälso- och säkerhetspolicyer:
  • Uthyrning vid vägkanten för att främja social distansering
  • Begränsat antal passagerare på transferbussar
  • Förhöjd rengöring på transferbussar
  • Löfte om komplett rengöring
  • Extra utbildning av anställda

 • Hur mycket kostar en hyrbil från Enterprise i Jacksonville i november?

  I november kan du förvänta dig att få betala 324 kr per dag i genomsnitt för att hyra en bil från Enterprise i Jacksonville. Det billigaste priset som våra användare hittat för en hyrbil i Jacksonville från Enterprise låg på 299 kr per dag. Om du behöver din hyrbil mer än ett par dagar, kostar en veckolång hyra från Enterprise i Jacksonville i genomsnitt 2 268 kr i november. Tänk på att dessa erbjudanden baseras på förra årets priser, även om du kanske kan hitta liknande priser beroende på när du bokar och vilken typ av bil du hyr.

 • Har Enterprise några kontor på Jacksonville flygplats?

  Ja, Enterprise har 1 kontor på Jacksonville flygplats som ligger vid 2400 Yankee Clipper Dr.

 • Erbjuder Enterprise gratis avbokning av hyrbilar i Jacksonville?

  Ja, du kan avboka din hyrbil från Enterprise i Jacksonville utan extra kostnad. Dock kan det resultera i en avgift om du avbokar din hyrbil precis innan den överenskomna upphämtningen. Se därför till att ringa Enterprise för att se vad som gäller och förhöra dig om specifika avbokningspolicys. Du hittar en lista över alla kontor och deras telefonnummer genom att klicka här.

 • Vilken är den mest populära typen av bil att hyra från Enterprise i Jacksonville under november?

  Överväg att hyra bilar av typen Medelstor från Enterprise om du behöver en hyrbil i Jacksonville under november. När du hyr bilar av typen Medelstor i november kan du förvänta dig att priserna i genomsnitt ligger på 535 kr per dag och så lågt som 535 kr per dag. Tänk på att det också finns andra typer av hyrbilar tillgängliga från Enterprise - även om biltypen Medelstor är den mest populära bland våra användare under denna tid på året.

 • Hur många biluthyrningsfirmor har Enterprise i Jacksonville?

  11034 Atlantic Blvd är det mest populära biluthyrningskontoret för Enterprise bland 17 kontor som de har i Jacksonville. Enligt våra användardata från de senaste 12 månaderna hyrde 39 % av de som sökte efter hyrbilar från Enterprise sitt fordon från kontoret på 11034 Atlantic Blvd.


Hyrbilar från Enterprise i andra städer i USA

Hitta hyrbilar från Enterprise i andra populära stöder i USA, så som Los Angeles, San Francisco och Seattle

Hyrbilar från andra firmor i Jacksonville

Hittar du inte det du letar efter från Enterprise? Jämför hyrbilserbjudanden från andra populära biluthyrningsföretag i Jacksonville