Flyg till Fort Myers

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Fort Myers (RSW)
lör 17/4
lör 24/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Fort Myers. Nuvarande restriktioner för Fort Myers baseras på reserestriktioner för USA.

Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Fort Myers

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Fort Myers från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Fort Myers

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Fort Myers

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Fort Myers (RSW)

Vanligtvis är flyg till Fort Myers från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Fort Myers SW Florida Intl, vilket i genomsnitt kostar 4 274 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN FORT MYERS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari23% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Fort Myers kostar i genomsnitt bara 3 298 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL FORT MYERS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli68% dyrareDet kostar omkring 7 188 kr för flyg till Fort Myers från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL FORT MYERS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember324% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Fort Myers från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Fort Myers?

Flyg till Fort Myers mellan oktober och april för att få så bra väder som möjligt under vistelsen. Under dessa månader är temperaturerna lägre, mellan 20-26 °C. Då är det både behagligt att utnyttja Floridas stränder men även skönt att åka på sightseeingturer och upptäcka staden. Mitt under sommaren och under tidig höst har staden sin lågsäsong då det inte är många som väljer att boka flyg under denna varma och regniga period. Mitt under sommaren kan temperaturerna nå så högt som över 30 °C.

När är det billigast att boka flyg till Fort Myers?

Du hittar billiga flyg till Fort Myers mellan september och november då staden har sin absoluta lågsäsong. Du kan även hitta billiga flygbiljetter till Fort Myers under sommaren då det är färre som vill resa till staden när temperaturerna är som högst och priserna på flygstolar därför sjunker. Flygresor är som dyrast mellan december och februari då många flygbiljetter till Fort Myers bokas.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Fort Myers?

Användare som bokade resor till Fort Myers från Columbus hittade flyg som var 90 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Fort Myers. För att hitta det billigaste priset till Fort Myers från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Fort Myers?

Om du inte vill besöka Fort Myers i januari bör du vänta med att flyga från Sverige till februari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 3 594 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Fort Myers?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Fort Myers från Sverige är större om du bokar 21 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Fort Myers för ungefär 4 379 kr om du gör din sökning 21 dagar innan. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Fort Myers från Sverige för så lite som 4 313 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Fort Myers?

Enligt våra data är onsdag den billigaste veckodagen att flyga till Fort Myers från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en onsdag var 3 535 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 4 760 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Fort Myers?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Fort Myers mitt på dagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Fort Myers mitt på dagen för så lite som 3 554 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg på kvällen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 4 596 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Fort Myers?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Fort Myers. Om du planerar att flyga till Fort Myers, överväg då även att boka flyg till Punta Gorda Charlotte County flygplats(33 km från stadskärnan i Fort Myers), Naples flygplats(55 km från stadskärnan i Fort Myers) eller Sarasota Bradenton Intl flygplats(108 km från stadskärnan i Fort Myers).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Fort Myers?

Sarasota Bradenton Intl flygplats har ett genomsnittspris på 4 542 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Fort Myers. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Fort Myers?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Fort Myers. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du planerarar att resa till Fort Myers inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Fort Myers SW Florida Intl

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Fort Myers SW Florida Intl
Flera flygbolag
6 maj
02:30Stockholm Arlanda
20t 53m
2 stopp
23:23Fort Myers SW Florida Intl
20 maj
12:00Fort Myers SW Florida Intl
18t 25m
2 stopp
06:25Stockholm Arlanda
20 152 kr
Hitta liknande
United Airlines
15 juni
02:00Stockholm Arlanda
18t 14m
2 stopp
20:14Fort Myers SW Florida Intl
28 juli
02:12Fort Myers SW Florida Intl
22t 43m
3 stopp
00:55Stockholm Arlanda
4 829 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
3 maj
02:30Stockholm Arlanda
23t 45m
2 stopp
02:15Fort Myers SW Florida Intl
28 maj
12:00Fort Myers SW Florida Intl
18t 25m
2 stopp
06:25Stockholm Arlanda
4 313 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
6 maj
02:30Stockholm Arlanda
24t 00m
2 stopp
02:30Fort Myers SW Florida Intl
20 maj
12:00Fort Myers SW Florida Intl
18t 25m
2 stopp
06:25Stockholm Arlanda
20 186 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
6 maj
02:30Stockholm Arlanda
24t 00m
2 stopp
02:30Fort Myers SW Florida Intl
20 maj
12:00Fort Myers SW Florida Intl
18t 25m
2 stopp
06:25Stockholm Arlanda
20 338 kr
Hitta liknande
Air France
15 juni
02:05Stockholm Arlanda
23t 34m
2 stopp
01:39Fort Myers SW Florida Intl
28 juli
13:16Fort Myers SW Florida Intl
19t 29m
2 stopp
08:45Stockholm Arlanda
4 550 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Fort Myers?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Fort Myers

När du tar flyg till Fort Myers får du mellanlanda då det inte går några direktflyg från Sverige. Bland annat kan du ta flyg med SAS till New York och därifrån byta till United Airlines som har Fort Myers-flyg. Som snabbast kan du klara av restiden på 17 timmar. Jämför olika rutter och flygbolag hos momondo för att hitta en tur som passar dig.


Hur tar man sig från flygplatsen i Fort Myers till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Fort Myers plus avståndet till centrum

Flyg till Fort Myers landar på Southwest Florida International Airport som är belägen drygt 25 km sydöst om centrala Fort Myers. Från flygplatsen kan du snabbt ta dig in till centrum. För att resa till Fort Myers billigt från Southwest Florida International Airport kan du ta lokalbuss. Linje 50 tar dig från flygplatsen in till centrum för 1,5 USD (14 SEK). Snabbast är att ta bil in till centrum och du hittar flera biluthyrare på flygplatsen. Smidigast är att förboka en hyrbil men detta går även att ordna på plats. Det finns även taxibilar väntandes på flygplatsen och en färd in till centrum kostar ungefär 35 USD (329 SEK). Med bil tar färden in till centrum ungefär en halvtimme.


Hur tar man sig runt i Fort Myers?

Det bästa sättet att ta sig runt i Fort Myers är med bil. Avstånden kan vara stora och särskilt för att ta dig till de vackra stränderna är det bäst att ha bil då det ofta tar runt en halvtimme att ta sig någonstans. Flygplatsen är det bästa stället att hyra bil på så gör detta direkt när du landar. Om du väl är på plats på stranden eller i någon av statsparkerna kan du med fördel ta dig runt med cykel. Kollektivtrafiken består annars av bussar och spårvagnar och biljetterna kostar 1,5 USD (14 SEK). Det är också mycket populärt att ta sig runt med båt då staden ligger vid vattnet och har en mycket fin hamn. Du kan även hyra kajak eller segelbåt om du vill ge dig ut på en utflykt på vattnet.


Kan man resa till Fort Myers utan pass eller visum?

Du behöver ett elektroniskt inresetillstånd för att resa på turistbesök till USA, ett så kallat ESTA. Du ansöker om detta på nätet senast 72 timmar innan avresa och detta kostar 14 USD (132 SEK). Du visar upp ett kvitto på detta när du reser in i landet och ska även kunna visa upp en returbiljett. Du måste ha med dig ett pass som är giltigt i minst sex månader.


Tips och råd om Fort Myers

Vad ska man se i Fort Myers?

Sevärdheter i Fort Myers är bland annat Manatee Park där du kan göra en utflykt med kajak för att se sjökor på nära håll.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Ta med barnen till IMAG History & Science Center som är ett interaktivt vetenskapligt museum med roliga och barnvänliga utställningar.

Ska man köpa reseförsäkring?

Du ska se till att ha en reseförsäkring som täcker alla sjukvårdskostnader i USA då dessa är mycket höga.

Kan man dricka kranvattnet?

Det går bra att dricka kranvattnet.

Ska man lämna dricks?

Dricksa alltid 20 % för all service.

Var ska man shoppa?

Du hittar stora kedjor i Edison Mall och flera småbutiker i The Franklin Shops. (Priser kontrollerade 06/06/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass