Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Australien

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Australien? Sök och jämför priser här!

Sydney, NSW, Australien
18 Apr — 25 Apr
Sydney, NSW, Australien
Thu 18/4
12:00
Thu 25/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Australien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Australien
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

206 kr/dag

(20 May - 24 Jun)
Skoda Fabia
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

217 kr/dag

(20 May - 24 Jun)
Mercedes-Benz A-Class
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

217 kr/dag

(22 Apr - 25 Apr)
Mini Hatch
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

226 kr/dag

(22 Apr - 25 Apr)
Nissan Qashqai
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

232 kr/dag

(22 Apr - 25 Apr)
Mini Hatch
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

248 kr/dag

(20 May - 24 Jun)
Mercedes-Benz GLA
Volkswagen T-ROC
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

265 kr/dag

(20 May - 24 Jun)
Volkswagen T-ROC
Peugeot 3008
eller liknande Standard-SUV
Upp till 5 passagerare

280 kr/dag

(20 May - 24 Jun)
Peugeot 3008
Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

284 kr/dag

(22 Apr - 25 Apr)
Volkswagen up!

Erbjudanden på hyrbilar i Australien

Hitta rätt hyrbil för dig i Australien

Liten bilar

324 kr - 677 kr

Alla biltyper

434 kr - 955 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Australien är 466 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Australien är september. Då är priset 31% lägre än under resten året och ligger på bara 324 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 22 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Australien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Australien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Australien av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Australien är 464 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Australien är augusti. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 204 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 22 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Australien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Australien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Australien av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Australien är 869 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Australien är november. Då är priset 58% lägre än under resten året och ligger på bara 367 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 32% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Australien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Australien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Australien av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Australien är 525 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Australien är juli. Då är priset 44% lägre än under resten året och ligger på bara 295 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 12 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Australien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Australien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Australien av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Australien är 880 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Australien är maj. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 680 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 33% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Australien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Australien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Australien av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

206 kr/dag

(20 May - 24 Jun)
Skoda Fabia
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

217 kr/dag

(20 May - 24 Jun)
Mercedes-Benz A-Class
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

217 kr/dag

(22 Apr - 25 Apr)
Mini Hatch

Trender och insikter om att hyra bil i Australien

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Australien

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Australien?

För tillfället är den billigaste hyrbilsfirman i Australien Bargain Car Rentals via vilken användare kan hitta priser så låga som 268 kr per dag. Användare som bokar sin bil med Bargain Car Rentals tenderar att hitta priser lägre än det nationella genomsnittet på 718 kr per dag. Tänk på att priserna kan variera beroende på var du hyr din bil, antalet dagar samt typ av bil.

Vilken är den populäraste biluthyrningsfirman i Australien?

Enligt våra data är Bargain Car Rentals det populäraste biluthyrningsföretaget i Australien. De senaste månaderna har 33% av våra användare valt Bargain Car Rentals som hyrbilsfirma. 23 av våra användare har recenserat sin upplevelse med Bargain Car Rentals under sin vistelse i Australien och ger dem ett betyg på 8,0 av 10.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Australien?

Om du har planer på att resa till Australien och hyra bil kan det vara bra att tänka på att Thrifty är hyrbilsfirman som har flest kontor i landet. Det finns stora chanser att du hittar ett av deras 364 nationella kontor antingen på din ankomstflygplats eller inne i staden. Om du ännu inte bestämt vilken stad du vill besöka i Australien kan Sydney vara ett bra alternativ då det är den mest populära destinationen i landet. I och omkring denna stad har Thrifty 8 uthyrningskontor.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Australien?

Resenärer i Australien väljer ofta att hyra en SUV. Detta kan bero på vädret under deras vistelse, aktiviteter de har planerat eller deras budget. Under de senaste 30 dagarna hyrde 37 % av våra användare en SUV under sitt besök i Australien för ett genomsnittligt pris på 686 kr per dag.

Hyrbilsleverantörer i Australien

Alla större biluthyrningsfirmor i Australien

Thrifty

364 platser

Firefly

276 platser

Hertz

266 platser

keddy by Europcar

213 platser

Sunnycars

196 platser

Avis

186 platser

Budget

172 platser

Sixt

161 platser

Biluthyrning i Australien

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Australien och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Australien?

Oavsett om du hyr eller äger en bil i Australien måste du enligt lagen köra på vänster sida av vägen. Kom ihåg att om du känner dig obekväm med att köra på denna sida av vägen kan du alltid ringa efter en taxi eller använda dig av en annan typ av transporttjänst.

Hur bra är vägarna i Australien?

Under 2019 rankades Australien som nummer 41 av 137 länder gällande vägkvalitet. Australien fick en 4,7 i betyg för vägkvalitet, vilket baseras på en skala på 1 till 7 där 7 är det högsta betyget.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Australien?

Den lagliga nivån för alkoholhalt i blodet vid körning i Australien är 0,50 ‰. Det är dock viktigt att dubbelkolla regionala och lokala stadslagar eftersom denna gräns ibland kan variera. Gränsen för alkoholhalt i Australien kan även variera beroende på faktorer som ålder, förarerfarenhet och huruvida du kör ett kommersiellt fordon eller ej. Kom ihåg att det finns striktare straff för dem som intar alkohol och kör under den lagliga åldern för alkoholkonsumtion. I Australien måste du vara minst 18 år för att få dricka.

Hur mycket kostar bensinen i Australien?

I genomsnitt kan du förvänta dig ett pris på 12,56 kr per liter för bensin i Australien. Tänk på att det här är förra veckans nationella genomsnittspris och att priserna kan variera över hela landet. Om du inte bestämt dig för att hyra bil i Australien överväg då Egypten. Bensinpriserna där är några av de lägsta i världen med en kostnad på 3,12 kr per liter förra veckan. Hong Kong är ett annat bra ställe att besöka och hyra en bil på, men tänk på att bensinpriserna där kan var dyra och ligga på runt 34,01 kr per liter.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Australien?

Priserna för bilar i Australien uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Australien?

Det finns 3 144 bolag tillgängliga för bilar i Australien från och med april. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Australien?

Bland olika länder, inklusive Australien, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Australien?

För att få hyra en bil i Australien måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Australien?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Australien kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Australien?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Australien genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Australien med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Australien.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Australien på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Australien.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Australien som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Australien på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Australien med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Australien med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Australien

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Thu 18/4
12:00
Thu 25/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Australien